Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rockefeller
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rockefeller » 10 maj 2013, 11:50

Odavno već pričam kako je Piszczek za mene najbolji desni bek na svijetu, tako da nema potrebe govoriti da li bih ja Lukasa volio vidjeti u Arsenalu ili ne bih. :D
Arsenal are set to test Borussia Dortmund’s resolve to hold onto another of their other stars, Lukasz Piszczek. The Gunners have identified the Pole as a replacement for Bacary Sagna if they are unable to resolve the Frenchman’s contract dispute. Feyenoord right-back Daryl Janmaat has also been identified as a potential signing.

Piszczek has only been with Dortmund since 2010 following a free transfer from Hertha Berlin.
The 27-year-old has developed into one the most impressive right-backs in the Bundesliga and is a mainstay in the Polish national team.

Following a good show in the hosts’ disappointing Euro 2012 campaign, Piszczek was watched closely by Chelsea as they bid to replace Jose Bosingwa. Sagna has been in dialogue with Gunners officials for much of the season, and talks were cranked up a notch last month after a proposed switch to PSG hit a snag. The France international has one year left on his current deal.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 maj 2013, 11:56

Po pisanju medija Borussija ce za jedan prelazni rok izgubiti 5-6 glavnih igraca sto je u najmanju ruku smijesno za povjerovati pa to ni Wenger nije radio. Otisao je Gece vjerovatno odlazi i Lewandovski i to je to sto se tice bitnih igraca Borussije...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 maj 2013, 13:28

Joj Pišček :lol:
Pa realnije dovest Dani Alvesa ili Lahma, mislim da nema apsolutne šanse da ga Dortmund pusti nama. Ima ali za neku ponudu od 25+ miliona funti što je u ovom trenutku apsolutno previše za nas. A druga stvar je da Sagna koliko god loš bio ima još toga za ponuditi, pa sjetite se samo Evre prije godinu-dvije kako je kriminalan bio, pa se skulirao i evo opet je fantastičan bek. A i ako Sagna ode, ima vala bekova koji se mogu dovesti za mnogo manje novca. Naravno i ja bih želio Pišču ali to je ne-mo-gu-će.
Seaman je napisao/la: :? ništa čudno ako završi u Juventusu,ovi debili iz uprave i Wenger bi se **** za 2-3 milijuna više da plate,a dobe igrača
Šta Wenger može tu ako Jovetić odluči da više želi u Juventus nego u Arsenal. Pa mislim ko ne bi radije želio preci u dvostrukog prvaka zaredom gdje će imati više šansi za osvajanje LP nego u klubu koji je evo jos malo pa 8 godina bez trofeja. Tu nit je kriv Wenger, nit iko drugi. Mada ja se još nadam za Jovetića jer su iz Fiorentine poručili da prilikom prodaje nikako ne žele da ga prodaju nekom drugom talijanskom klubu, ali ne pitaju se oni tu puno ako Jojo bude insistirao.

A na kraju krajeva, stvarno ne kontam šta će on Juventusu, apsolutno im je nepotreban ovakav tip špic igrača.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 maj 2013, 13:40

Nek Arsenal samo ponudi više love u Juventusa,pa ćeš viditi gdje će otići.Prošla su vremena kad su igrači išli u druge klubove radi trofeja.Danas idu samo za lovom,čast izuzecima.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 maj 2013, 13:45

Istina u Juventusu ima bolje sanse da osvoji ligu ali sto se tice LP, Juventus i nije nesto veci favorit od Arsenala a prednost Arsenala je Wenger, Premiership i igranje u istom, takodjer Arsenal ima dosta mladih igraca i Jovetic bi se tu puno lakse uklopio pod palicom omiljenog vodje.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 maj 2013, 13:53

Evo šta Mr. Arsenal lično kaže o Jackieju. ;)
Tony Adams je napisao/la:“Pozorno pratim svaku utakmicu. Moglo bi se reci da imam 'profesionalnu deformaciju', pa tako gledam lica igraca. Gledam njihovu bol kada im ne ide, gledam njihovu srecu kada su uspjesni. Ali, jedno lice se uvijek istice u gomili, a to je lice mladog Jacka Wilsherea.
Kao kapetan morate imati razumijevanja za svoje suigrace, morate od svog tima stvoriti obitelj, cuvati im ledja, i, koliko god to nekada tesko bilo, morate ih izgrditi, dovesti ih u red. Iz iskustva znam koliko igraci ocekuju od svog kapetana, i to im morate pruziti. Zrtva za tim je zrtva za opce dobro i miran duh.
Ne mislim da mladi Wilshere ima to u sebi, dapace, uvjeren sam da ima to u sebi. Njegove suze pogode i one najhladnije, njegovo slavlje dize adrenalin, njegove emocije, njegovo srce, njegova predanost, ustrajnost, zrtva, to su kvalitete koje rijetki posjeduju.
Sjecam se, kada sam prvi put upoznao mladog Jacka, rekao mi je 'gospodine Adams, ne mozete zamislit koliko sam uzbudjen, ovo je ispunjenje sna, Vama stisnuti ruku...' Ali, ja sam taj koji je bio pocascen, ja sam taj koji se osjecao ponizno. Osvojio sam skoro sve sto se dalo osvojiti s Arsenalom, s ponosom sam nosio dres i kapetansku traku. Kvragu, pa ja sam 'Mr. Arsenal' ! Ali opet, bio sam pocascen. Njegov entuzijazam, njegova ljubav prema Arsenalu koju sam osjetio kroz pricu, to je nesto izuzetno!
Jednoga dana, i mladi Jack ce dobiti kapetansku traku, a to je sve sto nasem klubu treba. Vodja koji ce ostaviti srce na terenu, koji ce gledati kolektiv, a ne sebe i svoje interese. Vidim da ga navijaci vole, cijene i postuju, i zasluzuje to, bez ikakve dileme, on to zasluzuje. Jack Wilshere, pamtit cete to ime...“

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 maj 2013, 14:03

Cuj referenca igra za Brazil, pa Andre Santos ima 20-ak nastupa za taj isti Brazil. :lol: :lol: I da kako nece igrati Marcelo povrijedjen.

Ja ne bih volio Piscu, ima jeftinijih, a kvalitetnih igraca.

Jack je sve sto je napisao Adams, jos samo da se pronadje na terenu. Npr. da igra kao protiv Swansea.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 maj 2013, 14:08

evo i mene nakon 46 godina odsustva. :mrgreen:
dolazim sa kolokvijuma iz matematike bljak bljak bljak :cry: .

I samo da vam kažem da sam pomno pratio svaki vaš post et :mrgreen:
Vođa zna.

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 10 maj 2013, 14:14

@Marsal za sada je ovaj covjek.... ;) :P
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 maj 2013, 14:51

ronniesullivan je napisao/la:@Marsal za sada je ovaj covjek.... ;) :P
Može i on. ipak je Ronnie veliki navijač Arsenala. :D

Sretan rodjendan mom najdražem igraču ikada. Danas puni 43. godine. Ostarilo se :)
slika

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 10 maj 2013, 14:56

Vidis Marsale da imamo nesto slicno tj.najdrazeg igraca.. :P
DB neka je sretan da nam zivis jos dugo..., i naravno da budes zamjena trenerska/Wengeru... ;)
Edit:Marsale znam ja koga treba staviti za avatar i to sam ucinio na vrijeme... :P
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 maj 2013, 15:00

Mi cemo morati jos jednu sezonu da se pritrpimo do ovih novih ugovora sa Emiratesom,Pumom itd. Ali i ove sezone jos nismo i ako izborimo LS sledece sezone jedva ljudi moji!
A situacija je sledeca za iducu:
1)Imamo City koji je najkvalitetniji klub u ligi,
2)CSKA - Murinho dovoljno je reci,
3)United doveo Moyesa a ne vjerujem da ce on gristi da se dokaze i uz to povuci par igraca iz Evertona tipa Bejns,Fellaini
4)Baos sa kokosima radi sjajan posao i ne sumnjam da ce iduce sezone biti jos jaci,
5)I koliko god drugi ismijavali ja smatram da se Liverpool vraca... Imaju konacno dobrog strucnjaka koji je uklopio lijepo ekipu. Ovu sezonu iskoristio za uigravanje uz par pojacanja na ljeto eto njih ponovo u borbu ako ne za titulu onda sigurno LS...

To je 5 konkurenata koji bi nas mogli potisnuti iduce sezone ako nastavimo da stagniramo kao do sada. Mislim da je i upravi stalo da napredujemo radi njihovih licnih interesa. Znaci do sada se trebaju upaliti crvena svjetla i konacno dovesti pojacanja koja nam trebaju. Jovetic i Bog da nas vidi... Uz naravno zadrzavanje postojeceg kadra pre svega Kossa. Ako njega prodaju dzaba i Messija da dovedu. Tadnem Koss-Pero pora biti i narednu sezonu na djelu Ostalo necu nista komentarisati do ljeta...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 10 maj 2013, 15:03

Ja ne sumnjam ni najmanje u svu svjetlu budućnost koja čeka Wilshera. Nisam siguran da li je zvanično potvrdjeno, al' mislim da je Wilshere od naredne sezone kapiten.

On to i zaslužuje. Najbolji igrač Arsenala i veliki vodja ove ekipe. Njega i ovako mladog svi poštuju i kod svakog igrača se osjeti respekt prema Wilsheru. On je rodjeni lider.

Sretan rodjendan Dennisu Bergkampu. Velikom čovjeku i igraču, koji nije volio letjeti. :mrgreen:

Nagadja se da je od naredne sezone vodja našeg omladinskog pogona. Isto tako se priča da Lehman ili Seaman dolaze na mjesto trenera golmana.

Kad smo kod Seamana, jes' se čovjek proljepš'o otkako se obrij'o i ošiš'o. :mrgreen:
slika

Voli i pecanje.

Ovo bi bili tek pravi potezi. 8-)

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 10 maj 2013, 15:06

@Rock dobar ti avatar.... :P

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 10 maj 2013, 15:12

ronniesullivan je napisao/la:@Rock dobar ti avatar.... :P
Hvala.
I tvoj. :mrgreen:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 maj 2013, 15:43

Pišček, Runi, Pjanic, Jovetic, Begovic i jos jedan stoper i zadnni vezni i hajmo :lol:

Dobro jutro!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 10 maj 2013, 16:13

Zasto Wenger mora uvijek dovoditi isprtke drugih klubova, ala Rooney, Silvestre, Benayoun i sl?

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 10 maj 2013, 16:13

Sheyi je napisao/la:Pišček, Runi, Pjanic, Jovetic, Begovic i jos jedan stoper i zadnni vezni i hajmo :lol:

Dobro jutro!
Produced and developed by Football Manager 2013
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 maj 2013, 16:21

Kad nas Wenger iznenadi, i ne dovede nikog i potpise ugovor sa Legeom za 213 KM godisnje.
Celik!3,2,2.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 10 maj 2013, 16:22

Arsenal and Tottenham lead the race to sign coveted La Liga midfielder Abdelaziz Barrada

Arsenal agree personal terms with Stevan Jovetic as the Fiorentina and Montenegro striker is expected to reach North London at the end of the season. The fee is said to be approximately 23 millions.

Geoff Arsenal @GeoffArsenal
I was told 6 weeks ago that
Arsenal are interested in Rooney
and Rooney is interested in
Arsenal. Approx 20m. No idea
about the wages.

Arsenal have been told they will have to pay £10 million to Swansea if they are to have any chance of landing Ashley Williams.

Valencia Prepared To Sell Defender Adil Rami To Arsenal For £12.5m

I govore da smo zagrizli za Pjanica
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.