arhimed89 je napisao/la:Ma ima na forumu raznih mentalnih sklopova,od onih koji mrze Gracica do onih koji mrze sve u vezi tudjeg napretka.open je napisao/la:Boga mi dobro kažeš majstore. Krenem ja lijepo, opušteno, a onda naletim na ponešto i nikako da iskuliram. Mada se stvarno trdudim. Pustim, pustim i onda puknem, ali ako popustiš, ono se digne, počne prijetiti i slično. Zato je teško stati, ali evo obećanja za pravu raju. Trudit ću se ne unositi nemir. Pozdrav Gračanici.
Ziv ti i zdrav bio i cesce nam pisi informacije iz kluba.U gornjem postu sam pisao sta me zanima i tak,suska li se sta![]()
I kakav je sad status Subasica,jel on zvanicno prodan?
Ne znam jesi zapazio, ali ja sam jedan od onih koji se kloni priče o Graciću. Niti ga branim niti ga kudim, tako da i ne napadam one koji misle ovo ili ono o njemu. Meni smetaju neke druge stvari, ali nije to bitno.
Od informacija koje si pitao sada ti mogu reći za Subašića da je produžio ugovor sa Olimpicom na duži period, a onda je posuđen Dresdenu do ljeta 2014. Olimpic dobija neke tranše u novcu, ne znam tačno koliko.