Sretan sam ko malo dijete.
Cestitke nasim fudbalerima koji su iznijeli veliki teret ove sezone a nasim povrijedjenim momcima zelim sto brzi oporavak,cestitke strucnom stabu a posebno sefu AMARU OSIMU na tituli! Veliku stvar su napravili

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Potpisujem svaku riječ.Bosniacum Lilium je napisao/la:Cestitke na zasluzeno osvojenoj tituliNadam se da ce i moje Sarajevo krenuti nekim svjetlijim putem i ocisti se od onih lopova predvodjenim sir Redzepagicem i njegovim amaterima koji sebe nazivaju fudbalerima
![]()
Ma kakva PL, sigurno nece odavde..., a pojacanja ce biti to je neminovno!D€LUX je napisao/la:Pojacanja za Evropu (nesto ozbiljnije) , sta vi mislite ocel biti sta ili sve iz PL???
za 2-3 mjeseca se moze dosta posla uradit , treba se unaprejed razmisljat !! kao sto kazem to je nas DOM !!!hodža je napisao/la:pa jedva će se moći i na Koševu igrati, a ti bi sređiv'o u mjesec-dva Grbavicu![]()
čestitke na tituli
aammiirr je napisao/la:za 2-3 mjeseca se moze dosta posla uradit , treba se unaprejed razmisljat !! kao sto kazem to je nas DOM !!!hodža je napisao/la:pa jedva će se moći i na Koševu igrati, a ti bi sređiv'o u mjesec-dva Grbavicu![]()
čestitke na tituli
hodža je napisao/la:aammiirr je napisao/la:za 2-3 mjeseca se moze dosta posla uradit , treba se unaprejed razmisljat !! kao sto kazem to je nas DOM !!!hodža je napisao/la:pa jedva će se moći i na Koševu igrati, a ti bi sređiv'o u mjesec-dva Grbavicu![]()
čestitke na tituli
može, al kod nas ne može
a svake godine UEFA pooštri pravila vezana za stadione, tako da će se za koju godinu moći igrati samo u Zenici ukoliko se ne poduzme nešto na tom planu u gradu Sarajevu
Stadion mora imati najmanje 3 000 natkrivenih sjedećih mjesta, sobu za prvu pomoć, prikladne uslove za medije (kabine za prenose, opremu za prenose i sala za press konferencije). Teren sa prirodnim ili umjetnim travnjakom propisane veličine. Potvrdu o sigurnosti od lokalnih vlasti i plan za evakuaciju u slučaju nesreće. neznam koliko je ovo tacnobagrcavi je napisao/la:Nikakve koristi nemaš od tog "sređivanja" jer i da uradiš neke kozmetičke korekcije stadion opet neće zadovoljavati osnovne uslove.Nije to samo stolice i igramo evropu.Da je tako onda bi se evropske utakmice komotno igrale na Otoci.
dosad si imao dobre postove al si ovo bubnuo skroz....izbrisi post majke ti- da ti ne objasnjavam gdje si sve fulio...DzoleZeljo je napisao/la:VIdite nesto. Grad Sarajevo, kanton, federacije sigurno Zelji nece praviti stadion, ne samo jer nisu u mogucnosti, vec bi bila diskriminacija prema drugim. (naravno, znate prvenstveno na koga mislim) Dakle, sto se toga tice, sve pada u vodu.
Druga stvar, Zeljo apsolutno nema sredstava da ulaze bilo sta u stadion Grbavica. Tako je, kako je. Da nam je mozda posjeta svaki mec 10.000, pa bi se samo u tom slucaju dalo nesto razmisliti, ali ovako gdje imas 2.000 bolesnika, skoro pa nikako.
E sada, po meni postoje samo dvije opcije. Prva, da se grad Sarajevo vise trne prema sportskim okvirima i da se napravim ili renovira stadion Kosevo, pa da Zeljo i Sarajevo igraju utakmice na istom. Nesto slicno kao (Roma i Lazio, Inter i Milan). Mozda cak malo i nerealnija opcija bi bila, da Zeljo proda stadion Grbavica, pa ulozi taj novac u renoviranje stadiona Kosevo (naravno da Zeljo bude vecinski vlasnik, a da se grad odrekne istog). Dakle, nemojte sada ovo bukvalno svatati, jer su ovo sve neke zamisli, kako bi to zapravo moglo u teoriji, a sada da li to moze u praksi, ne znam iskreno...
Druga opcija bi bila, da Zeljo uspije privuci nekog veoma jakog sponzora, koji bi bio spreman uloziti novac u nas klub. Zasto da ne? Liga jeste, nula u pogledu na evropu, ali evo zadnje 4 godine haramo, sto znaci da bi neki, moguci, potencijalni sponzor imao koliko, toliko sigurnost u ovaj klub. Nasao sam price da Gredic pokusava "nekog" velikog sponzora privuci, a koliko cemo imati hajra od toga, vidjet cemo. Nadajmo se da ce uspijeti covjeku poci za rukom....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.