Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

JTS
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la JTS » 12 maj 2013, 23:36

nije mi žao Siene, nabili su nas u Serie A 3-0, a u kupu ih je 10 sec djelilo da nas izbace :mrgreen: neka ih malo u Serie B
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 12 maj 2013, 23:39

JTS je napisao/la:nije mi žao Siene, nabili su nas u Serie A 3-0, a u kupu ih je 10 sec djelilo da nas izbace :mrgreen: neka ih malo u Serie B
Prosle god cak i 4-0,al vratit ce se oni brzo aBd :D
embrace the chaos

High

Post Postao/la High » 12 maj 2013, 23:39

Koji je šumar ovaj Totti. Ovakve u zatvor treba. Po ne znam koji put radi ovo što radi. :shock:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 maj 2013, 23:40

slika

slika

sjećate li se ovoga ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 12 maj 2013, 23:42

Ima on jos dosta dosta okrsaja :)
embrace the chaos

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 maj 2013, 23:46

ja taman danas napisao da je đubre neviđeno, kad zavali Mexesa večeras :lol:

NON MOLLARE MAI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 maj 2013, 23:50

Denno je napisao/la:Ima on jos dosta dosta okrsaja :)
Tacno je. To je najveci prostak u istoriji Calcia.

Tuzno je po Serie A sto ovakav Milan ide u LS, a ekipa koja je igrala i lepsi i mocniji fudbal to nece moci. 1 Borja Valero je igracina za ceo vezni red Milana, sto nije ni cudo, jer je tesko naci drvnu gradju a la Ambrosini, Muntari, Flamini i sl. da igraju u istom timu i zaradjuju veliki novac za tako nesto. Milan ce postati ozbiljan tek kad sredi sredinu, a za to ce im trebati i vise od 2-3 pojacanja.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 maj 2013, 23:53

MaGiCa je napisao/la:

Tuzno je po Serie A sto ovakav Milan ide u LS, a ekipa koja je igrala i lepsi i mocniji fudbal to nece moci. 1 Borja Valero je igracina za ceo vezni red Milana, sto nije ni cudo, jer je tesko naci drvnu gradju a la Ambrosini, Muntari, Flamini i sl. da igraju u istom timu i zaradjuju veliki novac za tako nesto. Milan ce postati ozbiljan tek kad sredi sredinu, a za to ce im trebati i vise od 2-3 pojacanja.
Ti De Jonga i Montoliva ne brojiš u kvalitetne igrače ?
Međutim istina jeste da treba tu još makar jedan pravi playmaker uz Montoliva , pa možda čak i dvojica od kojih bi jedan bio kao back- up .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 maj 2013, 23:54

a vala mi nije jasno zašto toliko žalite za Violom što neće u LP, realno su krivi sami sebi .. kad su bili tu, gubili su neke mečeve bezveze, pa se onda opet vratili u samo borbu za LP, pa opet kiksaju neke mečeve, tako da su krivi sami sebi i nije mi ih žao .. sudije jesu pogurale Milan, al' ljudi su nakon očajnog jesenjeg djela, odradili odličan proljetni dio sezone, tako da idu zasluženo u LP

NON MOLLARE MAI

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 maj 2013, 23:58

[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 13 maj 2013, 00:01

Baš se i ja čudim što svi pate za Fiorentinom ? Niko im nije kriv za neuspjeh , sami su sebi krivi .
Čuj igraju lijepo i imaju Valeru , Jovetića i Ljajica i šta ti ja znam , džaba ti sva lepršava igra ovoga svijeta ako gubiš bodove gdje ne bi smio . Uostalom protiv Milana su se izvukli prije mjesec-dva , odavno su oni mogli ispasti iz utrke za LP-a .

Ovdje većina ne shvaća da je Milan napravio svojevrsno čudo ove sezone , biti na -15 bodova od LP-a nakon samo 8 kola i na kraju se vratiti , to je podvig . Pogotovo za ekipu koja je u tranziciji i koja je još uvijek nedovršena .

Inter , Fiorentina , Lazio , Roma svi su oni bili daleko ispred Milana nakon tih famoznih 8 kola . Nakon toga svi su nestali i prokockali prednost , samo su Juve i Napoli pokazali konstantnost .
-Rui Costa-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 maj 2013, 00:03

@fb

A gde su veceras bili NDJ i Montolivo :?:
Pricalo se o onima koji su dostupni, a ne o odsutnima.

@JTS

Firenze je pokazala vise u ovih 37 kola od Milana, ima igru, bolja je bila u medjusobnom duelu, nije toliko gurana od suduja... Zato je "zasluzenije" da su oni isli u LS, ali to je stvar percepcije. Cinjenica je da ce 90% to biti Milan i tu sva prica staje.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 13 maj 2013, 00:06

Milan je napravio svojevrsno čudo jer je u 70% utakmica imao 17 igrača na terenu. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 maj 2013, 00:07

mučili su se da dođu tamo gdje žele, a onda kada dođu, gube bodove .. tako se ne može u LP .. a Milan je sustigao sve rivale u borbi za LP, imali su užasnu jesen i odlično proljeće i zasuženo idu u LP .. al' to je moje mišljenje, kao što i ti imaš svoje .. uostalom, bolje gledati Milan u LP, barem znamo da će dogurati dalje nego što bi Fiorentina, Lazio, Roma, Inter, Udinese

NON MOLLARE MAI

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 13 maj 2013, 00:08

MaGiCa je napisao/la:@fb

A gde su veceras bili NDJ i Montolivo :?:
Pricalo se o onima koji su dostupni, a ne o odsutnima.

@JTS

Firenze je pokazala vise u ovih 37 kola od Milana, ima igru, bolja je bila u medjusobnom duelu, nije toliko gurana od suduja... Zato je "zasluzenije" da su oni isli u LS, ali to je stvar percepcije. Cinjenica je da ce 90% to biti Milan i tu sva prica staje.
Nisu bili večeras ali bit' će tu sljedeće sezone aBd kao i Balotelli . Koji će biti od velike pomoći Milanu sljedeće sezone .
Naravno Galliani će sigurno dodati još par neophodnih igrača u kadar i Milan će biti puno jači sljedeće godine .

Kako Milan nije zaslužio LP-a a uspjeli su nadoknaditi onaj strašan deficit sa početka sezone . Milan možda u većini utakmica ne igra lijepo za oko ali zato znaju kako doći do rezultata . To je puno bitnije nego sama ljepota igre .
-Rui Costa-

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 13 maj 2013, 00:11

JTS je napisao/la:mučili su se da dođu tamo gdje žele, a onda kada dođu, gube bodove .. tako se ne može u LP .. a Milan je sustigao sve rivale u borbi za LP, imali su užasnu jesen i odlično proljeće i zasuženo idu u LP .. al' to je moje mišljenje, kao što i ti imaš svoje .. uostalom, bolje gledati Milan u LP, barem znamo da će dogurati dalje nego što bi Fiorentina, Lazio, Roma, Inter, Udinese
Finije je vidjeti da 30 mil inkasira Fiorentina nego Berluskoni
embrace the chaos

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 maj 2013, 00:16

Denno je napisao/la:
JTS je napisao/la:mučili su se da dođu tamo gdje žele, a onda kada dođu, gube bodove .. tako se ne može u LP .. a Milan je sustigao sve rivale u borbi za LP, imali su užasnu jesen i odlično proljeće i zasuženo idu u LP .. al' to je moje mišljenje, kao što i ti imaš svoje .. uostalom, bolje gledati Milan u LP, barem znamo da će dogurati dalje nego što bi Fiorentina, Lazio, Roma, Inter, Udinese
Finije je vidjeti da 30 mil inkasira Fiorentina nego Berluskoni
ma puca mi qrac i za Fiorentinom i za Berlusconijem, itd .. ja govorim ovako da će Milan bolje predstaviti Italiju u LP, nego ove nabrojane ekipe .. ja bih najviše volio da je to Lazio, jer bi dobili finansije, a i igrali LP .. a najviše mi je drago što Udine neće u LP :mrgreen: dabogda popušili i LE :lol:

NON MOLLARE MAI

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 13 maj 2013, 00:23

MaGiCa je napisao/la:

Igru pisi gledaj rezultat ;)
Pa i pticama na grani je jasno da Milan ima los vezni red do bola i mislim da sa 2 dobra i kvalitetna vezna igraca na ovu ekipu Milan je sigurno ozbiljan i naravno da se rijesimo pojedinaca.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 13 maj 2013, 11:40

MaGiCa je napisao/la:
Je li prostak srpska riječ za mudonju?
NAPRIJED NARODE!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 maj 2013, 12:10

samo stvarno jbte,kako neko moze objasnit zasto? :o evo nema veze,meni je svejedno hoce li Milan ici ili ne(volio bih ja da ne ide,to stoji) al kako mozes pred svima,pa stojis 3 metra ispred sageo si i gledas i opet nedas :shock: znaci ovo je doslovno na sav glas NEDAM FIORENTINI DA IDE U LP! :oops:

znaci da se razumijemo,volio bih ja da Inter ovako ide u LP al ne razumijem kako smiju pred cijelim svijetom :roll:

slika

[youtube][/youtube]

znaci to su dvije greske koje Fiorentinu kostaju najmanje 30 miliona eura!!!

pa zasto jedan mali klub ne moze postat veliki? :cry:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Biscione i 7 gostiju.