Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
nije mi žao Siene, nabili su nas u Serie A 3-0, a u kupu ih je 10 sec djelilo da nas izbace
neka ih malo u Serie B

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Prosle god cak i 4-0,al vratit ce se oni brzo aBdJTS je napisao/la:nije mi žao Siene, nabili su nas u Serie A 3-0, a u kupu ih je 10 sec djelilo da nas izbaceneka ih malo u Serie B

embrace the chaos
Koji je šumar ovaj Totti. Ovakve u zatvor treba. Po ne znam koji put radi ovo što radi. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:

sjećate li se ovoga

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ja taman danas napisao da je đubre neviđeno, kad zavali Mexesa večeras 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Tacno je. To je najveci prostak u istoriji Calcia.Denno je napisao/la:Ima on jos dosta dosta okrsaja
Tuzno je po Serie A sto ovakav Milan ide u LS, a ekipa koja je igrala i lepsi i mocniji fudbal to nece moci. 1 Borja Valero je igracina za ceo vezni red Milana, sto nije ni cudo, jer je tesko naci drvnu gradju a la Ambrosini, Muntari, Flamini i sl. da igraju u istom timu i zaradjuju veliki novac za tako nesto. Milan ce postati ozbiljan tek kad sredi sredinu, a za to ce im trebati i vise od 2-3 pojacanja.
- francobaresi
- Kontakt:
Ti De Jonga i Montoliva ne brojiš u kvalitetne igrače ?MaGiCa je napisao/la:Tacno je. To je najveci prostak u istoriji Calcia.Denno je napisao/la:Ima on jos dosta dosta okrsaja
Tuzno je po Serie A sto ovakav Milan ide u LS, a ekipa koja je igrala i lepsi i mocniji fudbal to nece moci. 1 Borja Valero je igracina za ceo vezni red Milana, sto nije ni cudo, jer je tesko naci drvnu gradju a la Ambrosini, Muntari, Flamini i sl. da igraju u istom timu i zaradjuju veliki novac za tako nesto. Milan ce postati ozbiljan tek kad sredi sredinu, a za to ce im trebati i vise od 2-3 pojacanja.
Međutim istina jeste da treba tu još makar jedan pravi playmaker uz Montoliva , pa možda čak i dvojica od kojih bi jedan bio kao back- up .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
a vala mi nije jasno zašto toliko žalite za Violom što neće u LP, realno su krivi sami sebi .. kad su bili tu, gubili su neke mečeve bezveze, pa se onda opet vratili u samo borbu za LP, pa opet kiksaju neke mečeve, tako da su krivi sami sebi i nije mi ih žao .. sudije jesu pogurale Milan, al' ljudi su nakon očajnog jesenjeg djela, odradili odličan proljetni dio sezone, tako da idu zasluženo u LP
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- francobaresi
- Kontakt:
Baš se i ja čudim što svi pate za Fiorentinom ? Niko im nije kriv za neuspjeh , sami su sebi krivi .
Čuj igraju lijepo i imaju Valeru , Jovetića i Ljajica i šta ti ja znam , džaba ti sva lepršava igra ovoga svijeta ako gubiš bodove gdje ne bi smio . Uostalom protiv Milana su se izvukli prije mjesec-dva , odavno su oni mogli ispasti iz utrke za LP-a .
Ovdje većina ne shvaća da je Milan napravio svojevrsno čudo ove sezone , biti na -15 bodova od LP-a nakon samo 8 kola i na kraju se vratiti , to je podvig . Pogotovo za ekipu koja je u tranziciji i koja je još uvijek nedovršena .
Inter , Fiorentina , Lazio , Roma svi su oni bili daleko ispred Milana nakon tih famoznih 8 kola . Nakon toga svi su nestali i prokockali prednost , samo su Juve i Napoli pokazali konstantnost .
Čuj igraju lijepo i imaju Valeru , Jovetića i Ljajica i šta ti ja znam , džaba ti sva lepršava igra ovoga svijeta ako gubiš bodove gdje ne bi smio . Uostalom protiv Milana su se izvukli prije mjesec-dva , odavno su oni mogli ispasti iz utrke za LP-a .
Ovdje većina ne shvaća da je Milan napravio svojevrsno čudo ove sezone , biti na -15 bodova od LP-a nakon samo 8 kola i na kraju se vratiti , to je podvig . Pogotovo za ekipu koja je u tranziciji i koja je još uvijek nedovršena .
Inter , Fiorentina , Lazio , Roma svi su oni bili daleko ispred Milana nakon tih famoznih 8 kola . Nakon toga svi su nestali i prokockali prednost , samo su Juve i Napoli pokazali konstantnost .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
@fb
A gde su veceras bili NDJ i Montolivo
Pricalo se o onima koji su dostupni, a ne o odsutnima.
@JTS
Firenze je pokazala vise u ovih 37 kola od Milana, ima igru, bolja je bila u medjusobnom duelu, nije toliko gurana od suduja... Zato je "zasluzenije" da su oni isli u LS, ali to je stvar percepcije. Cinjenica je da ce 90% to biti Milan i tu sva prica staje.
A gde su veceras bili NDJ i Montolivo

@JTS
Firenze je pokazala vise u ovih 37 kola od Milana, ima igru, bolja je bila u medjusobnom duelu, nije toliko gurana od suduja... Zato je "zasluzenije" da su oni isli u LS, ali to je stvar percepcije. Cinjenica je da ce 90% to biti Milan i tu sva prica staje.
- Trequartista
- Kontakt:
Milan je napravio svojevrsno čudo jer je u 70% utakmica imao 17 igrača na terenu. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
mučili su se da dođu tamo gdje žele, a onda kada dođu, gube bodove .. tako se ne može u LP .. a Milan je sustigao sve rivale u borbi za LP, imali su užasnu jesen i odlično proljeće i zasuženo idu u LP .. al' to je moje mišljenje, kao što i ti imaš svoje .. uostalom, bolje gledati Milan u LP, barem znamo da će dogurati dalje nego što bi Fiorentina, Lazio, Roma, Inter, Udinese
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- francobaresi
- Kontakt:
Nisu bili večeras ali bit' će tu sljedeće sezone aBd kao i Balotelli . Koji će biti od velike pomoći Milanu sljedeće sezone .MaGiCa je napisao/la:@fb
A gde su veceras bili NDJ i Montolivo![]()
@JTS
Naravno Galliani će sigurno dodati još par neophodnih igrača u kadar i Milan će biti puno jači sljedeće godine .
Kako Milan nije zaslužio LP-a a uspjeli su nadoknaditi onaj strašan deficit sa početka sezone . Milan možda u većini utakmica ne igra lijepo za oko ali zato znaju kako doći do rezultata . To je puno bitnije nego sama ljepota igre .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Finije je vidjeti da 30 mil inkasira Fiorentina nego BerluskoniJTS je napisao/la:mučili su se da dođu tamo gdje žele, a onda kada dođu, gube bodove .. tako se ne može u LP .. a Milan je sustigao sve rivale u borbi za LP, imali su užasnu jesen i odlično proljeće i zasuženo idu u LP .. al' to je moje mišljenje, kao što i ti imaš svoje .. uostalom, bolje gledati Milan u LP, barem znamo da će dogurati dalje nego što bi Fiorentina, Lazio, Roma, Inter, Udinese
embrace the chaos
ma puca mi qrac i za Fiorentinom i za Berlusconijem, itd .. ja govorim ovako da će Milan bolje predstaviti Italiju u LP, nego ove nabrojane ekipe .. ja bih najviše volio da je to Lazio, jer bi dobili finansije, a i igrali LP .. a najviše mi je drago što Udine neće u LPDenno je napisao/la:Finije je vidjeti da 30 mil inkasira Fiorentina nego BerluskoniJTS je napisao/la:mučili su se da dođu tamo gdje žele, a onda kada dođu, gube bodove .. tako se ne može u LP .. a Milan je sustigao sve rivale u borbi za LP, imali su užasnu jesen i odlično proljeće i zasuženo idu u LP .. al' to je moje mišljenje, kao što i ti imaš svoje .. uostalom, bolje gledati Milan u LP, barem znamo da će dogurati dalje nego što bi Fiorentina, Lazio, Roma, Inter, Udinese

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Igru pisi gledaj rezultatMaGiCa je napisao/la:Tacno je. To je najveci prostak u istoriji Calcia.Denno je napisao/la:Ima on jos dosta dosta okrsaja

Pa i pticama na grani je jasno da Milan ima los vezni red do bola i mislim da sa 2 dobra i kvalitetna vezna igraca na ovu ekipu Milan je sigurno ozbiljan i naravno da se rijesimo pojedinaca.
Je li prostak srpska riječ za mudonju?MaGiCa je napisao/la:Tacno je. To je najveci prostak u istoriji Calcia.Denno je napisao/la:Ima on jos dosta dosta okrsaja
NAPRIJED NARODE!
samo stvarno jbte,kako neko moze objasnit zasto?
evo nema veze,meni je svejedno hoce li Milan ici ili ne(volio bih ja da ne ide,to stoji) al kako mozes pred svima,pa stojis 3 metra ispred sageo si i gledas i opet nedas
znaci ovo je doslovno na sav glas NEDAM FIORENTINI DA IDE U LP!
znaci da se razumijemo,volio bih ja da Inter ovako ide u LP al ne razumijem kako smiju pred cijelim svijetom

[youtube][/youtube]
znaci to su dvije greske koje Fiorentinu kostaju najmanje 30 miliona eura!!!
pa zasto jedan mali klub ne moze postat veliki?

znaci da se razumijemo,volio bih ja da Inter ovako ide u LP al ne razumijem kako smiju pred cijelim svijetom

[youtube][/youtube]
znaci to su dvije greske koje Fiorentinu kostaju najmanje 30 miliona eura!!!
pa zasto jedan mali klub ne moze postat veliki?

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.