NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

tillman
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la tillman » 12 maj 2013, 09:36

http://en.wikipedia.org/wiki/2012_NHL_playoffs" onclick="window.open(this.href);return false;
In each round, the highest remaining seed in each conference is matched against the lowest remaining seed. The higher-seeded team is awarded home ice advantage. In the Stanley Cup Final series, home ice is determined based on regular season points. Each best-of-seven series follows a 2–2–1–1–1 format: the higher-seeded team plays at home for games one and two (plus five and seven if necessary), and the lower-seeded team is at home for games three and four (and if necessary, game six).

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 maj 2013, 11:24

pa uvijek je tako bilo u nhl-u, za razliku od nba gdje imaš unaprijed odredjen kostur :roll:

prati li ko ovo SP u hokeju :roll:
nema potpisa

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 12 maj 2013, 11:59

Admir_Sa je napisao/la:pa uvijek je tako bilo u nhl-u, za razliku od nba gdje imaš unaprijed odredjen kostur :roll:

pratim, šta ti treba?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 12 maj 2013, 12:11

Admir_Sa je napisao/la:pa uvijek je tako bilo u nhl-u, za razliku od nba gdje imaš unaprijed odredjen kostur :roll:

za prvi pasus... pa kad su kolege postale neki od Fansided bracket i poveli se svi za njime umjesto da otvore nhl.com i čitaju šta ljudi pišu...
:)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 maj 2013, 12:33

Sportfanatik je napisao/la:

pratim, šta ti treba?
ma pratim i ja, nego vidim niko niš ne piše. Moji finci neki dan isprašiše ruse 3-2, juce demoliranje austrije i mislim da mogu zavrsiti prvi u grupi. samo jedan igrac iz nhl-a igra, po baksuzluku ovi najbolji finci igraju plejof sa svojim ekipama :D
nema potpisa

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 maj 2013, 12:38

tillman je napisao/la:

za prvi pasus... pa kad su kolege postale neki od Fansided bracket i poveli se svi za njime umjesto da otvore nhl.com i čitaju šta ljudi pišu...
:)
Ja sam onda pogrijesio :oops: , jer sam nasao taj bracket na vise mjesta, ocito je bio pogresan, a ovi na nhl.com nisu postavili nikakav bracket, niti eventualni raspored do jutros kada su Pensi pobijedili Islese i onda su napisali da igraju sa Sensima, a ja sam racunao da idu na Leafse :mrgreen:

Proslih sezona nisam bas pratio bracket, jesam PO, ali uvijek sam mislio da je identican onom u NBA :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 12 maj 2013, 12:52

Ja sam fan Ruskog hokeja, dobro su ušli u prvenstvo ali su zadnje dvije izgubili, prolaz u 1/4finale ne bi trebao biti upitan jer će vjerojatno Austrijanci pasti, danas je biti ili ne biti protiv Slovaka
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 13 maj 2013, 00:47

Ne mogu da vjerujem da Rangersi ne mogu postići gol iz PP situacije. Užasna realizacija sa igračem više. U seriji sa Capsima samo jedan gol iz PP a bilo je 18-19 situacija :roll: čitavu sezonu je patnja sa PP ali ovo u PO je previše.
Za sada 1:0 golom Brasarda vode NYR zasluženo, ukoliko izdrže još 9 minuta igrat će se 7 utakmica i to sutra

Edit: da se ispravim za PP, Rangersi u ovoj seriji imaju 2/25 :shock:
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 maj 2013, 00:55

Brate hocel istim avionom za washington hahaha jedni I drugi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2013, 01:03

Hank donese Rangersima 7 tekmu svojim shutoutom 8-)

Večeras i Ducksi protiv Wingsa, isto 7 tekma 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 13 maj 2013, 01:04

SaltCityAttack je napisao/la:Brate hocel istim avionom za washington hahaha jedni I drugi

Sumnjam nakon ove tuče poslije kraja utakmice :lol: :lol: Rangersi dobili 1:0, sutra će da bude vatreno pravo

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 maj 2013, 01:30

Biću kratak i jasan:

KING HENRIK!!!

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 13 maj 2013, 07:49

hahahhaha Djeca izbacise Anaheim i onolku silu jaoo u po arene u californiji a svi ste ih bili otpisali lol..i sam mislio da nema sanse da dobiju ali Howard jos jednom spasio a zetteberg kapiten dokazao svoje...
Original six Chicago vs Detroit..razbit ce nas ali prezadovoljan sto smo izbacili duckse niko nam nije davao ni 10 posto da prodjemo dalje
hahaha jos kazu pacenici :)
Idemoooo wingsi bar pet tekmi Chicago je prejak..ove sezone su nas razbucali plus ne godi nam tim nikako al nikad se nezna ****
Salt Lake sretno brate :)
vidimo se u polufinalu :)- a i ti si ih bio otpisao :P

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 13 maj 2013, 07:52

Admir_Sa je napisao/la:što patkice ubiše brašno u onim pacenicima iz detroita :mrgreen:

izgleda da bi sve serije mogle ici u 6 ili 7 utakmica kako je krenulo

eto ti tvojih patkica nek idu malo na golfanje :)
pozzz :P

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 13 maj 2013, 07:58

tillman je napisao/la:ponavljam, Hawksi ne mogu igrati sa Los Angeles Kingsima u polufinalu konferencije... ono od FANSIDED što je postavljeno je pogrešna grafika jer u NHL-u u polufinalu konferencije igra najviši nositelj protiv najslabijeg (od 5-8 mjesta).... evo igrat će vam Pittsburg(1) vs Ottawa(7)... Penguins, Senators renew rivalry in second round
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=6703 ... l:topheads" onclick="window.open(this.href);return false;

a evo i za San Jose

SAN JOSE -- Four days after finishing a sweep of the Vancouver Canucks in the Western Conference Quarterfinals, the San Jose Sharks continued Saturday to prepare for a second-round test in the Stanley Cup Playoffs against a yet-to-be-determined opponent.

The Sharks are down to two possibilities: the reigning Stanley Cup champion Los Angeles Kings, or the top-seeded Chicago Blackhawks, who won the Stanley Cup in 2010.
znači ako dobije Anaheim 7.utakmicu, Sharksi igraju sa Hawksima, a ako dobije Detroit onda Sharksi igraju sa Kingsima

jeste li vi gledali NHL playoffs ranijih godina :?
bravo tebra ja vazda govorim da ide nositelj sa najslabije plasiranom i da se prvi i drugi nemogu srest prije finala da li je upitanju west ili east
tako da je sad
san jose vs la i chi vs detroit ..svaka cast za objasnjenje
pozzz

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 maj 2013, 10:58

ne znam dal' je k'o gledo', maestralna tekma sinoć Capitals@Rangers. i još genijalnija atmosfera u Madison Square Garden-u ... sad moram noćas ustati i pogledati game 7 :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 maj 2013, 15:18

Leafsi slavili 2-1 u ACC centru, noćas se igra Game-7 u Bostonu :D zanimljivo, zanimljivo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 maj 2013, 16:03

WUCKO je napisao/la:hahahhaha Djeca izbacise Anaheim i onolku silu jaoo u po arene u californiji a svi ste ih bili otpisali lol..i sam mislio da nema sanse da dobiju ali Howard jos jednom spasio a zetteberg kapiten dokazao svoje...
Original six Chicago vs Detroit..razbit ce nas ali prezadovoljan sto smo izbacili duckse niko nam nije davao ni 10 posto da prodjemo dalje
hahaha jos kazu pacenici :)
Idemoooo wingsi bar pet tekmi Chicago je prejak..ove sezone su nas razbucali plus ne godi nam tim nikako al nikad se nezna ****
Salt Lake sretno brate :)
vidimo se u polufinalu :)- a i ti si ih bio otpisao :P

[youtube][/youtube]

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 14 maj 2013, 03:10

Večeras gosti vode, New York i Toronto ;) Toronto je veoma blizu prolaza dalje, vodi 3:1 u posljednoj trećini, dok je stanje kod Rangersa 1:0 i tek sada počinje evo 2 period. Strijelac Asham na asistenciju meni posebno dragog Kreidera. Igra momak to je čudo :D

Edit: 2:0 za Rangerse, strijelac Pyatt naravno na odbitak :lol:

Edit 1: 3:0 Del Zotto :!: Sad Rangersi mogu dosta opuštenije igrati, u dvorani se čuje i kako pak klizi po ledu :lol: tajac mrtvi
Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 14 maj 2013, 03:20, ukupno mijenjano 1 put.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 14 maj 2013, 03:19

3-0 Dell Zotttto... ponovo uz odbitak čini mi se :D
#SuningOUT

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.