NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NHL
http://en.wikipedia.org/wiki/2012_NHL_playoffs" onclick="window.open(this.href);return false;
In each round, the highest remaining seed in each conference is matched against the lowest remaining seed. The higher-seeded team is awarded home ice advantage. In the Stanley Cup Final series, home ice is determined based on regular season points. Each best-of-seven series follows a 2–2–1–1–1 format: the higher-seeded team plays at home for games one and two (plus five and seven if necessary), and the lower-seeded team is at home for games three and four (and if necessary, game six).
In each round, the highest remaining seed in each conference is matched against the lowest remaining seed. The higher-seeded team is awarded home ice advantage. In the Stanley Cup Final series, home ice is determined based on regular season points. Each best-of-seven series follows a 2–2–1–1–1 format: the higher-seeded team plays at home for games one and two (plus five and seven if necessary), and the lower-seeded team is at home for games three and four (and if necessary, game six).
pa uvijek je tako bilo u nhl-u, za razliku od nba gdje imaš unaprijed odredjen kostur
prati li ko ovo SP u hokeju

nema potpisa
- Sportfanatik
- Kontakt:
pratim, šta ti treba?Admir_Sa je napisao/la:pa uvijek je tako bilo u nhl-u, za razliku od nba gdje imaš unaprijed odredjen kostur![]()
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
za prvi pasus... pa kad su kolege postale neki od Fansided bracket i poveli se svi za njime umjesto da otvore nhl.com i čitaju šta ljudi pišu...Admir_Sa je napisao/la:pa uvijek je tako bilo u nhl-u, za razliku od nba gdje imaš unaprijed odredjen kostur![]()

ma pratim i ja, nego vidim niko niš ne piše. Moji finci neki dan isprašiše ruse 3-2, juce demoliranje austrije i mislim da mogu zavrsiti prvi u grupi. samo jedan igrac iz nhl-a igra, po baksuzluku ovi najbolji finci igraju plejof sa svojim ekipamaSportfanatik je napisao/la:pratim, šta ti treba?Admir_Sa je napisao/la:pa uvijek je tako bilo u nhl-u, za razliku od nba gdje imaš unaprijed odredjen kostur![]()

nema potpisa
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam onda pogrijesiotillman je napisao/la:za prvi pasus... pa kad su kolege postale neki od Fansided bracket i poveli se svi za njime umjesto da otvore nhl.com i čitaju šta ljudi pišu...Admir_Sa je napisao/la:pa uvijek je tako bilo u nhl-u, za razliku od nba gdje imaš unaprijed odredjen kostur![]()

Proslih sezona nisam bas pratio bracket, jesam PO, ali uvijek sam mislio da je identican onom u NBA

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ja sam fan Ruskog hokeja, dobro su ušli u prvenstvo ali su zadnje dvije izgubili, prolaz u 1/4finale ne bi trebao biti upitan jer će vjerojatno Austrijanci pasti, danas je biti ili ne biti protiv Slovaka
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- SheldonCooper
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da Rangersi ne mogu postići gol iz PP situacije. Užasna realizacija sa igračem više. U seriji sa Capsima samo jedan gol iz PP a bilo je 18-19 situacija
čitavu sezonu je patnja sa PP ali ovo u PO je previše.
Za sada 1:0 golom Brasarda vode NYR zasluženo, ukoliko izdrže još 9 minuta igrat će se 7 utakmica i to sutra
Edit: da se ispravim za PP, Rangersi u ovoj seriji imaju 2/25

Za sada 1:0 golom Brasarda vode NYR zasluženo, ukoliko izdrže još 9 minuta igrat će se 7 utakmica i to sutra
Edit: da se ispravim za PP, Rangersi u ovoj seriji imaju 2/25

I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Brate hocel istim avionom za washington hahaha jedni I drugi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hank donese Rangersima 7 tekmu svojim shutoutom
Večeras i Ducksi protiv Wingsa, isto 7 tekma

Večeras i Ducksi protiv Wingsa, isto 7 tekma

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SheldonCooper
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Brate hocel istim avionom za washington hahaha jedni I drugi
Sumnjam nakon ove tuče poslije kraja utakmice

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Biću kratak i jasan:
KING HENRIK!!!
KING HENRIK!!!
hahahhaha Djeca izbacise Anaheim i onolku silu jaoo u po arene u californiji a svi ste ih bili otpisali lol..i sam mislio da nema sanse da dobiju ali Howard jos jednom spasio a zetteberg kapiten dokazao svoje...
Original six Chicago vs Detroit..razbit ce nas ali prezadovoljan sto smo izbacili duckse niko nam nije davao ni 10 posto da prodjemo dalje
hahaha jos kazu pacenici
Idemoooo wingsi bar pet tekmi Chicago je prejak..ove sezone su nas razbucali plus ne godi nam tim nikako al nikad se nezna ****
Salt Lake sretno brate
vidimo se u polufinalu
- a i ti si ih bio otpisao 
Original six Chicago vs Detroit..razbit ce nas ali prezadovoljan sto smo izbacili duckse niko nam nije davao ni 10 posto da prodjemo dalje
hahaha jos kazu pacenici

Idemoooo wingsi bar pet tekmi Chicago je prejak..ove sezone su nas razbucali plus ne godi nam tim nikako al nikad se nezna ****
Salt Lake sretno brate

vidimo se u polufinalu

Admir_Sa je napisao/la:što patkice ubiše brašno u onim pacenicima iz detroita![]()
izgleda da bi sve serije mogle ici u 6 ili 7 utakmica kako je krenulo
eto ti tvojih patkica nek idu malo na golfanje

pozzz

bravo tebra ja vazda govorim da ide nositelj sa najslabije plasiranom i da se prvi i drugi nemogu srest prije finala da li je upitanju west ili easttillman je napisao/la:ponavljam, Hawksi ne mogu igrati sa Los Angeles Kingsima u polufinalu konferencije... ono od FANSIDED što je postavljeno je pogrešna grafika jer u NHL-u u polufinalu konferencije igra najviši nositelj protiv najslabijeg (od 5-8 mjesta).... evo igrat će vam Pittsburg(1) vs Ottawa(7)... Penguins, Senators renew rivalry in second round
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=6703 ... l:topheads" onclick="window.open(this.href);return false;
a evo i za San Jose
SAN JOSE -- Four days after finishing a sweep of the Vancouver Canucks in the Western Conference Quarterfinals, the San Jose Sharks continued Saturday to prepare for a second-round test in the Stanley Cup Playoffs against a yet-to-be-determined opponent.
The Sharks are down to two possibilities: the reigning Stanley Cup champion Los Angeles Kings, or the top-seeded Chicago Blackhawks, who won the Stanley Cup in 2010.
znači ako dobije Anaheim 7.utakmicu, Sharksi igraju sa Hawksima, a ako dobije Detroit onda Sharksi igraju sa Kingsima
jeste li vi gledali NHL playoffs ranijih godina
tako da je sad
san jose vs la i chi vs detroit ..svaka cast za objasnjenje
pozzz
ne znam dal' je k'o gledo', maestralna tekma sinoć Capitals@Rangers. i još genijalnija atmosfera u Madison Square Garden-u ... sad moram noćas ustati i pogledati game 7 

Leafsi slavili 2-1 u ACC centru, noćas se igra Game-7 u Bostonu
zanimljivo, zanimljivo

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
WUCKO je napisao/la:hahahhaha Djeca izbacise Anaheim i onolku silu jaoo u po arene u californiji a svi ste ih bili otpisali lol..i sam mislio da nema sanse da dobiju ali Howard jos jednom spasio a zetteberg kapiten dokazao svoje...
hahaha jos kazu pacenici
Salt Lake sretno brate
vidimo se u polufinalu- a i ti si ih bio otpisao
[youtube][/youtube]
- SheldonCooper
- Kontakt:
Večeras gosti vode, New York i Toronto
Toronto je veoma blizu prolaza dalje, vodi 3:1 u posljednoj trećini, dok je stanje kod Rangersa 1:0 i tek sada počinje evo 2 period. Strijelac Asham na asistenciju meni posebno dragog Kreidera. Igra momak to je čudo 
Edit: 2:0 za Rangerse, strijelac Pyatt naravno na odbitak
Edit 1: 3:0 Del Zotto
Sad Rangersi mogu dosta opuštenije igrati, u dvorani se čuje i kako pak klizi po ledu
tajac mrtvi

Edit: 2:0 za Rangerse, strijelac Pyatt naravno na odbitak

Edit 1: 3:0 Del Zotto

Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 14 maj 2013, 03:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.