NK Široki Brijeg

badblueboylivno
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la badblueboylivno » 13 maj 2013, 13:47

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije tu samo NK Široki Brijeg. ;) Ima Široki drzavnih prvaka u dosta sportova, ovdje ti je sasvim normalno osvojiti prvo mjesto u necemu na drzavnoj razini, a treba uzeti i u obzir koliko vec dugo igramo Europu, iako se jos uvijek ceka neki bas pravi iskorak. Razmazeni su ljudi samim time dosta, slicni npr. Dalmatincima u temperamentu, kad je euforija euforija je, kad ne valja, onda nista ne valja.

Sad, druga stavka je dojam kompletnog stanovnistva o ligi opcenito i sta sve ne, to se ne razlikuje puno od ostatka drzave, a imas recimo zamjenskih vrhunskih sportova i ekipa (HKK Široki najbolji primjer) koje su takodjer tu. Kako god, ja ocekujem pristojnu brojku, dobru atmosferu i osvajanje naslova. Prosle godine je odlicna bila atmosfera, 600 ljudi u kopu, najmanje 4000 ljudi na stadionu, ali eto nazalost nije se uspjelo u naumu, ove godine mora.
Sve ja to razumijem, ali opet - dolazi, složit ćemo se, najdominantniji klub otkad se igra zajednička liga, nema se naslova u Kupu pet godina, liga nije osvojena šest godina, aktivan rezultat iz prve utakmice, napredak u igri u zadnje vrijeme, razmontiranje Borca za vikend... trebalo bi napuniti stadion, bar onu tribinu prema kojoj gleda kamera, animirati ljude.

@ jovanmaksimovic

Pet godina Kup osvaja netko drugi, tako sam mislio. ;)
Hayley <3

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 maj 2013, 14:26

[youtube][/youtube]

Ako bude ovoliko raje, bice mila majka...

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 13 maj 2013, 14:28

Dobar Široki, korektno odnosi naša dva kluba sve za 10 ponašanje na terenu, oko ekipa ma sve za 10 i sutra ćemo gledati kvalitetnu utakmicu u to sam uvjeren, svima puno sreće i neka pobjedi sretniji i spretniji u ovoj utakmici.
Ja mislim nakon ovog Široki će morati u totalnu rekonstrukciju ekipe jer ti igrači koji su sada u kadru su većinom u godinama i konstanta, tako da je remont neminovan.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 maj 2013, 15:29

badblueboylivno je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije tu samo NK Široki Brijeg. ;) Ima Široki drzavnih prvaka u dosta sportova, ovdje ti je sasvim normalno osvojiti prvo mjesto u necemu na drzavnoj razini, a treba uzeti i u obzir koliko vec dugo igramo Europu, iako se jos uvijek ceka neki bas pravi iskorak. Razmazeni su ljudi samim time dosta, slicni npr. Dalmatincima u temperamentu, kad je euforija euforija je, kad ne valja, onda nista ne valja.

Sad, druga stavka je dojam kompletnog stanovnistva o ligi opcenito i sta sve ne, to se ne razlikuje puno od ostatka drzave, a imas recimo zamjenskih vrhunskih sportova i ekipa (HKK Široki najbolji primjer) koje su takodjer tu. Kako god, ja ocekujem pristojnu brojku, dobru atmosferu i osvajanje naslova. Prosle godine je odlicna bila atmosfera, 600 ljudi u kopu, najmanje 4000 ljudi na stadionu, ali eto nazalost nije se uspjelo u naumu, ove godine mora.
Sve ja to razumijem, ali opet - dolazi, složit ćemo se, najdominantniji klub otkad se igra zajednička liga, nema se naslova u Kupu pet godina, liga nije osvojena šest godina, aktivan rezultat iz prve utakmice, napredak u igri u zadnje vrijeme, razmontiranje Borca za vikend... trebalo bi napuniti stadion, bar onu tribinu prema kojoj gleda kamera, animirati ljude.

@ jovanmaksimovic

Pet godina Kup osvaja netko drugi, tako sam mislio. ;)
Iako to sve stoji, stoji takodjer i da su ljudi ovdje zasiceni lige koju smatraju korumpiranom, nekvalitetnom i posjeta i zainteresiranost je jednostavno nazalost sve manja sto odmice vrijeme jer se malo toga mijenja na bolje (sto je doduse slucaj i sa svim ostalim sredinama), a smetaju im i zadovoljavanje kluba s ambicijama plasmana u Europu, a ne osvajaju se trofeji kao sto bi trebali jer Široki za to itekako ima kapaciteta. S druge strane imas npr. jedan HKK Široki koji igra u odlicnoj ligi i biljezi dobre rezultate, plus Uprava, za razliku od one NK ŠB ima dosta bolji rapport sa publikom i pristup, razumijevanje marketinga (koje je nepostojece u NK ŠB) i treba to jednostavno upratiti sve.
Trebalo bi se malo to potaknuti i pokrenuti ovim (nadamo se) naslovom, po meni, onda bi to krenulo na bolje zajedno sa rekonstrukcijom ekipe, jer i tu je vec doslo do zasicenja. To da se poklopi sa jos recimo dobrim nastupom u Europi, par ciljanih pojacanja, promjene nekih strategija i pokusaj privlacenja ljudi na stadion, to bi sve krenulo na bolje, ovako su ljudi jednostavno postali zasiceni nekih stvari i kazem, rijec je o dosta razmazenoj publici navikloj na uspjehe i vrhunske rezultate u svim sportskim sferama.
Ja se s time naravno ne slazem i ponasam drugacije i uvijek sam tu, ali ti priblizavam recimo misljenje vecine ljudi.
DzoleZeljo je napisao/la:
Ako bude ovoliko raje, bice mila majka...
To uopce nije losa posjeta, bilo je bar 4000 ljudi. Treba razumijeti neke stvari, ljudi ovdje recimo kad Zeljo nabije 8000 smatra dobrom posjetom, a gdje je Sarajevo sa svojih 500 000 (evo nek pola navija za Zelju), a gdje Široki sa svojih 30 000 kao opcina ili 10 000 sami grad. To je nebo i zemlja i ovakvo sto uopce nije za baciti u uvjetima u kojima se nalazi BH nogomet i sve ostale faktore koje sam vec nabrojao.
...Život za Široki...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 maj 2013, 15:33

Prema velicini grada i opstine sve preko 2 000 na vasim utakmicama je odlicno.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 maj 2013, 15:35

O tome i pricam, i to treba shvatiti, razumjeti i prihvatiti. To sto netko ne zeli prihvatiti, jebga to je druga stvar, al sad da mi imamo recimo tih 2000 u prosjeku, koliko bi onda trebale imati sredine 10-25 puta vece od nas? Naravno, nemaju ni blizu. I to je opceniti problem u cijelom BH nogometu, a ne izolirani slucaj, razlika je jedino u broju stanovnika, no odnos stanovnistvo/posjeta je puno porazniji npr. za druge sredine, nego za nas.
No eto.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 maj 2013, 15:39

ma ovdje treba atomsku jednu, sto rece mirkec, jedno avionce kupiti i bombicu, pa počistiti smeće..
samo javit cu ja vama na pp koje znam prije atomske da otvorite prozore da vam stakla ne porazbija :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 13 maj 2013, 17:29

Kevin je napisao/la:ma ovdje treba atomsku jednu, sto rece mirkec, jedno avionce kupiti i bombicu, pa počistiti smeće..
samo javit cu ja vama na pp koje znam prije atomske da otvorite prozore da vam stakla ne porazbija :lol: :lol:
Nemoj dok finale ne prodje, i onako imamo dosta povrijedjenih igraca. ;) Nego kakva su ocekivanja za utakmicu, kakav je sastav, ima li povreda, prvih 11 (da javim Osimu) itd..??
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 13 maj 2013, 17:39

Sta ce napuniti stadion,selo listica nema stanovnika da napuni stadion.

Umjetna tvorevina bez legendi i historije kluba,pametnom dosta!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 13 maj 2013, 18:21

KrajPrice je napisao/la:Sta ce napuniti stadion,selo listica nema stanovnika da napuni stadion.

slika

Ovo ti je sa utakmica KK Sirokog!
Narod se zasitio u Sirokom slabog nogometa i sabih ekipa poput Zrinjskog,Sirokog,Zelje i Sarajeva,uostalom citava liga polako tone sto se tice posjete,cak i Sarajevo kao glavni grad nije napunilo Grbavicu u prvoj utakmici finala Kupa tako da ne treba vrijedjati ljude!
Povijest klub ima ,dovoljno je reci da su osvajali 5 puta meni se cini prvenstvo HERCEG BOSNE I 2 puta prvenstvo BIH kao i Kupove Herceg Bosne i BiH!
Umjetno je sve sto je tudje,da te bolje neznam pomislio bi da si vehlezovac kojem je sve sto nije po ćeifu fasizam!
I kako jedan pripadnik necega sto nije postojalo do 70ih godina moze imati obraza i nazvati nesto umjetno a citava mu loza umjetna!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 maj 2013, 18:32

bekicamir je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Sta ce napuniti stadion,selo listica nema stanovnika da napuni stadion.

slika

Ovo ti je sa utakmica KK Sirokog!
Narod se zasitio u Sirokom slabog nogometa i sabih ekipa poput Zrinjskog,Sirokog,Zelje i Sarajeva,uostalom citava liga polako tone sto se tice posjete,cak i Sarajevo kao glavni grad nije napunilo Grbavicu u prvoj utakmici finala Kupa tako da ne treba vrijedjati ljude!
Povijest klub ima ,dovoljno je reci da su osvajali 5 puta meni se cini prvenstvo HERCEG BOSNE I 2 puta prvenstvo BIH kao i Kupove Herceg Bosne i BiH!
Umjetno je sve sto je tudje,da te bolje neznam pomislio bi da si vehlezovac kojem je sve sto nije po ćeifu fasizam!
I kako jedan pripadnik necega sto nije postojalo do 70ih godina moze imati obraza i nazvati nesto umjetno a citava mu loza umjetna!
To "nešto" je postojalo prije mnooogo godina, i više od 100.Razmisli malo bekiću, nisi dijete, postoji historija, članci, knjige, smije se sve pročitati.Ali da ne idemo u politiku...
DRUG NEBI TI PUNCA

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 13 maj 2013, 18:36

Isto tako postoje clanci i datumi kada je nastao NK Siroki Brijeg!
Tako da neki o umjetnosti necega uopce nisu kompetetni razgovarati jer misle da je BiH nastala kad su turci dosli a nogomet da je nastao kad je 2.sv. zavrsio!
Malo ove svoje neuke iz vasih redova informiraj da se ne blamiraju i ne vrijedjaju ljude bez potrebe!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 maj 2013, 18:40

bekicamir je napisao/la:Isto tako postoje clanci i datumi kada je nastao NK Siroki Brijeg!
Tako da neki o umjetnosti necega uopce nisu kompetetni razgovarati jer misle da je BiH nastala kad su turci dosli a nogomet da je nastao kad je 2.sv. zavrsio!
Malo ove svoje neuke iz vasih redova informiraj da se ne blamiraju i ne vrijedjaju ljude bez potrebe!
Ne mogu ja nikome određivati šta će pisati.Njemu na obraz. ;)
Zanimljiva stvar je da i ti znaš da si gore rekao neistinu (da ne kažem slagao si , jer je to teška riječ, a sigurno si stariji od mene), a i sam znaš da je istina drugačija.
Meni lično Široki Brijeg ne smeta, ljudi igraju fino, stvaraju igrače za našu mladu reprezentaciju, meni dovoljno.
DRUG NEBI TI PUNCA

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 13 maj 2013, 18:42

Ne treba nikada nikoga vrijedjati, ali sta bi, kad su nekom porodicni odgoj i kultura prepreka za tako nesto.

Sto se utakmice Siroki Brijeg i Zeljo tice, mislim da Siroki Brijeg ima veliku prednost, usao je u formu(prekasno) sto je pokazao protiv Borca i cisto sumnjam da ce prokockati stecenu prednost mada i Zeljo ima kvalitet koji nije za potcjenjivanje naravno, samo njima je problem sto moraju napasti, a to je mac sa dvije ostrice.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 13 maj 2013, 18:43

kraj price kako uopce moze onda navijati za momke koji su ponikli u toj umjetnoj tvorevini a sad Zelji donose titule!
Tomic i Kvesic!
I.diot!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 13 maj 2013, 20:09

bekicamir je napisao/la:kraj price kako uopce moze onda navijati za momke koji su ponikli u toj umjetnoj tvorevini a sad Zelji donose titule!
Tomic i Kvesic!
I.diot!
Svugdje ima normalnih ljudi.....

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 maj 2013, 21:47

Svaka cast,daj si pet

Ja sutra ocekujem 2000-3000 gledatelja,koga sam god danas upitao rekao je da nece ici jer je utakmica najmjestena i da ce biti 0-0,ali eto vidjet cemo,ja ocekujem nasu pobjedu od 2-0 :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 13 maj 2013, 22:38

Android je napisao/la:

Svaka cast,daj si pet

Ja sutra ocekujem 2000-3000 gledatelja,koga sam god danas upitao rekao je da nece ici jer je utakmica najmjestena i da ce biti 0-0,ali eto vidjet cemo,ja ocekujem nasu pobjedu od 2-0 :D
I ja sam čuo da je namještena i da će rezultat biti 2:2.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 maj 2013, 22:46

Ovo gore o ''umjetnim tvorevinama'' necu komentirati, ocito pojedini ni ne znaju kad je klub nastao pa fantaziraju da je osnovan u 90im, a nije im bogami smetao kad su u najjacoj ligi tadasnje Jugoslavije (kad se vec time toliko svi dice) za Zelju (izmedju ostalih velikih imena toga doba) igrali igraci potekli upravo u tadasnjoj preteci Širokog Brijega ili sto i dan danas imaju u sastavu dva Širokobriježanina. Vama bih poklonio monografiju kluba, medjutim previse mi je stalo do iste. Eto nek je Grbavica (kao i svaki drugi stadion osim naseg) svaku utakmicu puna i nek je toliki silni grad moze ispuniti, pa taman.

To o namjestenosti takodjer necu komentirati. Doduse, da, vjerujem i sam da ce utjecati dosta na posjetu jer ljudi padaju na svakakve price, a kakvi su ljudi u BiH samo im treba nekakva izlika da ostanu doma.

No, to me ne zanima, ja cu abd biti, nadam se pobjedi i trofeju i mislim da smo u stanju to ostvariti i zaista je vec odavno vrijeme bilo.
Isto tako nadam se dobroj atmosferi, dobroj utakmici, fer igri kao sto je fakticki uvijek kad igraju Zeljo i Široki, dobrom sudjenju, sto je takodjer vecinom slucaj i na Pecari i na Grbavici, pa nek bolji pobijedi.
...Život za Široki...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 maj 2013, 22:52

Ja mislim da jedino pred utakmice sa Širokim forumaši ne spominju neko namještanje, ne očekuju da će se Želji sve svirati, da se Ivica već sredio pobjedu i slično.Valjda zato što je i Široki već dugo u vrhu, pa ne traži izgovore za svoje loše rezultate u drugima.
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 60 gostiju.