Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la LBJ MVP » 14 maj 2013, 00:23

staragarda je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Tužan dan za City.Nakon Maria iz kluba odlazi i druga stvar koja je vrijedila u ovom klubu.Očekujte borbu za EL sljedeće sezone.
i za United je ovo tuzan dan...ovi ce dovest nekog ozbiljnog za trenera i vise nece bit 15 bodova razlike i gotovo prvenstvo 8 kola do kraja :( :( ...opet,nadam se da ce samijasi izvalit jos jednu milijardicu za pojacanja jer ova treba rastjerat :roll: ...kakav miki maus klub :lol: ..da ga nema,tacno bi ga trebalo izmislit :D
United je ionako penzionisanjem Safeta ispao iz konkurencije.Tottać ili Chelsea će sada uzeti titulu,Arsenal nije sposoban ni za osvajanje Emirates cupa.

Pamtiće dugo oni Grande Roberta.Al nema veze,prilika za Inter da se vrate u vrh evropskog fudbala.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 maj 2013, 00:25

Vec sam prije par dana rekao da je dobio otkaz i da ce mu ga uruciti u ponedeljak ili utorak.

Ozbiljni klubovi imaju ozbiljne ciljeve.
Ako je neko ulozio tolike pare i ako nema rezultata, klub mora uraditi ovako nesto. Ulozili su stotine miliona, treba to opravdati i izvuci jedan dio tih para. Naravno, rezultati su potrebni i za jedno i za drugo. Mancini ih nije imao ove godine. Nije ostvario zacrtane ciljeve i to je to.

Lahko je sada pricati kako je on donio titulu a svi zaboravljaju koliko para su ljudi ulozili u klub.

Mancini je bio dobro krenuo ali nakon prve polovine prosle sezone je sve krenulo niz brdo. Izgubio je autoritet i to je sam kriv. Ozbiljniji klub i ozbiljniji trener sebi nikad nece dozvoliti ono sto su radili Tevez i Balotelli.
Meni ga je kao covjeka zao jer mislim da je dobar ali posao je radio sve losije.
Steta za City sto ovo nisu uradili ranije, sada bi ga otpustili bez otpremnine.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 maj 2013, 00:26

odlazi jedan od najsmjesnijih trenera u Evropi,zaista da je City imao iole kvalitetnijeg strucnjaka na klupi,ove sezone bi se naosvajao trofeja,ali blamaze u vecini utakmica potogoto Lige prvaka ce ostati velika mrlja Mancinija i vlasnika kluba! za 4 godine City je potrosio velike,ogromne pare,a osvojili su jedva jednu titulu prvaka drzave ito svi znamo kako,u zadnjoj sekundi utakmice protiv QPR-a! Mancini je sa Interom osvojio koji trofej u Italiji ali nakon sto su Juventus istjerali u Seriu B,tako da o Manciiju kao stucnjaku ne vrijedi uopste trositi rijeci....
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 14 maj 2013, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 maj 2013, 00:33

Hajmo kladionicu organizovati? Koji ce forumas prvi nazvati Mancinijevog nasljednika smijesnim i kvazistrucnjakom kad Dzeko ostane na klupi?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 14 maj 2013, 00:36

BigBigBang je napisao/la:Hajmo kladionicu organizovati? Koji ce forumas prvi nazvati Mancinijevog nasljednika smijesnim i kvazistrucnjakom kad Dzeko ostane na klupi?
Ne moras nista organizovati ja cu prvi reci :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 maj 2013, 00:41

Džeko nema šta tražit u city-u . Ako ostane budala je najobičnija kojoj do fudbala nije stalo ni jedan promil
Vođa zna.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 maj 2013, 00:50

City je ambiciozan klub. Sa dobrim trenerom ce daleko dogurati. (sa ili bez Dzeke)

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 14 maj 2013, 00:51

Ma zna se nova destinacija Mancinija ne sikiram se ja za njega a to je Monaco garant :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2013, 01:05

LBJ MVP je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Tužan dan za City.Nakon Maria iz kluba odlazi i druga stvar koja je vrijedila u ovom klubu.Očekujte borbu za EL sljedeće sezone.
i za United je ovo tuzan dan...ovi ce dovest nekog ozbiljnog za trenera i vise nece bit 15 bodova razlike i gotovo prvenstvo 8 kola do kraja :( :( ...opet,nadam se da ce samijasi izvalit jos jednu milijardicu za pojacanja jer ova treba rastjerat :roll: ...kakav miki maus klub :lol: ..da ga nema,tacno bi ga trebalo izmislit :D
United je ionako penzionisanjem Safeta ispao iz konkurencije.Tottać ili Chelsea će sada uzeti titulu,Arsenal nije sposoban ni za osvajanje Emirates cupa.

Pamtiće dugo oni Grande Roberta.Al nema veze,prilika za Inter da se vrate u vrh evropskog fudbala.
jes,jes :lol: ..nema bit sta drugo nego da ce totenhem do titule :lol: ...ti je nebi znali uzet ni kad bi imali 10 bodova prednosti,3 kola do kraja...vazda ista prica kako je United gotov...eo ima i dvije decenije :lol:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 14 maj 2013, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 14 maj 2013, 01:05

Martinez novi menadzer citya.. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 14 maj 2013, 01:16

Prosle godine 13 maj mi je bio najsretniji dan od kako pratim nogomet.Takav trenutak nikad nisam dozivio niti cu doziviti.Svjestan sam da je Mancini imao gresaka ali bio mi je drag i vjerovao sam da ce dobit jos jednu sansu.Razumijem i ljude koji ga mrze jer je povod da gledaju City bio Edin Dzeko a ne sam klub.Ali eto ispunila im se zelja nadam se da je 95 % BiH veceras sretno.Ali zivot ide dalje nadati se da ce novi trener imati uspjeha a Mancini ce zauvijek ostati u srcima onih koji vole ovaj klub.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 maj 2013, 01:45

Ja cu se ograditi.
Moje misljenje o otkazu nema veze sa Dzekom.
Drag je meni Edin ali sam vec odavno za otkaz Mancinija najvise zbog drugih stvari. Ocigledno ga je morao dobiti i dobio ga je od ljudi koji nisu Bosanci.

High

Post Postao/la High » 14 maj 2013, 02:04

Taman da ga Ibraković naslijedi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 14 maj 2013, 08:30

Samo da budaletina Roman ne dovede Mancinija u Chelsea. :lol:
Keep the Blue Flag Flying High !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 maj 2013, 08:55

Nemoguće da će u slučaju otkaza dobiti 28 miliona funti. :shock:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Chester
Kontakt:

Post Postao/la Chester » 14 maj 2013, 09:01

Mislim da su za City loša riješenja i Martinez i Pellegrini. Njima dobar takticar treba za utakmice u Evropi, i to za kasniju fazu takmičenja, a za PL im prije svega treba neko ko zna kako da drži sve te zvjezdice u klubu zadovoljne, da im svima daje šansu i da usput pobjeđuje, neko ko će biti u stanju da im se nayebe na treningu, ja iskreno ne mogu da zamislim jednog Martineza kako objašnjava Tevezu ili Yayi neke stvari, čovjek do jučer vodio Wigan i sad treba da bude autoritet takvim egomanijacima kakve ima City. Tu bi se sve raspalo poslije par lošijih rezultata. Može on da motiviše kako hoće ove u Wiganu, nije to ista vrsta motivacije u Wiganu i Cityju. Pritom bih samo dodao, da je isti taj Wigan, sa isto tako malim budžetom, prosjećnim igračima i prosječnim engleskim trenerom Steveom Bruceom završio 11. sa 45 bodova prije nego što ih je preuzeo Martinez, a poslije toga se svake godine grčevito bore za opstanak i onda kad ga izbore njega svi zovemo čudotvorcem. Mislim i meni je on gotivan trener, ali na osnovu ovoga sa Wiganom da mu se da posao u Cityju, pa bilo bi smiješno...
Pellegrini je bolje rješenje od njega, ali svakako da ni on nije baš u onoj top klasi trenera, nisam siguran ni koliko bi njega igrači postovali, a mislim da je to za klub kao City najvažnije.
Ja bih najprije tražio Juppa, Hiddinka i Ancelottija, jedan od te trojice bi sigurno došao, a svi su mnogo bolja rješenja od Pellegrinija..
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 14 maj 2013, 09:05

Monolog je napisao/la:Nemoguće da će u slučaju otkaza dobiti 28 miliona funti. :shock:
To je čak i za Romana Abramoviča previše, ali nije ni čudno s obzirom da je početkom ove sezone od te iste Uprave dobio petogodišnji ugovor.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 maj 2013, 09:11

Ma dobro, znam da je potpisao petogodišnji ugovor, ali mislim da imaju neku klauzulu u slučaju otkaza. Ne mogu pronaći tu informaciju (ne da mi se + ne'am vremena), ali sam 100% ubijeđen da ne prelazi 10 miliona funti. Naravno, i to je previše, ali je sića u poređenju sa ovih 28. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 maj 2013, 09:20

E jes' mi drago.. :D :D Jos samo da dobije neku tesku bolest.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 14 maj 2013, 10:12

Monolog je napisao/la:Ma dobro, znam da je potpisao petogodišnji ugovor, ali mislim da imaju neku klauzulu u slučaju otkaza. Ne mogu pronaći tu informaciju (ne da mi se + ne'am vremena), ali sam 100% ubijeđen da ne prelazi 10 miliona funti. Naravno, i to je previše, ali je sića u poređenju sa ovih 28. :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.