FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Talijani nam zavide, X 1.70. Moramo sve učiniti ne bude X pa makar izgubili.
halali al ja tebe ne shvatam ozbiljno poslije one izjave da su horde bile bolje na grbaviciBuu je napisao/la:Citaj ono sto u zagradi pise, cesto tu zna pisati neke bitne informacije.fedeltafrotta je napisao/la:Buu je napisao/la:Ako se ispostavi da je dogovoreno 0:0(mada nevjerujem), to klubu i Amaru necu nikad halaliti.![]()
imas li mozda neki dokaz da je namjesteno pa da se svi kolektivno namrstimo na amara![]()
![]()
zalosni ste ljudi, sve vise je pitarluka u vama
p.s nikad ama bas nikad nije doslo kad se ovako smanjivala kvota na kladionici
Željeznicar za život cijeli !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Meni nije samo jasno kako vam vise ne dosati istu pricu godina pricati! Prosle godine svi su vapili, ne moze Zeljo do duple pa evo dupla! Pretprosle godine, kada je 0:0 na Grbavici, nakon katastrofalne utakmice svi su i tada govorili ne moze Zeljo do kupa. Ove godina drugacija prica, ali isto pakovana. Sta god da Zeljo osvoji, Babo nastelio...
Opustite se ljudi, kakve stele i pizde materine. Hoces da igrac UEFA takmicenja koji ti je realno jedini vid zarade, a teoreticari ti propagiraju da stelis neki kup koji nosi 30.000 KM, smijesno. **** lud, zbunjen onog normalnog..
Najgore od svega sto ti propagiraju ove price, su zapravo ti sto najvise stele u ovoj ligi, pa kontaju ako oni to rade, da svi drugi rade...
Moglo je prije, ali sada kada UEFa nagleda, moze ali u kurcu. Posebno za ove ekipe koje igraju UEFA takmicenja. Znam da je tesko baliji to objasniti, ali to je balija. Zbog toga, nas svak J**+ gdje stigne, jer smo mi najpametniji u svemu.
Imat ce obje ekipe jos 90 min, pa ne koja bude bolja, jer smo tu bare-bare, vec koja se ekipa bolje snade, osvojit ce kup i gotovo. Na osnovu prijasnjih rezultata, sta mozes ocekivati samo tezak mec, 0:0, 1:1, sto ovim ide na ruku, jer su jedva docekali da pricaju malo..
Opustite se ljudi, kakve stele i pizde materine. Hoces da igrac UEFA takmicenja koji ti je realno jedini vid zarade, a teoreticari ti propagiraju da stelis neki kup koji nosi 30.000 KM, smijesno. **** lud, zbunjen onog normalnog..
Najgore od svega sto ti propagiraju ove price, su zapravo ti sto najvise stele u ovoj ligi, pa kontaju ako oni to rade, da svi drugi rade...
Moglo je prije, ali sada kada UEFa nagleda, moze ali u kurcu. Posebno za ove ekipe koje igraju UEFA takmicenja. Znam da je tesko baliji to objasniti, ali to je balija. Zbog toga, nas svak J**+ gdje stigne, jer smo mi najpametniji u svemu.
Imat ce obje ekipe jos 90 min, pa ne koja bude bolja, jer smo tu bare-bare, vec koja se ekipa bolje snade, osvojit ce kup i gotovo. Na osnovu prijasnjih rezultata, sta mozes ocekivati samo tezak mec, 0:0, 1:1, sto ovim ide na ruku, jer su jedva docekali da pricaju malo..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 14 maj 2013, 12:22, ukupno mijenjano 2 puta.
-
plavetniloo
- Kontakt:
to smo mi bili dobri ?likusa je napisao/la:halali al ja tebe ne shvatam ozbiljno poslije one izjave da su horde bile bolje na grbaviciBuu je napisao/la:Citaj ono sto u zagradi pise, cesto tu zna pisati neke bitne informacije.fedeltafrotta je napisao/la:![]()
imas li mozda neki dokaz da je namjesteno pa da se svi kolektivno namrstimo na amara![]()
![]()
Hoce li biti Manijaka dole?
-
plavetniloo
- Kontakt:
kad ti žensko počne pričati o stvarima o kojim pojma nema i koje je ne bi trebale zanimatilikusa je napisao/la:predobri !
Ništa slagala nije.plavetniloo je napisao/la:kad ti žensko počne pričati o stvarima o kojim pojma nema i koje je ne bi trebale zanimatilikusa je napisao/la:predobri !
DRUG NEBI TI PUNCA
ti ces mi rec jel ,hajmo se kladit da ovo zensko ima vise tekmi na Grbavici nego sto ti imas godina ! Sram te i stid bilo,to zensko ne smije navijati za Želju ! Fuj toliko si primitivan da ne znam odkud ti net,sigurno su napredniji od tebe oni gore u Lukomiru !plavetniloo je napisao/la:kad ti žensko počne pričati o stvarima o kojim pojma nema i koje je ne bi trebale zanimatilikusa je napisao/la:predobri !
Željeznicar za život cijeli !
-
plavetniloo
- Kontakt:
baš, jadni mi, ako je ono dobro bilo, sektor c pjeva, ostali se slikaju i zvjeraju po tribini, sreća pa smo uhvatili 10 minuta da čitav jug pjeva, pa se klip mogao snimitibagrcavi je napisao/la:Ništa slagala nije.plavetniloo je napisao/la:kad ti žensko počne pričati o stvarima o kojim pojma nema i koje je ne bi trebale zanimatilikusa je napisao/la:predobri !
Jbg curo, mozes ti to prihvatiti ili ne ali tako ti je kako ti jelikusa je napisao/la:Citaj ono sto u zagradi pise, cesto tu zna pisati neke bitne informacije.Buu je napisao/la:]Buu je napisao/la:Ako se ispostavi da je dogovoreno 0:0(mada nevjerujem), to klubu i Amaru necu nikad halaliti.![]()
![]()
halali al ja tebe ne shvatam ozbiljno poslije one izjave da su horde bile bolje na grbavici
Cinjenica je da smo ove sezone sto se navijanja tice pravo zakazali, ali nema veze bit ce to bolje sledece sezone.
NO PYRO NO PARTY
AMAR OSIM je unistio nacionalni kljuc,unistit ce i kladionice

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
A "navijači" Želje će uništiti njega, kao i prošli put.Samo naprijed glupani.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
plavetniloo
- Kontakt:
jeste ja ću ti reći, u čemu je problem? haj da se kladimo Allaha ti, haj molim telikusa je napisao/la:ti ces mi rec jel ,hajmo se kladit da ovo zensko ima vise tekmi na Grbavici nego sto ti imas godina ! Sram te i stid bilo,to zensko ne smije navijati za Želju ! Fuj toliko si primitivan da ne znam odkud ti net,sigurno su napredniji od tebe oni gore u Lukomiru !plavetniloo je napisao/la:kad ti žensko počne pričati o stvarima o kojim pojma nema i koje je ne bi trebale zanimatilikusa je napisao/la:predobri !
- Amoxicillin
- Kontakt:
+1likusa je napisao/la:ti ces mi rec jel ,hajmo se kladit da ovo zensko ima vise tekmi na Grbavici nego sto ti imas godina ! Sram te i stid bilo,to zensko ne smije navijati za Želju ! Fuj toliko si primitivan da ne znam odkud ti net,sigurno su napredniji od tebe oni gore u Lukomiru !plavetniloo je napisao/la:kad ti žensko počne pričati o stvarima o kojim pojma nema i koje je ne bi trebale zanimatilikusa je napisao/la:predobri !
stop majorizaciji žena
a fkt što je raja ograničena? znam ihi hej cura što navijaju za Želju, i to ne odu polu-gole da raja pari oči nego se prekriju šalovima, trenerkama dresovima. To su navijačice
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
-
plavetniloo
- Kontakt:
sve go ultras
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ne budite ograničeni, niste u međeđi 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Plavetniloo i Buu, smarate, i to mnogo...
Sa njima ce te pronaci zajednicki jezik, nisu Željo i Osim za vas:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=72000" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa njima ce te pronaci zajednicki jezik, nisu Željo i Osim za vas:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=72000" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E jbg, jos nam je ovo trebalo...MEGABASS je napisao/la:Ivica Osim u bolnici, srce