Buu je napisao/la:Ako se ispostavi da je dogovoreno 0:0(mada nevjerujem), to klubu i Amaru necu nikad halaliti.
imas li mozda neki dokaz da je namjesteno pa da se svi kolektivno namrstimo na amara
zalosni ste ljudi, sve vise je pitarluka u vama
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Buu je napisao/la:Ako se ispostavi da je dogovoreno 0:0(mada nevjerujem), to klubu i Amaru necu nikad halaliti.
Citaj ono sto u zagradi pise, cesto tu zna pisati neke bitne informacije.fedeltafrotta je napisao/la:Buu je napisao/la:Ako se ispostavi da je dogovoreno 0:0(mada nevjerujem), to klubu i Amaru necu nikad halaliti.![]()
imas li mozda neki dokaz da je namjesteno pa da se svi kolektivno namrstimo na amara![]()
![]()
halali al ja tebe ne shvatam ozbiljno poslije one izjave da su horde bile bolje na grbaviciBuu je napisao/la:Citaj ono sto u zagradi pise, cesto tu zna pisati neke bitne informacije.fedeltafrotta je napisao/la:Buu je napisao/la:Ako se ispostavi da je dogovoreno 0:0(mada nevjerujem), to klubu i Amaru necu nikad halaliti.![]()
imas li mozda neki dokaz da je namjesteno pa da se svi kolektivno namrstimo na amara![]()
![]()
to smo mi bili dobri ?likusa je napisao/la:halali al ja tebe ne shvatam ozbiljno poslije one izjave da su horde bile bolje na grbaviciBuu je napisao/la:Citaj ono sto u zagradi pise, cesto tu zna pisati neke bitne informacije.fedeltafrotta je napisao/la:![]()
![]()
p.s nikad ama bas nikad nije doslo kad se ovako smanjivala kvota na kladionici
kad ti žensko počne pričati o stvarima o kojim pojma nema i koje je ne bi trebale zanimatilikusa je napisao/la:predobri !
Ništa slagala nije.plavetniloo je napisao/la:kad ti žensko počne pričati o stvarima o kojim pojma nema i koje je ne bi trebale zanimatilikusa je napisao/la:predobri !
ti ces mi rec jel ,hajmo se kladit da ovo zensko ima vise tekmi na Grbavici nego sto ti imas godina ! Sram te i stid bilo,to zensko ne smije navijati za Želju ! Fuj toliko si primitivan da ne znam odkud ti net,sigurno su napredniji od tebe oni gore u Lukomiru !plavetniloo je napisao/la:kad ti žensko počne pričati o stvarima o kojim pojma nema i koje je ne bi trebale zanimatilikusa je napisao/la:predobri !
baš, jadni mi, ako je ono dobro bilo, sektor c pjeva, ostali se slikaju i zvjeraju po tribini, sreća pa smo uhvatili 10 minuta da čitav jug pjeva, pa se klip mogao snimitibagrcavi je napisao/la:Ništa slagala nije.plavetniloo je napisao/la:kad ti žensko počne pričati o stvarima o kojim pojma nema i koje je ne bi trebale zanimatilikusa je napisao/la:predobri !
Jbg curo, mozes ti to prihvatiti ili ne ali tako ti je kako ti jelikusa je napisao/la:Citaj ono sto u zagradi pise, cesto tu zna pisati neke bitne informacije.Buu je napisao/la:]Buu je napisao/la:Ako se ispostavi da je dogovoreno 0:0(mada nevjerujem), to klubu i Amaru necu nikad halaliti.![]()
![]()
halali al ja tebe ne shvatam ozbiljno poslije one izjave da su horde bile bolje na grbavici
p.s nikad ama bas nikad nije doslo kad se ovako smanjivala kvota na kladionici
jeste ja ću ti reći, u čemu je problem? haj da se kladimo Allaha ti, haj molim telikusa je napisao/la:ti ces mi rec jel ,hajmo se kladit da ovo zensko ima vise tekmi na Grbavici nego sto ti imas godina ! Sram te i stid bilo,to zensko ne smije navijati za Želju ! Fuj toliko si primitivan da ne znam odkud ti net,sigurno su napredniji od tebe oni gore u Lukomiru !plavetniloo je napisao/la:kad ti žensko počne pričati o stvarima o kojim pojma nema i koje je ne bi trebale zanimatilikusa je napisao/la:predobri !
+1likusa je napisao/la:ti ces mi rec jel ,hajmo se kladit da ovo zensko ima vise tekmi na Grbavici nego sto ti imas godina ! Sram te i stid bilo,to zensko ne smije navijati za Želju ! Fuj toliko si primitivan da ne znam odkud ti net,sigurno su napredniji od tebe oni gore u Lukomiru !plavetniloo je napisao/la:kad ti žensko počne pričati o stvarima o kojim pojma nema i koje je ne bi trebale zanimatilikusa je napisao/la:predobri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.