Sa njima ce te pronaci zajednicki jezik, nisu Željo i Osim za vas:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=72000" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
E jbg, jos nam je ovo trebalo...MEGABASS je napisao/la:Ivica Osim u bolnici, srce
sve go papanluk i zatupljenost !plavetniloo je napisao/la:sve go ultras

čuj ovog kakanjcaBaja_Zvjerka je napisao/la:Plavetniloo i Buu, smarate, i to mnogo...![]()
Sa njima ce te pronaci zajednicki jezik, nisu Željo i Osim za vas:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=72000" onclick="window.open(this.href);return false;
ozbiljno?MEGABASS je napisao/la:Ivica Osim u bolnici
nisam ograničen, ali postoje neke stvari gdje se žene, cure ne bi trebale mještai, a sad što se mješaju, to je vjerovatno neki poremećaj ličnosti ili nešto sličnofedeltafrotta je napisao/la:ne budite ograničeni, niste u međeđi
i ti ćeš je takvu oženitifedeltafrotta je napisao/la:likusa, stipu šoviniste, da je bogdom više djevojaka koje navijaju za željezničar a ne onih koje dolaze da se slikaju, a ja znam cure iz lsa, jedna studira sa mnom i mnoge bi vas posramile koliko gostovanja imaju, a neki ovdje ni na domacu ne odu
Eh eto sam si sebe uništio. Znači ti smiješ bit' mangup, petljat' se tamo gdje djevojka ne smije, a ženio bi finu.plavetniloo je napisao/la:i ti ćeš je takvu oženitifedeltafrotta je napisao/la:likusa, stipu šoviniste, da je bogdom više djevojaka koje navijaju za željezničar a ne onih koje dolaze da se slikaju, a ja znam cure iz lsa, jedna studira sa mnom i mnoge bi vas posramile koliko gostovanja imaju, a neki ovdje ni na domacu ne odu
stavio sam smajli, znači da je zajebancija, da nisam, pa uredu i nekako, ali ovako ste se svi kolektivno zajebaliAmoxicillin je napisao/la:Eh eto sam si sebe uništio. Znači ti smiješ bit' mangup, petljat' se tamo gdje djevojka ne smije, a ženio bi finu.plavetniloo je napisao/la:i ti ćeš je takvu oženitifedeltafrotta je napisao/la:likusa, stipu šoviniste, da je bogdom više djevojaka koje navijaju za željezničar a ne onih koje dolaze da se slikaju, a ja znam cure iz lsa, jedna studira sa mnom i mnoge bi vas posramile koliko gostovanja imaju, a neki ovdje ni na domacu ne odu
A kakav ćeš ti primjer biti onda i njoj i djeci?
De se poklopi i šuti.
Jednostavno ne mozessamir_tm87 je napisao/la:ali ne mozes biti tolikooo glupppppp
moguće, sve je mogućeAmoxicillin je napisao/la:inače sam ja levat pa ću odma povjerovat' da si se ti zajebavao i htio nas kolektivno zajebat' da se svi nalozimo. chillout
E **** ga...drzi se veliki Sefe...MEGABASS je napisao/la:Ivica Osim u bolnici, srce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.