FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

amerosm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amerosm » 14 maj 2013, 13:03

Nadam se da ce nasi igraci veceras imati jedan dodatan motiv i igrati za najvecu legendu kluba...Nadam se da nije nista ozbiljno sto se tice njegovog zdrastvenog stanja i da ce sto prije izaci iz bolnice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 14 maj 2013, 13:07

Pa kakvi nas pehovi prate ove sezone to nije normalno, daće Bog da ovo sve izađe na dobro, možda nas pročepi u pretkolima LP...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 14 maj 2013, 13:07

Zeljo sretno veceras i akbda da poduplate
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 14 maj 2013, 13:14

likusa je napisao/la:Jadne cure koje idu na utakmice ostace neudate :lol: :lol: ..nego ti u subotu aBd redom kreni pa izbaci sa juga sve nas djevojke koje budemo bile,samo valjda ne naletis na one koje su dosle s muzevima i momcima (koji ce ih ženit) ;)
@likusa, drži se. Pravi navijači Želje se nikada nisu dijelili po vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj, spolnoj ili bilo kojoj osnovi. Ne želim da mi iko drži pridike o "pravim" i "nepravim" navijačima Želje. @likusa je jedna od nas i ako ništa drugo, njenu ljubav prema Želji treba poštovati, a ne napadati. Zdrava zezencija je OK i ja sam se sa njom zezao na ovom forumu, ali sam znao granice.

Na kladionici sam igrao 2, ali bih volio zbog kladionica i sveznalica da završi X sa kojim ćemo podići trofej. Porodici Osim želim sabur, a Švabi brz oporavak.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 14 maj 2013, 13:20

http://m.klix.ba/sport/nogomet/ivica-os ... 8227672777" onclick="window.open(this.href);return false;

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 14 maj 2013, 13:21

avlami97 je napisao/la: @likusa, drži se. Pravi navijači Želje se nikada nisu dijelili po vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj, spolnoj ili bilo kojoj osnovi.
+1
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 14 maj 2013, 13:21

Bilo bi debilno da bude 0-0 ili da izgubimo na penale, tolike utakmice bez poraza a izgubljena 2 trofeja. Nadam se pobjedi.

High

Post Postao/la High » 14 maj 2013, 13:23

plavetniloo je napisao/la:sve go ultras
:mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 14 maj 2013, 13:32

On garant čupa obrve, ali se našao tu da nama pametuje kako ženama nije mjesto na stadionu :lol: ja recimo, za razliku od ultrasa koji ne znaju da je Bekrić SAMIR a ne Semir, znam sve o svom klubu, i ne idem na tribinu da isfuram noge ili sise, nego da bodrim svoj klub. Moronu :twisted:

Ivice, molim te ne daj se, mi želimo da si nam još živ bar narednih 20 godina!
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 maj 2013, 13:32

Koji adrenalin me dere, to je strašno. Cijeli dan se pjevaju pjesme ;)

PS izdrži gospodaru familije, momci igrajte za njega!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 maj 2013, 13:33

Hvala raja ;) ono jutro kad je bio derbi nazva baka ima 75 godina i navija za Želju,jos joj muž bio pitar ;)

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ !
Željeznicar za život cijeli !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 maj 2013, 13:35

zeljo4life je napisao/la:
MEGABASS je napisao/la:Ivica Osim u bolnici, srce
E **** ga...drzi se veliki Sefe...

P.S. Likusa jedna od nas...
Bolje je sad, trenutno je u fazi mirovanja.
DRUG NEBI TI PUNCA

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 14 maj 2013, 13:36

J**+ mi se za kup,samo nek Osim bude dobro.Izdrzi legendo:(
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 14 maj 2013, 13:38

bagrcavi je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:
MEGABASS je napisao/la:Ivica Osim u bolnici, srce
E **** ga...drzi se veliki Sefe...

P.S. Likusa jedna od nas...
Bolje je sad, trenutno je u fazi mirovanja.
Haj javi ako bude jos kakvih informacija...
Amare hvala ti...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 maj 2013, 13:43

Sve najbolje za gospodina Ivicu Osima, nadam se da je to samo prolazna kriza :-(
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 14 maj 2013, 13:49

Izdrzi Osime brz oporav zelim iskreno jer je i nas Husref bio.... :( :(
HZ'87!!-Kone bice sa njim sve dobro vjerujte....
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 maj 2013, 14:01

Ivica i Husref u istoj sobi.Nadam se samo da Ivica neće gledati večerašnju utakmicu, kako god završila.
DRUG NEBI TI PUNCA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 maj 2013, 14:05

Izdrzi Ivice !

Sto se tekme tice vjerujem u ekipu i njihove sposobnosti, Siroki je jaka ekipa, ako nas dobiju onda su i zasluzili Kup. Ovako niska kvota nije slucajna i to me malo brine, nadam se da ce sve bit cisto i regularno. Sretno plavi !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 14 maj 2013, 14:27

Uzimamo kup 1000 % provjeren info, reko mi član uprave.

vulkan
Kontakt:

Post Postao/la vulkan » 14 maj 2013, 14:36

Tacno covjek ne moze vjerovati kakvih ljudi ima, pa ovo je strasno. Ljudi idu na mjesec, roboti hodaju, a kod nas diskriminacija zena, ne mogu da vjerujem, tuga.
Nadam se da ce Ivica Osim ozdraviti, da nije nista opasno, jer kada se vidi sta sve zivi i hoda ovim gradom, takvi ljudi su nam potrebniji nego ikad, ljudi koji su daleko ispred svog vremena, veliki ljudi bez predrasuda, i pored svega veliki sportista i strucnjak, neko ko je mnogo zaduzio ovaj grad i drzavu, a posebno Zelju. IVICA OSIM- straus iz doline.

Sto se tice utakmice, iako je pala u drugi plan, ne ocekujem mnogo. Naravno, ne umanjujem kvalitet ove ekipe, ovi momci to mogu, ali i ako ne osvoje kup, necu im nista zamjeriti, usrecili su me mnogo, samo se nadam da ce sve biti cisto, da se jos jednom zacepe usta raznim idiotima koji nam pojedose seher, a sami ce se pronaci. Na te price se ne treba obazirati, to su neumorni idoti, najgora vrsta ljudi ( oni koji misle da znaju, a zapravo ne znaju), za mene je kraj tih prica bila: prosla sezona kada su se kleli kao i sada da znaju da Zeljo osvaja titulu, a Siroki kup, i poslije osvajanja su nasli druge price, ali elem. Bas kao i ona prica o prvaku po nacionalnom kljucu, ali opet im je snove rasprsio veliki Zeljo i Amar Osim.

Na kraju, jos jednom da pozelim Ivici oporavak, i nadam se da nije nista opasno, i da ce jos dugo biti ziv i zdrav da zajedno nabijamo koplexe uz jedan citati, i nadanje da ce ga pravi navijaci Zelje shvaiti, i iskulirati ove sitne duse:
"Kada ih natjeraš da te mrze, onda si siguran da dobro radiš svoj posao".
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, itatabisine i 18 gostiju.