Ovaj njegov gol bi mi donio dobitak na kladionici (igro hcp 0-1) da me nisu idioti finci zayebali
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Big Ed majstore.
Ovaj njegov gol bi mi donio dobitak na kladionici (igro hcp 0-1) da me nisu idioti finci zayebali
Ima li iko streem?
Efikasno.JTS je napisao/la:mislim da je sa ovim rukavicama sugerisao da odlazi u Rusijušala mala
jebga, uključio sam stream 3 sec prije gol, taman sam vidio kad ga zalomi i zabi gol
kako je inače odigrao ovih pola sata?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I šta čovjek Edine da im uradi, šta
Dođi nam na forum da se dogovorimo koga da bijemo
Dođi nam na forum da se dogovorimo koga da bijemo
Allegri je gospodin!
Cccc koji majstorluk. Vrati se da izbjegne opsajd, sjajna varka odbrambenog igraca i jos bolja zavrsnica lijevom nogom. Pa Boze, mogu samo zamislit koliko ovakvih golova bi on davao da je imao povjerenje od strane onog zabara. :S Malo je reci da ga je upropastio, koliko je mogao. 
Izdržati, to je temelj vrline!
Dzeko kad je u formi i kad ima samopouzdanje(kao veceras) mislim da je medju 3 najbolja napadaca Evrope! kako sada stvari stoje on bi mogao vrlo lako ostati u Cityu i sljedece sezone biti njihov glavni napadac uz Aguera... veceras je za pola sata pokazao veliku zelju i volju i postigao jedan od ljepsih golova u dresu Citya,15 ove sezone i 40-od kada je dosao u Mancester! u nedjelju ce igrati sigurno od pocetka i ima sansu da poveca svoj konto iako je i ovo sasvim dovoljno da ga novi trener ostavi u dresu gradjana,jer nema logike pored njega davati za Cavanija 63 miliona eura! svaka cast dijamantu,mnogim dusmanima si po ko zna koji put zacepio labrnju! samo naprijed!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 14 maj 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
a bice da su u misijoj rupi...PRVI STRIJELAC...14..MASHALAemir79 je napisao/la:Nego dje su nam pljuvaci?
PRVI STRIJELAC ZNA SE KO JE!
Zadnja izmjena: sekula, dana/u 14 maj 2013, 23:04, ukupno mijenjano 3 puta.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Osim majstoriskog gola, stvarno je dobro igrao
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Čestitke Džeki, nisam gledao utakmicu, drago mi je da je zabio 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
svaka cast dzeko, jos jednom dokazao svoju klasu! jos kad se sjetim oni mentola koji su govorili kako je onaj mandzukic bolji
, edo s klupe zabio 14 golova a onaj igra za nikad bolji bayern pa ima 15 u bundeski.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- el-fighter
- Kontakt:
Kakva majstorija Edina
Prvo mu onaj izbi loptu i ja kontam, joj da ga hoce Dzeko jednom uzet do kraja utakmice, kad ono za 10 sekundi Dzeko posla nekog po cevape (nezz jel isti igrac) i zabi gol.
Inace City veceras igrao sjajno, posebno u prvom poluvremenu, i da su bili efikasniji ovo je mogla biti petarda.
SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU
Prvo mu onaj izbi loptu i ja kontam, joj da ga hoce Dzeko jednom uzet do kraja utakmice, kad ono za 10 sekundi Dzeko posla nekog po cevape (nezz jel isti igrac) i zabi gol.
Inace City veceras igrao sjajno, posebno u prvom poluvremenu, i da su bili efikasniji ovo je mogla biti petarda.
SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakva asistencija i kakva golcina 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
inače, čovjek je legendaBosniacum Lilium je napisao/la:kakva asistencija i kakva golcina
FORZA MARŠAL !!!
Bravo nas dijamantu da se pridruzim cestitkama,samo malo vise minutaze i ostace uvijek prvi strijelac ,aguero je trebo nekoliko dobrih sansi da bi ga zabio ,Dzeko je imo jednu i usla je
svaka mu taka bila !!!!!!
Da igra vise, zabio bi preko 20 golova i bio top3 sa Luisom i Robinom.
Dobar gol. Koliko mi je stream kasnio, Mancini jos bio trener.
Koliko je Torres dao ove sezone,mozda @Monolog zna? 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: General505, jasmin10, Normus90, RobijasiZenica1988, s4mke i 55 gostiju.