Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Cccc koji majstorluk. Vrati se da izbjegne opsajd, sjajna varka odbrambenog igraca i jos bolja zavrsnica lijevom nogom. Pa Boze, mogu samo zamislit koliko ovakvih golova bi on davao da je imao povjerenje od strane onog zabara. :S Malo je reci da ga je upropastio, koliko je mogao. 
Izdržati, to je temelj vrline!
Dzeko kad je u formi i kad ima samopouzdanje(kao veceras) mislim da je medju 3 najbolja napadaca Evrope! kako sada stvari stoje on bi mogao vrlo lako ostati u Cityu i sljedece sezone biti njihov glavni napadac uz Aguera... veceras je za pola sata pokazao veliku zelju i volju i postigao jedan od ljepsih golova u dresu Citya,15 ove sezone i 40-od kada je dosao u Mancester! u nedjelju ce igrati sigurno od pocetka i ima sansu da poveca svoj konto iako je i ovo sasvim dovoljno da ga novi trener ostavi u dresu gradjana,jer nema logike pored njega davati za Cavanija 63 miliona eura! svaka cast dijamantu,mnogim dusmanima si po ko zna koji put zacepio labrnju! samo naprijed!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 14 maj 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
a bice da su u misijoj rupi...PRVI STRIJELAC...14..MASHALAemir79 je napisao/la:Nego dje su nam pljuvaci?
PRVI STRIJELAC ZNA SE KO JE!
Zadnja izmjena: sekula, dana/u 14 maj 2013, 23:04, ukupno mijenjano 3 puta.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Osim majstoriskog gola, stvarno je dobro igrao
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Čestitke Džeki, nisam gledao utakmicu, drago mi je da je zabio 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
svaka cast dzeko, jos jednom dokazao svoju klasu! jos kad se sjetim oni mentola koji su govorili kako je onaj mandzukic bolji
, edo s klupe zabio 14 golova a onaj igra za nikad bolji bayern pa ima 15 u bundeski.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- el-fighter
- Kontakt:
Kakva majstorija Edina
Prvo mu onaj izbi loptu i ja kontam, joj da ga hoce Dzeko jednom uzet do kraja utakmice, kad ono za 10 sekundi Dzeko posla nekog po cevape (nezz jel isti igrac) i zabi gol.
Inace City veceras igrao sjajno, posebno u prvom poluvremenu, i da su bili efikasniji ovo je mogla biti petarda.
SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU
Prvo mu onaj izbi loptu i ja kontam, joj da ga hoce Dzeko jednom uzet do kraja utakmice, kad ono za 10 sekundi Dzeko posla nekog po cevape (nezz jel isti igrac) i zabi gol.
Inace City veceras igrao sjajno, posebno u prvom poluvremenu, i da su bili efikasniji ovo je mogla biti petarda.
SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakva asistencija i kakva golcina 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
inače, čovjek je legendaBosniacum Lilium je napisao/la:kakva asistencija i kakva golcina
FORZA MARŠAL !!!
Bravo nas dijamantu da se pridruzim cestitkama,samo malo vise minutaze i ostace uvijek prvi strijelac ,aguero je trebo nekoliko dobrih sansi da bi ga zabio ,Dzeko je imo jednu i usla je
svaka mu taka bila !!!!!!
Da igra vise, zabio bi preko 20 golova i bio top3 sa Luisom i Robinom.
Dobar gol. Koliko mi je stream kasnio, Mancini jos bio trener.
Koliko je Torres dao ove sezone,mozda @Monolog zna? 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Drago mi je zbog Dzeke
I zbog sada popravljene statistike u 108 utakmica dao je 40 golova od tih su 76 utakmice u Premiershipu i 30 golova..vrlo lijepo kad se uzme sve u obzir.
I zbog sada popravljene statistike u 108 utakmica dao je 40 golova od tih su 76 utakmice u Premiershipu i 30 golova..vrlo lijepo kad se uzme sve u obzir.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
EPL=7harishp je napisao/la:Koliko je Torres dao ove sezone,mozda @Monolog zna?
Ukupno:20 (mozda i vise)
super Silva i super Dzekson...Bravo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hobi mu je hrana. Sudzuka i suho meso iz sandzaka, salje mu zethodža je napisao/la:inače, čovjek je legendaBosniacum Lilium je napisao/la:kakva asistencija i kakva golcina![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: D97, edvaE2, napapijri1987, rukometubih23 i 39 gostiju.