FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljo4life
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo4life » 16 maj 2013, 11:54

MinjonKocka je napisao/la:Iskreno se nadam da cemo na proslavi 90 minuta pjevati pjesme o šampionu, pozdraviti naše igrače i stručni štab, bez jednog "yebemo" ovog ili onog, gazi, ubij. Isto se tako nadam da narkomani neće preskakati ogradu u toku dodjele pehara, otimati dresove igračima i kvariti šampionsku sliku. Ultrasi budite svjesni da nas još ima koji volimo Želju i radi njega dolazimo, ne budite seljaci u pm više :roll:
Ja nikada necu imati nista protiv onoga "gazi,gazi,gazi pitare" :twisted: to mi je sastavni dio svega toga,ko ima nesto protiv toga samo glumata...ja likujem sto nisu nista uzeli i uzivam i to cu vazda pjevat,a sto se tice preskakanja ograde tih "narkomana",e **** ga pretjerujete,u citavom svijetu se to desava pa i ovdje...samo kada ne bi mogli doci do igraca to bi bilo dobro,mada se i to desava negdje drugdje...ovo je balkan,nije Svicarska
Amare hvala ti...

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 16 maj 2013, 11:56

@ za zivot cijeli
Prijatelju znas li ti kakve uslove za rad ima taj dudelang, pogledaj koliko su ulozili u tim prosle godine. Nije to slucajno.
Dzaba tebi bolan mentalitet ako ti nemas ako ti nemas kvalitet u timu, okaci ti macko o rep.
Evo, uzet cemo naprimjer njemce i njihov mentalitet. Bayern pravi rezultate jer ima igracki kadar, a Gladbah ne moze niko pobjediti u kup uefa, imaju isti mentalitet, karikiram.
Tako da ta prica ti pada u vodu. Sa trenutnim igrackim kadrom mi ne mozemo izbaciti ama bas nikoga od sadasnjih prvaka, jedina opcija da Amar za mjesec dovede 5 kvalitetnih igraca, tipa Dialiba, Stilic, Jahic, Urdinov.
Ovako skido ti gace ne skido s Adilovicem, Vasilicem i Elvirom Colicem mozes proci samo kup sajamskih sljiva.

masinovodja
Kontakt:

Post Postao/la masinovodja » 16 maj 2013, 11:58

zeljo4life je napisao/la:
MinjonKocka je napisao/la:Iskreno se nadam da cemo na proslavi 90 minuta pjevati pjesme o šampionu, pozdraviti naše igrače i stručni štab, bez jednog "yebemo" ovog ili onog, gazi, ubij. Isto se tako nadam da narkomani neće preskakati ogradu u toku dodjele pehara, otimati dresove igračima i kvariti šampionsku sliku. Ultrasi budite svjesni da nas još ima koji volimo Želju i radi njega dolazimo, ne budite seljaci u pm više :roll:
Ja nikada necu imati nista protiv onoga "gazi,gazi,gazi pitare" :twisted: to mi je sastavni dio svega toga,ko ima nesto protiv toga samo glumata...ja likujem sto nisu nista uzeli i uzivam i to cu vazda pjevat,a sto se tice preskakanja ograde tih "narkomana",e **** ga pretjerujete,u citavom svijetu se to desava pa i ovdje...samo kada ne bi mogli doci do igraca to bi bilo dobro,mada se i to desava negdje drugdje...ovo je balkan,nije Svicarska
Ne desava se nigdje da igracu navijac prijeti i otima dres.
I nismo svicarska zbog takvog mentaliteta "ovo je balkan, nije Svicarska"

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 maj 2013, 12:04

masinovodja je napisao/la:
Ne desava se nigdje da igracu navijac prijeti i otima dres.
I nismo svicarska zbog takvog mentaliteta "ovo je balkan, nije Svicarska"
ama ko je rekao da treba skidati dresove i prijetiti? Ja sam fino napisao da bi bilo dobro da navijaci ne mogu doci do igraca,al da kazes da se ne desava to skidanje dresova to nije istina.Pa u ebenoj Engleskoj se desavaju gore stvari nego ovdje,a nas mentalitet,kada vec o tome pricamo,to nam je super i simpaticno kada gledamo na tv-u,al kada gledamo ovdje to je seljakluk i "narkomani"...
Amare hvala ti...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 maj 2013, 12:05

Oxidenks je napisao/la:@ za zivot cijeli
Prijatelju znas li ti kakve uslove za rad ima taj dudelang, pogledaj koliko su ulozili u tim prosle godine. Nije to slucajno.
Dzaba tebi bolan mentalitet ako ti nemas ako ti nemas kvalitet u timu, okaci ti macko o rep.
Evo, uzet cemo naprimjer njemce i njihov mentalitet. Bayern pravi rezultate jer ima igracki kadar, a Gladbah ne moze niko pobjediti u kup uefa, imaju isti mentalitet, karikiram.
Tako da ta prica ti pada u vodu. Sa trenutnim igrackim kadrom mi ne mozemo izbaciti ama bas nikoga od sadasnjih prvaka, jedina opcija da Amar za mjesec dovede 5 kvalitetnih igraca, tipa Dialiba, Stilic, Jahic, Urdinov.
Ovako skido ti gace ne skido s Adilovicem, Vasilicem i Elvirom Colicem mozes proci samo kup sajamskih sljiva.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/f91-d ... n_853.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jbg ako je ovo ulaganje onda najbolje da pogasimo sve klubove,ako su i ovi nedostizni?
od ovih ekipa ima 4-5 s kojima mozete sa svim normalno igrat,ekranas,neftchi,tbilisi,ventspils...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 16 maj 2013, 12:08

Tifa na proslavi,nije lose nije lose.Bice to dobro,ja bih bio zadovoljan sa nekom posjetom od 7-8 milja
SLOBODA NAVIJAČIMA

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 maj 2013, 12:10

ennis je napisao/la:Tifa na proslavi,nije lose nije lose.Bice to dobro,ja bih bio zadovoljan sa nekom posjetom od 7-8 milja
Oooo pa to je odlicno,nesto kao promocija za koncert...
Amare hvala ti...

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 16 maj 2013, 12:12

Prijatelju oni su doveli 4 stranca ja mislim koji mi mozemo sanjati samo.
Ima tu ekipa s kojim se mozemo nositi naveo si ih, ali s ovim igrackim kadrom ne mozemo ni skim igrati.
Prespora zadnja linija, igras bez napadaca fakticki, napadac je pokazao za 4 evropske tekme sta moze, a to je da ne moze opucati na gol 2 puta, vezna linija moze igrati po meni u evropi.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 16 maj 2013, 12:13

ennis je napisao/la:Tifa na proslavi,nije lose nije lose.Bice to dobro,ja bih bio zadovoljan sa nekom posjetom od 7-8 milja
Oooo pa to je odlicno,nesto kao promocija za koncert...
Da,da zagrijavanje za 06.07. :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 16 maj 2013, 12:15

Oxidenks je napisao/la: Tako da ta prica ti pada u vodu. Sa trenutnim igrackim kadrom mi ne mozemo izbaciti ama bas nikoga od sadasnjih prvaka, jedina opcija da Amar za mjesec dovede 5 kvalitetnih igraca, tipa Dialiba, Stilic, Jahic, Urdinov.
Jednog je već doveo, znači još 3-4?
NAPRIJED NARODE!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 16 maj 2013, 12:21

Ovo za Tifu me pravo obradovalo, još kad bi bilo Pušenje bila bi fantazija!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 maj 2013, 12:23

pinki je napisao/la:Ovo za Tifu me pravo obradovalo, još kad bi bilo Pušenje bila bi fantazija!
Pa budi makar malo zadovoljan jbt Tifa ce biti sta ce ti vise,nemoj biti gladan :oops:

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 16 maj 2013, 12:27

arelinho je napisao/la:
pinki je napisao/la:Ovo za Tifu me pravo obradovalo, još kad bi bilo Pušenje bila bi fantazija!
Pa budi makar malo zadovoljan jbt Tifa ce biti sta ce ti vise,nemoj biti gladan :oops:
Pa dobro, moram malo sanjati jbg :)

Naravno da sam prezadovoljan Tifom, ko ne bi bio...

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 16 maj 2013, 12:46

nego ne rokoste vi , koliko vas je bilo na finalu kupa u sirokom ????? :D

a bice dosta raje na proslavi , vole ljudi tifu , tifa je ziva legenda ...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 maj 2013, 12:48

RUDARSKA2 je napisao/la:nego ne rokoste vi , koliko vas je bilo na finalu kupa u sirokom ????? :D

Bilo nas oko 100 mozda malo manje.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 maj 2013, 12:53

RUDARSKA2 je napisao/la:nego ne rokoste vi , koliko vas je bilo na finalu kupa u sirokom ????? :D

Kolko je vas bilo na finalu kupa? A ja,zaboravio sam...
Zadnja izmjena: zeljo4life, dana/u 16 maj 2013, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
Amare hvala ti...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 16 maj 2013, 12:55

drago mi je sto cemo vidjet neke likove koje godinu dana nismo vidjeli :) sjete se doci samo na proslavu titule da se malo slikaju sa igracima, cupkaju travu i tako to -.-

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 16 maj 2013, 12:57

samir_tm87 je napisao/la:drago mi je sto cemo vidjet neke likove koje godinu dana nismo vidjeli :) sjete se doci samo na proslavu titule da se malo slikaju sa igracima, cupkaju travu i tako to -.-
:lol: :lol: :lol: ludilo cupkaju travu :lol: :lol: :lol:

cekaj a ne smijem se ja slikat :P ako se slikaju ne mora znacit da su prvi put na tekmi ;) ja cu bas da se slikam da imam za uspomenu :D

I DA BRAVO ZA TIFU ! DOBAR POTEZ !
Željeznicar za život cijeli !

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 16 maj 2013, 13:07

Treba ih nafurati da je trava na tribini isto tako uspomena, pa kad vec dodju da nam malo srede tribinu :mrgreen:

Neka vala dodju i oni koji nisu dolazili 5 godina, samo da nas bude sto vise. Ovi momci su zasluzili da se napuni stadion i da ih se pozdravi kako dolikuje sampionima drzave. Igraci su izginuli su za ovaj dres i grb, sto Amar kaze napregnuli su se ko zabe. Ako je nama problem 5KM ili 2 sata vremena, sta onda da trazimo i ocekujemo?

Ovim novim generacijama nekako nikako da udovoljis, uvijek nadju neku manu u svemu. Nasa generacija poslije rata je uzivala u sitnicama, od marke napravimo dernek, a ovi sad... Uzivajte ljudi SAMPIONI smo majka mu stara.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 16 maj 2013, 13:18

ma znas kako da privucete ljude na tu proslavu ... nebi bilo lose da prije zelje prijateljsku utakmicu odigraju neke druge ekipe koje imaju vecu posjetu , i po 10 min , dva poluremena . i ljudi ce se nalozit na te ekipe i onda samo nakom 20 min istrci zeljo na teren , kontas ??? i jos Tifa i nek tifa povede DINU Merlina ... I TOP !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 50 gostiju.