NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 maj 2013, 17:43

Admir_Sa je napisao/la:što amerikanci isprašiše ruse u 1/4 finalu SP, 8-3 covjece :roll: . Još ovi Ovechkina doveli za završnicu
:lol: :lol: :lol:

Znači strogi humor, šatro 1.5 kvota na Ruse, Ovechkin i ta spika, koje šamaranje, uživao sam mada sam propustio početak prve četvrtine.

Što se tiče zapada, da se malo osvrnem i na to, bila je ona priča kako će Wild izbacit Hawkse, mislim :lol:

Smatram da se ni Wingsi neće ništa bolje provest', Blackhawksi su jaki ko zemlja ove godine, tj. jaki su inače, ali sad to izgleda fantastično. Kingsi opet uhvatili ritam, kako vidim tamo će oni i Hawksi da odlučuju o finalisti SC-a.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 maj 2013, 17:46

DukeOfWellington je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:što amerikanci isprašiše ruse u 1/4 finalu SP, 8-3 covjece :roll: . Još ovi Ovechkina doveli za završnicu
:lol: :lol: :lol:

Znači strogi humor, šatro 1.5 kvota na Ruse, Ovechkin i ta spika, koje šamaranje, uživao sam mada sam propustio početak prve četvrtine.
Još iduće godine u Sochiu nek ih spraše, pred njihovom publikom i Putin bi čitavu Zbornaju poslao u Sibir :lol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 maj 2013, 17:54

rio_Ferdy88 je napisao/la: Još iduće godine u Sochiu nek ih spraše, pred njihovom publikom i Putin bi čitavu Zbornaju poslao u Sibir :lol:
Biće im ovo nakon 34 godine: http://en.wikipedia.org/wiki/Miracle_on_Ice
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 16 maj 2013, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 maj 2013, 18:11

iživljavanje nad slovackom nejaci u prvom periodu, 3-0 :D
nema potpisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2013, 18:24

Neutral je napisao/la:Salty, uzimaju li ovo naši Indijanci :mrgreen:
ne znam brate ako mislis na cup to ce biti ebeno..ima tamo na East Pingvini,Rengersi i Boston..vamo imaju jos Kingsi i to je tih trenutno 5 najboljih ekipa ...ne znam sta bi ti rekao ..jedino u eventualnom finalu bi ibjegao nekako Boston mesari su to brate skrsit ce nas hahaha..ako prodju sad Kingsi i Hawksi to ce biti dobra serija 4-3 za nas :)

samo sto sinoc onaj rece na ESPN Barry Melrose da ako Hawksi budu igrali ko sinoc , da tesko ko ce ih moci uzeti do kraja :)..doduse on je rekao da je Minesota u prednosti nad nama i da ce Minesota igrati u finalu sa Pingvinima :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 maj 2013, 19:00

Admir_Sa je napisao/la:iživljavanje nad slovackom nejaci u prvom periodu, 3-0 :D
onda kontraizivljavanje u 2/3 pa je sad samo 3-2 :evil:
nema potpisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2013, 19:21

ebo mater ova amerika je divlja zemlja :).. dok pronadje covjek kana gdje se prensi ove utakmice SP u Hockeyu treba citav dan
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 16 maj 2013, 20:24

SaltCityAttack je napisao/la:ebiga imali smo cak 42 suta a vi 21 ..prvi period je bio slab sa obadvije strane i jako malo suteva, ali smo u ova dva druga peroda imali preko 30 suteva i stvarno smo odigrali dosta dobro..ebiga i rezultat pokazuje.. pa sad se pitam jesu li oni Ducksi toliko losi ili smo mi ustvari dobri :)
Jok Nisu oni losi nego Detroit je imao i srece a i inace duksima ne leze wingsi nikako
Al u pravu si od power play pa do svega onaj zadnji empty net da ne racunamo jedino sto je howard bio bolji od vaseg golmana, al ono sve nista, Pavel nije imao ni jedan sut-pukusali smo fizicki da vas izmorimo medjutim to se odrazilo nad nama skoro 40 i nesto udaraca imao detroit -Jedino to i Jimmy jbg 42 suta a samo je 3 gola doupustio al to su odbrane bile vidio si i sam jbg..dva gola je primio zbog odbrane al sve u svemu bit ce bolja tekma u Subotu-Smith nece igrat sto posto imao je oko desetak give aways, steta to je tootoo povrijedjen da vidimo jednu tucu dobru hehe

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 maj 2013, 22:56

nakon penala švedi prodjoše kanadjane i neka su :D

znaci sa njima igramo u polufinalu i sigurno bolja opcija od kanadjana sa kojima haman uvijek bitne tekme gubimo, a sa švedima smo tu negdje, mada se kod njih igra i nakon ovog prolaska oni su po meni do kraja prvi favoriti za titulu, al necemo se lako dati sutra :D
nema potpisa

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 17 maj 2013, 04:35

Kako Moore popuši pak u lice :o strašno! OT se igra uveliko u TD Gardenu, osim PP situacije za Bruinse igra se dosta oprezno, moguć je SO

Edit: Bruinsi poveli u seriji, postigoše gol iz kontre :(
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 maj 2013, 06:14

WUCKO je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ebiga imali smo cak 42 suta a vi 21 ..prvi period je bio slab sa obadvije strane i jako malo suteva, ali smo u ova dva druga peroda imali preko 30 suteva i stvarno smo odigrali dosta dobro..ebiga i rezultat pokazuje.. pa sad se pitam jesu li oni Ducksi toliko losi ili smo mi ustvari dobri :)
Jok Nisu oni losi nego Detroit je imao i srece a i inace duksima ne leze wingsi nikako
Al u pravu si od power play pa do svega onaj zadnji empty net da ne racunamo jedino sto je howard bio bolji od vaseg golmana, al ono sve nista, Pavel nije imao ni jedan sut-pukusali smo fizicki da vas izmorimo medjutim to se odrazilo nad nama skoro 40 i nesto udaraca imao detroit -Jedino to i Jimmy jbg 42 suta a samo je 3 gola doupustio al to su odbrane bile vidio si i sam jbg..dva gola je primio zbog odbrane al sve u svemu bit ce bolja tekma u Subotu-Smith nece igrat sto posto imao je oko desetak give aways, steta to je tootoo povrijedjen da vidimo jednu tucu dobru hehe
nego tek maloprije vidim pa vi imali 43 hita , a mi svega 24.. ovog se ja bojim brate ko vas prodjemo da nas neko zbog ovog i ne uzme..izmori ovo brate puno, ali posebno ako igraju neki mladji..vi ste ipak u godinama vecina igraca pa mozda zato to nisu ni iskoristili , ali bogami ovi drugi sigurno ce znati iskoristiti ovo...treba nam ovih razbijaca u ekipi bez neke tehnike samo da udara samo da se zaleti razvali i to je to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 maj 2013, 06:17

gledam evo Kings i u ovoj utakmici Sharksi su nesto bolji i ako su gubili 2-0 i vratili su se evo, al Kingsi su izgubili dva igraca, tako da bi ovo moglo biti gutavo ..Kingsi do sad svega 4 suteva 15 minuta do kraja 3 perioda , ali eto opet su uvalil 2 komada :)

EDIT
3-2 za Sharkse .. nego koliko je danas NBA zanimljiva i koliko su sudije pokvarile to takmicenje, jednostavno nisam se predomisljao sta cu gledati..naravno ovaj Hockey muskost, a ne gledati kako balerine se bacaju po parketu , a sudije im sviraju sta god stignu .. cak sam i sinoc vise pratio Blackhawkse nego Bullse i ako su Bullsi bilu i blizu da dobiju Miami

EDIT:

JA DRAME OCAMI AHAHAHH. dva penala dva manje igraca Sharksi 2 minute do kraja ahahaha.sad ce ovi izvest i golmana i ako Kingsi ne postignu gol neka se upucaju majkemi i ne trebaju proci dalje

EDIT:
postigose gol nekako hahahaha ludnica ..samo stvarno su ovi Sharki luzerska ekipa i nikad oni nece nista u playoffu napraviti..kakav moras biti idiot napraviti dva penala i izgubiti 2 igrca u ovim trenutcima .

EDIT
Kingsi i pobjedise evo odmah 4-3 hahahaa ja crnjaka allahami Sharksi us Vancouver je ekipa kja treba se prebaciti u AHL i tamo neka nesto i osvoje, jer su presmjesni u playoffu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 maj 2013, 13:23

slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 maj 2013, 15:29

SheldonCooper je napisao/la:Kako Moore popuši pak u lice :o strašno! OT se igra uveliko u TD Gardenu, osim PP situacije za Bruinse igra se dosta oprezno, moguć je SO

Edit: Bruinsi poveli u seriji, postigoše gol iz kontre :(
Živili smo opasno u OT-u cijelo vrijeme, istrz'o sam se za ono 15 minuta, imali smo par šansi ali oni su bili bolji u OT-u. I inače su bili opasniji, da ne napravismo za 16 sekundi ono što smo napravili teško da bismo vidjeli i OT. Mora to bolje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2013, 19:55

kraj prvog perioda Blackhawks 1 - 0 Red Wings

Edit:
mislim stvarno mi pici po zivcima ovo 8-1 u koristi Wingsa hits naravno..pa mi bi igrali Hockey samo klizali i zabijali, a to sto nas razbijaju to nigdje veze

Rezultat je 1-1

EDIT:

Wings 2-1

Dok ne pocnemo se marisat nece biti tu nista....treba nam ovih razbijaca obavezno slijedece sezone

EDIT:
3:1 ZA Wingse :roll: ..igra nigdje veze nigdje energije, nigdje odbrane u pm
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 19 maj 2013, 11:49

SaltCityAttack je napisao/la:kraj prvog perioda Blackhawks 1 - 0 Red Wings

Edit:
mislim stvarno mi pici po zivcima ovo 8-1 u koristi Wingsa hits naravno..pa mi bi igrali Hockey samo klizali i zabijali, a to sto nas razbijaju to nigdje veze

Rezultat je 1-1

EDIT:

Wings 2-1

Dok ne pocnemo se marisat nece biti tu nista....treba nam ovih razbijaca obavezno slijedece sezone

EDIT:
3:1 ZA Wingse :roll: ..igra nigdje veze nigdje energije, nigdje odbrane u pm
prvih deset minuta sto je Jimmy odbranio sto ste imali da povecate na 2-0 je spasilo detroit
4-1 povratna :) jesi vidio taktike sad Detroit nije igrao fizicki=ova dva trenera od aktivnih imaju nejveci prosjek pobjeda u offu samo za jednu bjezi vas mada ima vise poraza al to se ne gleda..
Kakvu li je sad taktiku spremio trener Chicaga -Bili smo bolji u svakom aspektu ali stojim iza onog sto sam rekqa oda cete nas dobit 4-2 u seriji
pozzz..uh kad nezaboravih Zetterberg je totalno unistio Towesa ovu tekmu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2013, 19:04

ma nema ovu smo odigrli lose, a posebno u odbrani..,a ofanzivno da nepricam..nikakve energije u igri nije bilo kao da nije playoff u pm.. a dobro je idemo dalje ide nam na ruku to sto nismo zadnjih 6-7 utkmica tamo kod vas porazeni sim onog jendog poraza u SO :).. moramo sad nastavit tako i barem jednu pobjedu ostvariti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 maj 2013, 23:11

Boston ce uzet' i ovu :x
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 maj 2013, 00:48

Lillard je napisao/la:Boston ce uzet' i ovu :x
Šta je reć', i ti za RenĐere :mrgreen:

Odlična tekma za Loocha ponovo i naša 3 rookia u odbrani, Krug pogotovo, a Seidenberg bi se trebao vratiti, kao i Ference i Redden, iako očekujem da Krug opet dobije priliku :D

Rask odradio svoj posao, dok je Hank imao dosta problema kao i u prvoj tekmi ;)

Još da Segs proigra :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 20 maj 2013, 01:49

Utakmica u kojoj je presudila životinja zvana Tuka :D Jednostavna analiza utakmice: Bruinsi su pogađali ono što su trebali Rangersi nisu i to je to.
Serija se seli u MSG i imam osjećaj da će biti kao i protiv Capsa, 7 utakmica :) iako Bruinsi imaju solidnu prednost za sada.
Hank se mora malo popravit,doći sebi i ono što je najbitnije a što sumnjam da će se promjenuti je ta igra sa igračem više. Ovo što NYR demonstriraju je :roll: 2 od 36 ako se nevaram!
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.