gledam evo Kings i u ovoj utakmici Sharksi su nesto bolji i ako su gubili 2-0 i vratili su se evo, al Kingsi su izgubili dva igraca, tako da bi ovo moglo biti gutavo ..Kingsi do sad svega 4 suteva 15 minuta do kraja 3 perioda , ali eto opet su uvalil 2 komada
EDIT
3-2 za Sharkse .. nego koliko je danas NBA zanimljiva i koliko su sudije pokvarile to takmicenje, jednostavno nisam se predomisljao sta cu gledati..naravno ovaj Hockey muskost, a ne gledati kako balerine se bacaju po parketu , a sudije im sviraju sta god stignu .. cak sam i sinoc vise pratio Blackhawkse nego Bullse i ako su Bullsi bilu i blizu da dobiju Miami
EDIT:
JA DRAME OCAMI AHAHAHH. dva penala dva manje igraca Sharksi 2 minute do kraja ahahaha.sad ce ovi izvest i golmana i ako Kingsi ne postignu gol neka se upucaju majkemi i ne trebaju proci dalje
EDIT:
postigose gol nekako hahahaha ludnica ..samo stvarno su ovi Sharki luzerska ekipa i nikad oni nece nista u playoffu napraviti..kakav moras biti idiot napraviti dva penala i izgubiti 2 igrca u ovim trenutcima .
EDIT
Kingsi i pobjedise evo odmah 4-3 hahahaa ja crnjaka allahami Sharksi us Vancouver je ekipa kja treba se prebaciti u AHL i tamo neka nesto i osvoje, jer su presmjesni u playoffu