jel neka povreda ozbiljna???N5555 je napisao/la:sto se tice kartona neznam ali mislim da diata nece moci u subotu igrati a upitan je njegov nastup i protiv travnikaelf1 je napisao/la:kakvo je stanje sa kartonima jesul odovicu u subotu svi na raspolaganju
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
- zeljo4life
- Kontakt:
astra1922 je napisao/la:nadam se da iz zvijezde nece otici ordaga,susic,diatta savic moranjkic pilavdzic i pandza a ovo ostalo ko god ode svedno mi.
mozda je pandza blizu zelje.cini mi se da je njemu istekao ugovor
Pogodio si iz prve za Pandzu...

Amare hvala ti...
za Diatu mislim da je u pitanju zadnja loza a sto se tice Pandze nelaprdajte bezveze znam da momak nikad nibi potpisao za Zelju 

Kao prvo, Pandža je ugovorom za Zvijezdu vezan još godinu i po (znači nigdje bez obeštećenja) a kao drugo što je još bitnije, Dalibor je žestoki pitar tako da u želju nikad ne bi došao.zeljo4life je napisao/la:astra1922 je napisao/la:nadam se da iz zvijezde nece otici ordaga,susic,diatta savic moranjkic pilavdzic i pandza a ovo ostalo ko god ode svedno mi.
Daćemo im Šodića, Ponjevića, Đurdđevića
ma ide Senči u Želju 

Daj ba ljudi nemojte se dzaba palit na inf manijaka, zahebaje lik ha ya 

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
- zeljo4life
- Kontakt:
Ja vam ljudi ozbiljno govorimserim je napisao/la:Kao prvo, Pandža je ugovorom za Zvijezdu vezan još godinu i po (znači nigdje bez obeštećenja) a kao drugo što je još bitnije, Dalibor je žestoki pitar tako da u želju nikad ne bi došao.zeljo4life je napisao/la:astra1922 je napisao/la:nadam se da iz zvijezde nece otici ordaga,susic,diatta savic moranjkic pilavdzic i pandza a ovo ostalo ko god ode svedno mi.

Amare hvala ti...
Šta je ovo niko se ne javlja odozdo odkad je Fadil bio u klubu i zaprijetio otkazima
pobijedit ćemo sutra i bez Diatte, jest da će bit teže al siguran sam u našu pobjedu i oproštaj od domaće publike sa pobjedom, ajmo zvijezdoooooo

mislim da manekeni nece dat ni 50% snage sutra jer znaju da nece ostat u klubu...al opet nadam se pobijediZmajjj je napisao/la:Šta je ovo niko se ne javlja odozdo odkad je Fadil bio u klubu i zaprijetio otkazimapobijedit ćemo sutra i bez Diatte, jest da će bit teže al siguran sam u našu pobjedu i oproštaj od domaće publike sa pobjedom, ajmo zvijezdoooooo
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
mozda pojedini svojim odnosom i igrom izbrisu sebe sa transfer liste u sutrasnjoj utakmici......dobiti nogu u Zvijezdi, malo bi koji nasao nesto bolje,jedino je Veci to uspjelo...ostali su zavrsili u losijim ekipama i nizim rangovima,zato vjerujem da će pojedini zapeti bas sutraelf1 je napisao/la:mislim da manekeni nece dat ni 50% snage sutra jer znaju da nece ostat u klubu...al opet nadam se pobijediZmajjj je napisao/la:Šta je ovo niko se ne javlja odozdo odkad je Fadil bio u klubu i zaprijetio otkazimapobijedit ćemo sutra i bez Diatte, jest da će bit teže al siguran sam u našu pobjedu i oproštaj od domaće publike sa pobjedom, ajmo zvijezdoooooo

Pitanje za navijače i simpatizere Zvijezde Gradačac. Da li je završena ona nova tribina i da li će se graditi tribine iza golova u narednom periodu? Lijep pozdrav
Tribina jos nije gotova ima tu jos nekio stvari al polahko, sto se tice tribina iza gola te se tribine nece gradit zapadna tribina ce se sredit a mozda i iznova gradit u rangu sa ovom samo sto ispod nje nece biti prostori kao ispod ove samo WC.kvalitet je napisao/la:Pitanje za navijače i simpatizere Zvijezde Gradačac. Da li je završena ona nova tribina i da li će se graditi tribine iza golova u narednom periodu? Lijep pozdrav
[youtube][/youtube]
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Sutra nam je potrebna pobjeda na bilo koji nacin da rijesimo sve dileme oko opstanka u PL.Ja se iskreno nadam da pobjeda nece doci u pitanje jer je previse ulozeno da bi sve palo u vodu,naravno treba misliti i na nas omladinski pogon koji treba nastaviti takmicenje u omladinskoj PL.Iskreno se nadam i najavljenim promjenama i uz strucni rad da se vise okrenemo domacim snagama,a da ovu sezonu sto prije zaboravimo sobzirom da je najlosija kako igramo PL.U svakom slucaju sretno nam sutra do najvaznije pobjede sezone.
pa ako bude Široki htio igrat teško ćete do 3 boda, ako bude kombinirao i isprobavao Musa onda nemate problema..zmajevac je napisao/la:Sutra nam je potrebna pobjeda na bilo koji nacin da rijesimo sve dileme oko opstanka u PL.Ja se iskreno nadam da pobjeda nece doci u pitanje jer je previse ulozeno da bi sve palo u vodu,naravno treba misliti i na nas omladinski pogon koji treba nastaviti takmicenje u omladinskoj PL.Iskreno se nadam i najavljenim promjenama i uz strucni rad da se vise okrenemo domacim snagama,a da ovu sezonu sto prije zaboravimo sobzirom da je najlosija kako igramo PL.U svakom slucaju sretno nam sutra do najvaznije pobjede sezone.
a ja mislim da nećete imati problema

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Šta je radio igračima Čelika pred očima selektora Jagodića i opet nije dobio poziv za mladu reprezentaciju..YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]
OFK Gradina Srebrenik
To ti je samo jedan od milion primjera koliko je korupcija prisutna kod nas,pa i u sportu.Tako je bilo i sa A repke dok lopove nisu rastjerali i u zatvor smjestili.Međutim,vjerujem da će Amer svojim postenim igrama zasluziti poziv u mladu repku i da će jednog dana zaigrati za jače Europske klubove.,Brcko87 je napisao/la:Šta je radio igračima Čelika pred očima selektora Jagodića i opet nije dobio poziv za mladu reprezentaciju..YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]

-
- Moderator
- Kontakt:
amer dijamant 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Malo ako vratite film ja sam momka najavio kao najjace pojacanje Zvijezde,Gradina je rasadnik talenata samo iz razloga sto njihovi treneri malo vise iz ljubavi prema svom klubu rade svoj posao.Ja se nadam da i nama bolji dani dolaze i mi imamo talentovanu djecu i imali smo mozda prije rata jedan od najjacih omladinskih pogona u BiH.astra1922 je napisao/la:amer dijamant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.