NK Zvijezda Gradačac

elf1
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la elf1 » 16 maj 2013, 20:34

N5555 je napisao/la:
elf1 je napisao/la:kakvo je stanje sa kartonima jesul odovicu u subotu svi na raspolaganju
sto se tice kartona neznam ali mislim da diata nece moci u subotu igrati a upitan je njegov nastup i protiv travnika
jel neka povreda ozbiljna???
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 17 maj 2013, 11:43

astra1922 je napisao/la:nadam se da iz zvijezde nece otici ordaga,susic,diatta savic moranjkic pilavdzic i pandza a ovo ostalo ko god ode svedno mi.
mozda je pandza blizu zelje.cini mi se da je njemu istekao ugovor

Pogodio si iz prve za Pandzu... :D
Amare hvala ti...

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 17 maj 2013, 12:58

za Diatu mislim da je u pitanju zadnja loza a sto se tice Pandze nelaprdajte bezveze znam da momak nikad nibi potpisao za Zelju ;)

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 17 maj 2013, 12:59

zeljo4life je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nadam se da iz zvijezde nece otici ordaga,susic,diatta savic moranjkic pilavdzic i pandza a ovo ostalo ko god ode svedno mi.

Kao prvo, Pandža je ugovorom za Zvijezdu vezan još godinu i po (znači nigdje bez obeštećenja) a kao drugo što je još bitnije, Dalibor je žestoki pitar tako da u želju nikad ne bi došao.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 17 maj 2013, 13:02

Daćemo im Šodića, Ponjevića, Đurdđevića :lol: :lol: ma ide Senči u Želju ;)

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 17 maj 2013, 13:03

Daj ba ljudi nemojte se dzaba palit na inf manijaka, zahebaje lik ha ya :)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 17 maj 2013, 13:05

serim je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:

Kao prvo, Pandža je ugovorom za Zvijezdu vezan još godinu i po (znači nigdje bez obeštećenja) a kao drugo što je još bitnije, Dalibor je žestoki pitar tako da u želju nikad ne bi došao.
Ja vam ljudi ozbiljno govorim ;) eto zivi bili pa vidjeli...
Amare hvala ti...

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 17 maj 2013, 13:11

Šta je ovo niko se ne javlja odozdo odkad je Fadil bio u klubu i zaprijetio otkazima :( pobijedit ćemo sutra i bez Diatte, jest da će bit teže al siguran sam u našu pobjedu i oproštaj od domaće publike sa pobjedom, ajmo zvijezdoooooo

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 17 maj 2013, 13:15

Zmajjj je napisao/la:Šta je ovo niko se ne javlja odozdo odkad je Fadil bio u klubu i zaprijetio otkazima :( pobijedit ćemo sutra i bez Diatte, jest da će bit teže al siguran sam u našu pobjedu i oproštaj od domaće publike sa pobjedom, ajmo zvijezdoooooo
mislim da manekeni nece dat ni 50% snage sutra jer znaju da nece ostat u klubu...al opet nadam se pobijedi
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 maj 2013, 13:42

elf1 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:Šta je ovo niko se ne javlja odozdo odkad je Fadil bio u klubu i zaprijetio otkazima :( pobijedit ćemo sutra i bez Diatte, jest da će bit teže al siguran sam u našu pobjedu i oproštaj od domaće publike sa pobjedom, ajmo zvijezdoooooo
mislim da manekeni nece dat ni 50% snage sutra jer znaju da nece ostat u klubu...al opet nadam se pobijedi
mozda pojedini svojim odnosom i igrom izbrisu sebe sa transfer liste u sutrasnjoj utakmici......dobiti nogu u Zvijezdi, malo bi koji nasao nesto bolje,jedino je Veci to uspjelo...ostali su zavrsili u losijim ekipama i nizim rangovima,zato vjerujem da će pojedini zapeti bas sutra :lol:

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 17 maj 2013, 13:44

Pitanje za navijače i simpatizere Zvijezde Gradačac. Da li je završena ona nova tribina i da li će se graditi tribine iza golova u narednom periodu? Lijep pozdrav

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 17 maj 2013, 14:03

kvalitet je napisao/la:Pitanje za navijače i simpatizere Zvijezde Gradačac. Da li je završena ona nova tribina i da li će se graditi tribine iza golova u narednom periodu? Lijep pozdrav
Tribina jos nije gotova ima tu jos nekio stvari al polahko, sto se tice tribina iza gola te se tribine nece gradit zapadna tribina ce se sredit a mozda i iznova gradit u rangu sa ovom samo sto ispod nje nece biti prostori kao ispod ove samo WC.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 maj 2013, 14:18

[youtube][/youtube]
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 17 maj 2013, 14:34

Sutra nam je potrebna pobjeda na bilo koji nacin da rijesimo sve dileme oko opstanka u PL.Ja se iskreno nadam da pobjeda nece doci u pitanje jer je previse ulozeno da bi sve palo u vodu,naravno treba misliti i na nas omladinski pogon koji treba nastaviti takmicenje u omladinskoj PL.Iskreno se nadam i najavljenim promjenama i uz strucni rad da se vise okrenemo domacim snagama,a da ovu sezonu sto prije zaboravimo sobzirom da je najlosija kako igramo PL.U svakom slucaju sretno nam sutra do najvaznije pobjede sezone.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 maj 2013, 14:36

zmajevac je napisao/la:Sutra nam je potrebna pobjeda na bilo koji nacin da rijesimo sve dileme oko opstanka u PL.Ja se iskreno nadam da pobjeda nece doci u pitanje jer je previse ulozeno da bi sve palo u vodu,naravno treba misliti i na nas omladinski pogon koji treba nastaviti takmicenje u omladinskoj PL.Iskreno se nadam i najavljenim promjenama i uz strucni rad da se vise okrenemo domacim snagama,a da ovu sezonu sto prije zaboravimo sobzirom da je najlosija kako igramo PL.U svakom slucaju sretno nam sutra do najvaznije pobjede sezone.
pa ako bude Široki htio igrat teško ćete do 3 boda, ako bude kombinirao i isprobavao Musa onda nemate problema..

a ja mislim da nećete imati problema ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 17 maj 2013, 15:04

YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šta je radio igračima Čelika pred očima selektora Jagodića i opet nije dobio poziv za mladu reprezentaciju..
OFK Gradina Srebrenik

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 maj 2013, 15:47

Brcko87 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šta je radio igračima Čelika pred očima selektora Jagodića i opet nije dobio poziv za mladu reprezentaciju..
To ti je samo jedan od milion primjera koliko je korupcija prisutna kod nas,pa i u sportu.Tako je bilo i sa A repke dok lopove nisu rastjerali i u zatvor smjestili.Međutim,vjerujem da će Amer svojim postenim igrama zasluziti poziv u mladu repku i da će jednog dana zaigrati za jače Europske klubove., ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 maj 2013, 18:11

Amer je sedma sila.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 maj 2013, 18:25

amer dijamant ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 17 maj 2013, 19:11

astra1922 je napisao/la:amer dijamant ;)
Malo ako vratite film ja sam momka najavio kao najjace pojacanje Zvijezde,Gradina je rasadnik talenata samo iz razloga sto njihovi treneri malo vise iz ljubavi prema svom klubu rade svoj posao.Ja se nadam da i nama bolji dani dolaze i mi imamo talentovanu djecu i imali smo mozda prije rata jedan od najjacih omladinskih pogona u BiH.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.