alemsa je napisao/la:Staj'o je vazda ispred Juga sa megafonom i dresu Napolija, sijed stariji covjek, gotovio ga cijeli Jug sjecam ga se k'o juce jos prije 10 godina, svaku tekmu je bio.arhimed89 je napisao/la: Ko je napoli?
Nisam bas upoznat,jel i to neki zesci Zeljin fanatik?
Vidjeo sam nekog cikicu na tv-u sa megafonom i na majici pise napoli,bas kontam reko ofira se bezze dosao u garnituri kluba napoli na zeljinu tekmu![]()
odakle je inace covjek?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Interesantna ekipa na zapadu.
ne znam ja sam na zadnjoj tekmi bio 2002-e, dok sam zivio u Rajvosa iso sam svaku tekmu kuci na strani, no meni je bio gotiva lik, vazda je u spominjam u raji, ali eto ne znam sta se desilo vremenom.jovanmaksimovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
mene je smarao cijelo vrijeme... nikad nije cutao... samo nesto pjeva na mikrofon, nidje veze, samo je iritirao navijace na jugu
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pazi, slusao sam ga vise od 10 godina na grbavici... mozda su ga neki gotivili ali ja nikad nisam... fanatik jeste, i to postujem, al brate, sto je smarao smarao je...alemsa je napisao/la:ne znam ja sam na zadnjoj tekmi bio 2002-e, dok sam zivio u Rajvosa iso sam svaku tekmu kuci na strani, no meni je bio gotiva lik, vazda je u spominjam u raji, ali eto ne znam sta se desilo vremenom.jovanmaksimovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
mene je smarao cijelo vrijeme... nikad nije cutao... samo nesto pjeva na mikrofon, nidje veze, samo je iritirao navijace na jugu
FOR PAUL
FOR PAUL
- katzenbrummen
- Kontakt:
Je l' ovo Bogi i bradu ofarb'o? 
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Prvi strijelac!
EDIT: Hat-trick! Tri majstorije.
EDIT: Hat-trick! Tri majstorije.
Vidio sam ga na poluvremenu, još uvijek je aktuelna ona njegova Željooo, samo Željo, najbolji je on, on je šampion.. I tako po 200-300 puta u toku tekmejovanmaksimovic je napisao/la:pazi, slusao sam ga vise od 10 godina na grbavici... mozda su ga neki gotivili ali ja nikad nisam... fanatik jeste, i to postujem, al brate, sto je smarao smarao je...alemsa je napisao/la:ne znam ja sam na zadnjoj tekmi bio 2002-e, dok sam zivio u Rajvosa iso sam svaku tekmu kuci na strani, no meni je bio gotiva lik, vazda je u spominjam u raji, ali eto ne znam sta se desilo vremenom.jovanmaksimovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
nisam skonto ko je ono,jel mislis na Gredica il nekog drugogDukeOfWellington je napisao/la:Interesantna ekipa na zapadu.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma kasnije su prikazali Zebu, Bešliju, Šehića, Bekrića, Dialibu...PlaviSaJUGA je napisao/la:nisam skonto ko je ono,jel mislis na Gredica il nekog drugogDukeOfWellington je napisao/la:Interesantna ekipa na zapadu.
-
rajkoPETKOVIC
- Kontakt:
Prilicno slaba posjeta s obzirom da je utakmica na kojoj se proslavlja titula 
sramotno vala, koliko su navalili ovo ono .. ovo je smijesno, sjever polu prazanrajkoPETKOVIC je napisao/la:Prilicno slaba posjeta s obzirom da je utakmica na kojoj se proslavlja titula
- DukeOfWellington
- Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:sramotno vala, koliko su navalili ovo ono .. ovo je smijesno, sjever polu prazanrajkoPETKOVIC je napisao/la:Prilicno slaba posjeta s obzirom da je utakmica na kojoj se proslavlja titula
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... o%20trofej
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
posto sam srao kad je pao 4.gol... moze li mi ko reci, ko je asistirao adilovicu posljednjem golu, ko je kod nas dobio zuti karton i u kojoj je minuti zamjenjen selimovic sa sadikovicem? 
FOR PAUL
FOR PAUL
-
rajkoPETKOVIC
- Kontakt:
a atmosfera ko na tefericu kad su usli na stadion i napravili onaj krug oko sekjuritija i svi bleje nikakvog navijanja ko da cekaju pevaljku da izadjeDukeOfWellington je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:sramotno vala, koliko su navalili ovo ono .. ovo je smijesno, sjever polu prazanrajkoPETKOVIC je napisao/la:Prilicno slaba posjeta s obzirom da je utakmica na kojoj se proslavlja titula![]()
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... o%20trofej
Nisi bas morao reci sta si radio.jovanmaksimovic je napisao/la:posto sam srao kad je pao 4.gol... moze li mi ko reci, ko je asistirao adilovicu posljednjem golu, ko je kod nas dobio zuti karton i u kojoj je minuti zamjenjen selimovic sa sadikovicem?
To se kaze bio u WCu i vozdra.
- Amoxicillin
- Kontakt:
to ti je SOSSamoZeljo je napisao/la:Nisi bas morao reci sta si radio.jovanmaksimovic je napisao/la:posto sam srao kad je pao 4.gol... moze li mi ko reci, ko je asistirao adilovicu posljednjem golu, ko je kod nas dobio zuti karton i u kojoj je minuti zamjenjen selimovic sa sadikovicem?
To se kaze bio u WCu i vozdra.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
FOR PAUL
FOR PAUL
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
Jeste vise dosadni sa tim glupostima,narod nema para narod nema para jebote ko da je karta 10 milja...Razlog lose posjete je zato sto je proslava karinaska evo 3-4 godine....arhimed89 je napisao/la:slazem seaS_Roma je napisao/la:za proslavu slabu iskrenoDzoleZeljo je napisao/la:Ima li raje?
razlog ne trazim u nekoj nelojalnosti manijaka nego jednostavno narod nema para.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Sad s tekme(namjerno ne kazem s proslave),haman da je titula proslavljena ranije obzirom na posjetu.Igracima i Amaru svaka cast,ali upravi veliki minus za marketing(posebno ove tekme),vidjelo se danas da je raju potrebno pozvati pa i moliti da dodju.Znaci jos minus veliki za derby navijace...Meni bilo neugodno sici na teren poslije 
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Hrasno15 i 16 gostiju.