ne znam ja sam na zadnjoj tekmi bio 2002-e, dok sam zivio u Rajvosa iso sam svaku tekmu kuci na strani, no meni je bio gotiva lik, vazda je u spominjam u raji, ali eto ne znam sta se desilo vremenom.jovanmaksimovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
mene je smarao cijelo vrijeme... nikad nije cutao... samo nesto pjeva na mikrofon, nidje veze, samo je iritirao navijace na jugu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pazi, slusao sam ga vise od 10 godina na grbavici... mozda su ga neki gotivili ali ja nikad nisam... fanatik jeste, i to postujem, al brate, sto je smarao smarao je...alemsa je napisao/la:ne znam ja sam na zadnjoj tekmi bio 2002-e, dok sam zivio u Rajvosa iso sam svaku tekmu kuci na strani, no meni je bio gotiva lik, vazda je u spominjam u raji, ali eto ne znam sta se desilo vremenom.jovanmaksimovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
mene je smarao cijelo vrijeme... nikad nije cutao... samo nesto pjeva na mikrofon, nidje veze, samo je iritirao navijace na jugu
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- katzenbrummen
- Kontakt:
Je l' ovo Bogi i bradu ofarb'o? 
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Prvi strijelac!
EDIT: Hat-trick! Tri majstorije.
EDIT: Hat-trick! Tri majstorije.
Vidio sam ga na poluvremenu, još uvijek je aktuelna ona njegova Željooo, samo Željo, najbolji je on, on je šampion.. I tako po 200-300 puta u toku tekmejovanmaksimovic je napisao/la:pazi, slusao sam ga vise od 10 godina na grbavici... mozda su ga neki gotivili ali ja nikad nisam... fanatik jeste, i to postujem, al brate, sto je smarao smarao je...alemsa je napisao/la:ne znam ja sam na zadnjoj tekmi bio 2002-e, dok sam zivio u Rajvosa iso sam svaku tekmu kuci na strani, no meni je bio gotiva lik, vazda je u spominjam u raji, ali eto ne znam sta se desilo vremenom.jovanmaksimovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
nisam skonto ko je ono,jel mislis na Gredica il nekog drugogDukeOfWellington je napisao/la:Interesantna ekipa na zapadu.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma kasnije su prikazali Zebu, Bešliju, Šehića, Bekrića, Dialibu...PlaviSaJUGA je napisao/la:nisam skonto ko je ono,jel mislis na Gredica il nekog drugogDukeOfWellington je napisao/la:Interesantna ekipa na zapadu.
-
rajkoPETKOVIC
- Kontakt:
Prilicno slaba posjeta s obzirom da je utakmica na kojoj se proslavlja titula 
sramotno vala, koliko su navalili ovo ono .. ovo je smijesno, sjever polu prazanrajkoPETKOVIC je napisao/la:Prilicno slaba posjeta s obzirom da je utakmica na kojoj se proslavlja titula
- DukeOfWellington
- Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:sramotno vala, koliko su navalili ovo ono .. ovo je smijesno, sjever polu prazanrajkoPETKOVIC je napisao/la:Prilicno slaba posjeta s obzirom da je utakmica na kojoj se proslavlja titula
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... o%20trofej
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
posto sam srao kad je pao 4.gol... moze li mi ko reci, ko je asistirao adilovicu posljednjem golu, ko je kod nas dobio zuti karton i u kojoj je minuti zamjenjen selimovic sa sadikovicem? 
FOR PAUL
FOR PAUL
-
rajkoPETKOVIC
- Kontakt:
a atmosfera ko na tefericu kad su usli na stadion i napravili onaj krug oko sekjuritija i svi bleje nikakvog navijanja ko da cekaju pevaljku da izadjeDukeOfWellington je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:sramotno vala, koliko su navalili ovo ono .. ovo je smijesno, sjever polu prazanrajkoPETKOVIC je napisao/la:Prilicno slaba posjeta s obzirom da je utakmica na kojoj se proslavlja titula![]()
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... o%20trofej
Nisi bas morao reci sta si radio.jovanmaksimovic je napisao/la:posto sam srao kad je pao 4.gol... moze li mi ko reci, ko je asistirao adilovicu posljednjem golu, ko je kod nas dobio zuti karton i u kojoj je minuti zamjenjen selimovic sa sadikovicem?
To se kaze bio u WCu i vozdra.
- Amoxicillin
- Kontakt:
to ti je SOSSamoZeljo je napisao/la:Nisi bas morao reci sta si radio.jovanmaksimovic je napisao/la:posto sam srao kad je pao 4.gol... moze li mi ko reci, ko je asistirao adilovicu posljednjem golu, ko je kod nas dobio zuti karton i u kojoj je minuti zamjenjen selimovic sa sadikovicem?
To se kaze bio u WCu i vozdra.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
FOR PAUL
FOR PAUL
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
Jeste vise dosadni sa tim glupostima,narod nema para narod nema para jebote ko da je karta 10 milja...Razlog lose posjete je zato sto je proslava karinaska evo 3-4 godine....arhimed89 je napisao/la:slazem seaS_Roma je napisao/la:za proslavu slabu iskrenoDzoleZeljo je napisao/la:Ima li raje?
razlog ne trazim u nekoj nelojalnosti manijaka nego jednostavno narod nema para.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Sad s tekme(namjerno ne kazem s proslave),haman da je titula proslavljena ranije obzirom na posjetu.Igracima i Amaru svaka cast,ali upravi veliki minus za marketing(posebno ove tekme),vidjelo se danas da je raju potrebno pozvati pa i moliti da dodju.Znaci jos minus veliki za derby navijace...Meni bilo neugodno sici na teren poslije 
SLOBODA NAVIJAČIMA
Da hoće Buba doć, dao bi za njega po ekipe!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta reci nakon svega? Cestitke svima, zaista...
Sto se posjete tice, jedini nacin je (posto ne mozemo napraviti stadion), neki iskorak na eurosceni, koji bi privukao publiku, drugacije ne. Ovo je postala realno, Zeljo prvak u BIH, Dinamo u Hrvatskoj, Maribor u Sloveniji, Partizan u Srbiji. Svi ovi navedeni klubovi imaju razocaravajuce posjete, zasto je to tako, vjerovatno jer vise nemaju adekvatne konkurencije u svojim ligama. Mi ovo osvojismo doslovno sa rezervistima, sto vam odmah sve govoriti kako drugi rade i razmisljaju...
Nadam se da ce se sljedece sezone vise timova ukljuciti u borbu za sami vrh, sto ce samim tim biti sve vise zanimljivije.
EDIT: Cujem prica se da je veceras neka pravi dernek?, predpostalvjam, Amarov Tuborg? Da li neko zna vise o ovome... Hvala
Sto se posjete tice, jedini nacin je (posto ne mozemo napraviti stadion), neki iskorak na eurosceni, koji bi privukao publiku, drugacije ne. Ovo je postala realno, Zeljo prvak u BIH, Dinamo u Hrvatskoj, Maribor u Sloveniji, Partizan u Srbiji. Svi ovi navedeni klubovi imaju razocaravajuce posjete, zasto je to tako, vjerovatno jer vise nemaju adekvatne konkurencije u svojim ligama. Mi ovo osvojismo doslovno sa rezervistima, sto vam odmah sve govoriti kako drugi rade i razmisljaju...
Nadam se da ce se sljedece sezone vise timova ukljuciti u borbu za sami vrh, sto ce samim tim biti sve vise zanimljivije.
EDIT: Cujem prica se da je veceras neka pravi dernek?, predpostalvjam, Amarov Tuborg? Da li neko zna vise o ovome... Hvala
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 20 gostiju.