NK GOŠK Gabela
Moderator/ica: GracanicaAA
- forza_juve
- Kontakt:
Re: NK GOŠK Gabela
pa to je druga stvar a da je prijateljska podjela to sigurno nije, vile su nas nosale nema sta ali vrijedan bod za opstanak
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Simpatizer jednog goška iz Gabele pored Čapljine se usuđuje VELEŽ nazivati Vehležom.
Tipična malograđanština ne djelu.To ti je ono,možeš sa sela.ali selo teško iz tebe.
Inače,u razgovoru sa ljudima iz Čapljine,primjetio sam da niko taj gošk ne doživljava kao svoj klub.Klub bez tradicije,bez navijača,klub koji je u rangu sa Višićima.Da jedna Čapljina životari u Prvoj Ligi a da jedan pogranični klub igra u PL,svakome je smiješno.Svakome je jasno,sve je to ulovljeno u mutnom,sve je to Lujo stvorio.
Ništa,da ne dužim,sretno vam tumaranje u ligi Federacije.
LP.
Tipična malograđanština ne djelu.To ti je ono,možeš sa sela.ali selo teško iz tebe.
Inače,u razgovoru sa ljudima iz Čapljine,primjetio sam da niko taj gošk ne doživljava kao svoj klub.Klub bez tradicije,bez navijača,klub koji je u rangu sa Višićima.Da jedna Čapljina životari u Prvoj Ligi a da jedan pogranični klub igra u PL,svakome je smiješno.Svakome je jasno,sve je to ulovljeno u mutnom,sve je to Lujo stvorio.
LP.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Najvjerovatnije ispadate,al ako uspijete odrzati igrace pa nek vam i odu 2 najbolja igraca prosetat cete se federalnom ligom. Jaci ste od gradine i sa njom cete se sigurno boriti za ulazak.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne,nego kontra.terabajt je napisao/la:Najvjerovatnije ispadate,al ako uspijete odrzati igrace pa nek vam i odu 2 najbolja igraca prosetat cete se federalnom ligom. Jaci ste od gradine i sa njom cete se sigurno boriti za ulazak.
Ako ispadnu,odoše bez povratka.
Nešto kao Boljava.
Jednostavno,nemaju tradiciju,otići će im najbolji igrači.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Niko nece otici ako im se plati a ocigledno dobro stoje finansijski. Mozda im ode napadac i jos neko a mogu zadrzati tim ako im plate .tepsija je napisao/la:Ne,nego kontra.terabajt je napisao/la:Najvjerovatnije ispadate,al ako uspijete odrzati igrace pa nek vam i odu 2 najbolja igraca prosetat cete se federalnom ligom. Jaci ste od gradine i sa njom cete se sigurno boriti za ulazak.
Ako ispadnu,odoše bez povratka.
Nešto kao Boljava.
Jednostavno,nemaju tradiciju,otići će im najbolji igrači.
Na ovom forumu uvijek ista priča uvijek ista demagogija.tepsija je napisao/la:Simpatizer jednog goška iz Gabele pored Čapljine se usuđuje VELEŽ nazivati Vehležom.
LP.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Lghm 20 cuj izbacite Vehleza ti napisa na temi zrinjskog. Posto je vruce ovih dana u plasteniku oprastam ti i mnogo srece tebi i tvom kupusarskom klubu u cvajti. Ne moze vam pomoc ni Bayern sa Steffanom Effenbergom u timu a ne neki medjugorski tim s kojim djelite bratstvo jer ste i jedni i dr sa sela. Padose vam pare od kupovine u vodu aaaaaa sadi paprike da se to izrefa haha
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
sta iam veze sto je klub sa sela?
pa treba se ponosit time odakle si, pa makar ubijao se na njivi od posla..
i ne znam kakve to veze ima...ako gosk ostane to je zasluzio. i aBd ostat ce
pa treba se ponosit time odakle si, pa makar ubijao se na njivi od posla..
i ne znam kakve to veze ima...ako gosk ostane to je zasluzio. i aBd ostat ce
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Problem je sto je do sada ovaj profil LG97DM uz mene koristilo još trojica momaka... Nedavno sam ban radi jednog dobio... Ja sam ispravio tamo komentar, jer nisam ja Vehlež napisao nego rođak mi...tepsija je napisao/la:Simpatizer jednog goška iz Gabele pored Čapljine se usuđuje VELEŽ nazivati Vehležom.
LP.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Vecu tradiciju i uspjeh ima Gosk od Capljine,meni samo nije jasno tko cuva na forumu ovoga lika kraj price,decko je ocigledno isfrustriran hrvatima,hercegovcima i klubovima koji ne dolaze iz seher grada.
http://www.gabela-online.com/index.php? ... icle&id=76
Ovdje imate cijelu povijest GOŠK-a iz Gabele
Pozzz
Pozzz
da je čapljina htjela premijer ligu ušla bi prošle sezone
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Nema od njih nista, eto koliko su jaki mi ih ljetos 6-1 dobili, jos pripremna utakmica...Grdan je napisao/la:da je čapljina htjela premijer ligu ušla bi prošle sezone.
http://nkgoskgabela.freshcreator.com/ad ... log/630213
Igrate za sebe i za Čelik. Nadam se da će biti potrebe da vam zahvalimo.
Čelik Zenica 1945
Mi igramo samo za sebe, a to sto vama odg. da izgubi Borac to je nesto drugo... Nama svakako radi nas treba pobjedaNimla_RZ je napisao/la:Igrate za sebe i za Čelik. Nadam se da će biti potrebe da vam zahvalimo.
- ASD
- Kontakt:
Hvala.LG97DM je napisao/la:http://www.gabela-online.com/index.php? ... icle&id=76
Pozzz
Vidim da ste cesto mijenjali ime.
radi porezaASD je napisao/la:Hvala.LG97DM je napisao/la:http://www.gabela-online.com/index.php? ... icle&id=76
Pozzz
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Hvala Bogu neka smo, koliko ga je Dinamo putao mijenjaoASD je napisao/la:Hvala.
Mozete se vi sprdat koliko hocete, ime GOŠK je od 1958., od 1959. igramo niže lige SFRJ, vecinom smo bili 3. i 4. liga tada, a to je veliki uspjeh s tim da su nam sve igrali ljudi iz sela. Imamo vise sluzbenih utakmica nego neki klubovi sada u ligi
Puno srece danas,nadam se da cete ostati u ovoj ligi
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Tezak je zadatak pred Gosk-om.Na pocetku sam zelio da ispadnu ali su u drugom dijelu sezone pokazali da im je stalo da ostanu i iskreno bi volio da ostanu ali jako tesko,mislim da su sanse da dobiju borac jako male.Android je napisao/la:Puno srece danas,nadam se da cete ostati u ovoj ligi
p.s.Iz pouzdanih izvora znam da je vec ranije jedna utakmica Gosk-Borac kad je zavrsilo 2-0 bila namjestena. Akter namjestanja je bio sudac Midhat Arnautovic iz Tuzle.Lik se uredno nasao dva dana prije utakmice sa jednim od celnih ljudi Goska na jednom ranču u hercegovini i tekma je poklopljena.Nadam se da tak nece biti i ovaj put i da ce Gosk regularno izboriti opstanak.Ja inace nisam pristalica teorija zavjera i svog sranja da se namjesta kup,liga,svaka tekma i slicno al za ovu gore pomenutu tekmu znam jer poznajem covjeka koji je licno isao sa sudcem arnautovicem kad je uzimao kes.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..