aBdAgresivnoDjubre je napisao/la:Momci imate od mene po 2 km kredita svi,citava Gabela samo sjebite Borca !
Da Borac hoće u Europu ne bi oni kiksali jucer protiv Travnika i prije toga protiv Veleža
Moderator/ica: GracanicaAA
aBdAgresivnoDjubre je napisao/la:Momci imate od mene po 2 km kredita svi,citava Gabela samo sjebite Borca !
ili nisi gledao tekmu ili si slijep, precka i 100% prilike za borac u zadnjim minutama, prijateljska podjela nema stajbmilan je napisao/la:Nadam se da cete se zainatiti protiv Borca, zbog ove prijateljske podjele bodova s Travnikom
To je sada najmanje bitno, vi ste uzeli bod gore i gotovoforza_juve je napisao/la:ili nisi gledao tekmu ili si slijep, precka i 100% prilike za borac u zadnjim minutama, prijateljska podjela nema sta![]()
Ne,nego kontra.terabajt je napisao/la:Najvjerovatnije ispadate,al ako uspijete odrzati igrace pa nek vam i odu 2 najbolja igraca prosetat cete se federalnom ligom. Jaci ste od gradine i sa njom cete se sigurno boriti za ulazak.
Niko nece otici ako im se plati a ocigledno dobro stoje finansijski. Mozda im ode napadac i jos neko a mogu zadrzati tim ako im plate .tepsija je napisao/la:Ne,nego kontra.terabajt je napisao/la:Najvjerovatnije ispadate,al ako uspijete odrzati igrace pa nek vam i odu 2 najbolja igraca prosetat cete se federalnom ligom. Jaci ste od gradine i sa njom cete se sigurno boriti za ulazak.
Ako ispadnu,odoše bez povratka.
Nešto kao Boljava.
Jednostavno,nemaju tradiciju,otići će im najbolji igrači.
Na ovom forumu uvijek ista priča uvijek ista demagogija.tepsija je napisao/la:Simpatizer jednog goška iz Gabele pored Čapljine se usuđuje VELEŽ nazivati Vehležom.
Tipična malograđanština ne djelu.To ti je ono,možeš sa sela.ali selo teško iz tebe.
Inače,u razgovoru sa ljudima iz Čapljine,primjetio sam da niko taj gošk ne doživljava kao svoj klub.Klub bez tradicije,bez navijača,klub koji je u rangu sa Višićima.Da jedna Čapljina životari u Prvoj Ligi a da jedan pogranični klub igra u PL,svakome je smiješno.Svakome je jasno,sve je to ulovljeno u mutnom,sve je to Lujo stvorio.
Ništa,da ne dužim,sretno vam tumaranje u ligi Federacije.
LP.
Problem je sto je do sada ovaj profil LG97DM uz mene koristilo još trojica momaka... Nedavno sam ban radi jednog dobio... Ja sam ispravio tamo komentar, jer nisam ja Vehlež napisao nego rođak mi...tepsija je napisao/la:Simpatizer jednog goška iz Gabele pored Čapljine se usuđuje VELEŽ nazivati Vehležom.
Tipična malograđanština ne djelu.To ti je ono,možeš sa sela.ali selo teško iz tebe.
Inače,u razgovoru sa ljudima iz Čapljine,primjetio sam da niko taj gošk ne doživljava kao svoj klub.Klub bez tradicije,bez navijača,klub koji je u rangu sa Višićima.Da jedna Čapljina životari u Prvoj Ligi a da jedan pogranični klub igra u PL,svakome je smiješno.Svakome je jasno,sve je to ulovljeno u mutnom,sve je to Lujo stvorio.
Ništa,da ne dužim,sretno vam tumaranje u ligi Federacije.
LP.
Nema od njih nista, eto koliko su jaki mi ih ljetos 6-1 dobili, jos pripremna utakmica...Grdan je napisao/la:da je čapljina htjela premijer ligu ušla bi prošle sezone.
Mi igramo samo za sebe, a to sto vama odg. da izgubi Borac to je nesto drugo... Nama svakako radi nas treba pobjedaNimla_RZ je napisao/la:Igrate za sebe i za Čelik. Nadam se da će biti potrebe da vam zahvalimo.
Hvala.LG97DM je napisao/la:http://www.gabela-online.com/index.php? ... icle&id=76
Ovdje imate cijelu povijest GOŠK-a iz Gabele
Pozzz
radi porezaASD je napisao/la:Hvala.LG97DM je napisao/la:http://www.gabela-online.com/index.php? ... icle&id=76
Ovdje imate cijelu povijest GOŠK-a iz Gabele
Pozzz
Vidim da ste cesto mijenjali ime.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.