FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Primili smo 3 gola u 4 minute, baš su se momci opustili.
Pojam pojedinca ovcama problem.
4-0 i onda jedno sramotno opuštanje.3 gola su ispratili pogledom,sreća pa dođe kraj. Neko se pita što nam sve manje ljudi prati ligu

oko 150Gorki je napisao/la:Koliko je gledalaca bilo na Jošiku?

-
- Kontakt:
Sa 4-0,na 4-3??Sreca pa nema jos puno kola do kraja!!!
-
- Kontakt:
****, momci se opustili na kraju, do toga su fino igrali, ne treba im zamjerit.
NIKO KAO RADNIČKI SODA
NIKO KAO RADNIČKI SODA
1921
1989
1989
Ponovo glavni akter utakmice gl. sudija, najviše se istakao kada je Zeko (Iskra) faulirao Jaranovića na centru, Spahalić prekida igru, čovjek se izvinjava Jaretu na startu i drži ruku u zraku (Jaranović oboren na travnjaku), kao i svako ko napravi prekršaj i prizna, da bi nakon toga Spahalić pokazao ustvari kontra faul i dao Jaranović žuti karton zbog pregovora.
Da ne pričamo da je obje ekipe oštetio sa po dva penala, Radnički je oštetio u prvom poluvremenu kada je Tanaković ako se ne varam zaustavio loptu rukom u kaznenom prostoru, a drugi put u drugom poluvremenu kada je prema golu Durakovića jurišao Jaranović i oboren u šesnaestercu startom sa leđa. Bugojance oba puta u drugom poluvremenu kod rezultata 4-0.
Žuti karton za Mehanovića je najkomičniji detalj sezone na Jošiku, odmah posle Strukarovog dosuđivanja slobodnog udarca Banovićima nakon što su se dva igrača Radničkog sudarila.
5 žutih kartona, od toga je samo jedan za oštar start (onaj Šubićev), ostali su svi "prigovor na odluku suca", osim ovog Mirhadovog koji je "odugovlačenje prilikom izmjene", a kad ga je pokazao rekao je da igrač u terenu ne smije da ima kostobrane u ruci (Mirhad izvadio kostobrane jer izlazi).
Igra Radničkog solidna, malo su se dozvali, mada pred kraj se povrijedio Jusufović (povreda ruke) i od tog trenutka je dosta bojazno igrao, tako da su oni ustvari imali višak, što im je rezultiralo sa 2 gola, onaj treći je smiješan, ali stvarno - mi krećemo sa centra, ljudi uzimaju loptu, dolaze do našeg gola i postižu pogodak.
U slučaju da Branitelj i Rudar kiksaju sl. kolo (gostuju kod Goražda, odnosno Budućnosti) potrebne su nam 2 pobjede iz preostalih utakmica da bi ostali na drugoj poziciji, tu je i Bratstvo, ali čisto sumnjam da će oni pobjediti u Vitezu zadnje kolo.
Bez obzira na sve, jedna odlična sezona za Radnički, treba to privesti kraju kako zapovjeda.
Da ne pričamo da je obje ekipe oštetio sa po dva penala, Radnički je oštetio u prvom poluvremenu kada je Tanaković ako se ne varam zaustavio loptu rukom u kaznenom prostoru, a drugi put u drugom poluvremenu kada je prema golu Durakovića jurišao Jaranović i oboren u šesnaestercu startom sa leđa. Bugojance oba puta u drugom poluvremenu kod rezultata 4-0.
Žuti karton za Mehanovića je najkomičniji detalj sezone na Jošiku, odmah posle Strukarovog dosuđivanja slobodnog udarca Banovićima nakon što su se dva igrača Radničkog sudarila.
5 žutih kartona, od toga je samo jedan za oštar start (onaj Šubićev), ostali su svi "prigovor na odluku suca", osim ovog Mirhadovog koji je "odugovlačenje prilikom izmjene", a kad ga je pokazao rekao je da igrač u terenu ne smije da ima kostobrane u ruci (Mirhad izvadio kostobrane jer izlazi).
Igra Radničkog solidna, malo su se dozvali, mada pred kraj se povrijedio Jusufović (povreda ruke) i od tog trenutka je dosta bojazno igrao, tako da su oni ustvari imali višak, što im je rezultiralo sa 2 gola, onaj treći je smiješan, ali stvarno - mi krećemo sa centra, ljudi uzimaju loptu, dolaze do našeg gola i postižu pogodak.
U slučaju da Branitelj i Rudar kiksaju sl. kolo (gostuju kod Goražda, odnosno Budućnosti) potrebne su nam 2 pobjede iz preostalih utakmica da bi ostali na drugoj poziciji, tu je i Bratstvo, ali čisto sumnjam da će oni pobjediti u Vitezu zadnje kolo.
Bez obzira na sve, jedna odlična sezona za Radnički, treba to privesti kraju kako zapovjeda.
-
- Kontakt:
Ja mislim da mi mogli i sa 3 boda u ove 3 utakmice završiti kao drugi na tabeli. A tri boda se već mogu upisati jer nam zadnje kolo dolazi već otpisano Goražde.
Mi ćemo sa 3 boda u ove tri utakmice imati 45 bodova.
Sloboda ide Iskri gdje teško da može do bod(ova) i igraju dvije kući gdje će vjerovatno pobjediti, oni sa 6 bodova će imati 44 boda.
Branitelj igra dvije utakmice kući i na strani, u Visokom nemaju šta tražiti dok u Goraždu maksimalno mogu bod otkinuti i sa dvije pobjede kući, oni će na kraju imati 44 boda kao i Sloboda.
Kakanj ima isto dvije utakmice kući i na strani, na strani igraju protiv Banovića i Gračanice gdje će im biti pravo teško i mislim da će teško i bod izvući u te dvije utakmice, dok će kući dobiti i na kraju završiti sa nekih 43 boda.
Mi ćemo sa 3 boda u ove tri utakmice imati 45 bodova.
Sloboda ide Iskri gdje teško da može do bod(ova) i igraju dvije kući gdje će vjerovatno pobjediti, oni sa 6 bodova će imati 44 boda.
Branitelj igra dvije utakmice kući i na strani, u Visokom nemaju šta tražiti dok u Goraždu maksimalno mogu bod otkinuti i sa dvije pobjede kući, oni će na kraju imati 44 boda kao i Sloboda.
Kakanj ima isto dvije utakmice kući i na strani, na strani igraju protiv Banovića i Gračanice gdje će im biti pravo teško i mislim da će teško i bod izvući u te dvije utakmice, dok će kući dobiti i na kraju završiti sa nekih 43 boda.
1921
1989
1989
Đeste raja 
Od gotovog umal' ne napravismo veresiju. Ali hajde, biće bolje.
Evo izvještaj i video sa utakmice Radnički - Iskra
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/uzbud ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Snimak utakmice FK Radnički – NK Iskra možete u cjelosti pogledati u programu RTV Lukavac u ponedjeljak, 20.05.2013. godine u 20.00 sati
Nama su opet uzeli kasete

Od gotovog umal' ne napravismo veresiju. Ali hajde, biće bolje.
Evo izvještaj i video sa utakmice Radnički - Iskra
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/uzbud ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Snimak utakmice FK Radnički – NK Iskra možete u cjelosti pogledati u programu RTV Lukavac u ponedjeljak, 20.05.2013. godine u 20.00 sati
Nama su opet uzeli kasete

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Da nisu uzeli kasete zbog prisustva Siouxa na Sjevernoj strani (tačnije skroz izvan stadiona), ili možda paljenja baklji van stadiona, iznenadili se i oni kako se voli klub, mislili samo oni će biti na utakmici (službena lica)
Nemam pojma. Uglavnom, još juče nam je rečeno da kasete predamo odmah nakon utakmice. Nema to ništa sa Siouxima i bakljadom. Delegat je u izvještaju naveo da je utakmica odigrana bez prisustva publike.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
-
- Kontakt:
Džaniću niko ništa ne može, Redžića poslat u Bakardi da radi kao konobar.
1921
1989
1989
Redza je juce asistiro kod dva gola....ako si gledo utakmicu?VolimRadnicki je napisao/la:Džaniću niko ništa ne može, Redžića poslat u Bakardi da radi kao konobar.

Na osnovu cega zakljucujes da nam sve manje ljudi prati ligu?? Bar sto se Radnickog tice broj gledalaca se strahovito povecao.Nasih sioux-a na strani bude vise nego domacih navijaca.Mada ti to ne znas jer ne ides na stranu. Kroz kakvu krizu prolazimo jucerasnja igra je za sve pohvale a opustanje na kraju se desava i puno vecim klubovima.Cestitke za igrace i iskrene navijace.Kriticari neka i dalje bulje u racunar i cekaju svaku priliku da kritikuju.Bili smo drugi od dna sada smo drugi od vrha i onda se nadje neko da kritikuje.Ovo je ravno ulasku u PLstudeni je napisao/la:4-0 i onda jedno sramotno opuštanje.3 gola su ispratili pogledom,sreća pa dođe kraj. Neko se pita što nam sve manje ljudi prati ligu![]()
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
Apsolutno se slazem sa tobom, ovo je i vise nego uspjesna sezona za radnicki,,, uz nadu da ce se ova atmosfera odrzati i u narednoj sezoni...
-
- Kontakt:
Jel danas Radnički putuje za Cazin.....

Koliko sam ja upućen, ne.samolukavac je napisao/la:Jel danas Radnički putuje za Cazin.....
-
- Kontakt:
Znači sutra sabah zorom se kreće za Cazin, bez Jasmina Jaranovića koji pauzira zbog tri žuta kartona, šta je sa Borgovcem i Gogićem hoće li oni igrati do kraja bar jednu utakmicu ili je kraj za njih....

Sutra u Cazin krećemo bez Jaranovića, Trumića, Slomića, Borogovca, Gogića, Kuduzovića, Arapčića i Bektića.samolukavac je napisao/la:Znači sutra sabah zorom se kreće za Cazin, bez Jasmina Jaranovića koji pauzira zbog tri žuta kartona, šta je sa Borgovcem i Gogićem hoće li oni igrati do kraja bar jednu utakmicu ili je kraj za njih....
Prilika da ovaj put sa dosta manje pritiska možda neko iz omladniskog prikaže se u dobrom svjetlu.
-
- Kontakt:
Nikad se mi necemo smatrat ozbiljnom ekipom dokle god idemo na ovako daleka gostovanja na dan utakmice!Al aj kako god sretno momcima,i cestitke za sve dosad ostvareno:)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.