FK Radnički Lukavac

Ultra THC
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Ultra THC » 19 maj 2013, 19:10

Primili smo 3 gola u 4 minute, baš su se momci opustili.
Pojam pojedinca ovcama problem.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 19 maj 2013, 19:17

4-0 i onda jedno sramotno opuštanje.3 gola su ispratili pogledom,sreća pa dođe kraj. Neko se pita što nam sve manje ljudi prati ligu :oops: :oops:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 maj 2013, 19:23

Koliko je gledalaca bilo na Jošiku?
Pobjeda je bolja od orgazma!

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 19 maj 2013, 19:30

Gorki je napisao/la:Koliko je gledalaca bilo na Jošiku?
oko 150 :roll:

AnonimniAnonimac
Kontakt:

Post Postao/la AnonimniAnonimac » 19 maj 2013, 19:51

Sa 4-0,na 4-3??Sreca pa nema jos puno kola do kraja!!!

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 19 maj 2013, 20:12

****, momci se opustili na kraju, do toga su fino igrali, ne treba im zamjerit.
NIKO KAO RADNIČKI SODA
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 19 maj 2013, 21:37

Ponovo glavni akter utakmice gl. sudija, najviše se istakao kada je Zeko (Iskra) faulirao Jaranovića na centru, Spahalić prekida igru, čovjek se izvinjava Jaretu na startu i drži ruku u zraku (Jaranović oboren na travnjaku), kao i svako ko napravi prekršaj i prizna, da bi nakon toga Spahalić pokazao ustvari kontra faul i dao Jaranović žuti karton zbog pregovora.

Da ne pričamo da je obje ekipe oštetio sa po dva penala, Radnički je oštetio u prvom poluvremenu kada je Tanaković ako se ne varam zaustavio loptu rukom u kaznenom prostoru, a drugi put u drugom poluvremenu kada je prema golu Durakovića jurišao Jaranović i oboren u šesnaestercu startom sa leđa. Bugojance oba puta u drugom poluvremenu kod rezultata 4-0.

Žuti karton za Mehanovića je najkomičniji detalj sezone na Jošiku, odmah posle Strukarovog dosuđivanja slobodnog udarca Banovićima nakon što su se dva igrača Radničkog sudarila.

5 žutih kartona, od toga je samo jedan za oštar start (onaj Šubićev), ostali su svi "prigovor na odluku suca", osim ovog Mirhadovog koji je "odugovlačenje prilikom izmjene", a kad ga je pokazao rekao je da igrač u terenu ne smije da ima kostobrane u ruci (Mirhad izvadio kostobrane jer izlazi).

Igra Radničkog solidna, malo su se dozvali, mada pred kraj se povrijedio Jusufović (povreda ruke) i od tog trenutka je dosta bojazno igrao, tako da su oni ustvari imali višak, što im je rezultiralo sa 2 gola, onaj treći je smiješan, ali stvarno - mi krećemo sa centra, ljudi uzimaju loptu, dolaze do našeg gola i postižu pogodak.

U slučaju da Branitelj i Rudar kiksaju sl. kolo (gostuju kod Goražda, odnosno Budućnosti) potrebne su nam 2 pobjede iz preostalih utakmica da bi ostali na drugoj poziciji, tu je i Bratstvo, ali čisto sumnjam da će oni pobjediti u Vitezu zadnje kolo.

Bez obzira na sve, jedna odlična sezona za Radnički, treba to privesti kraju kako zapovjeda.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 19 maj 2013, 21:59

Ja mislim da mi mogli i sa 3 boda u ove 3 utakmice završiti kao drugi na tabeli. A tri boda se već mogu upisati jer nam zadnje kolo dolazi već otpisano Goražde.

Mi ćemo sa 3 boda u ove tri utakmice imati 45 bodova.
Sloboda ide Iskri gdje teško da može do bod(ova) i igraju dvije kući gdje će vjerovatno pobjediti, oni sa 6 bodova će imati 44 boda.
Branitelj igra dvije utakmice kući i na strani, u Visokom nemaju šta tražiti dok u Goraždu maksimalno mogu bod otkinuti i sa dvije pobjede kući, oni će na kraju imati 44 boda kao i Sloboda.
Kakanj ima isto dvije utakmice kući i na strani, na strani igraju protiv Banovića i Gračanice gdje će im biti pravo teško i mislim da će teško i bod izvući u te dvije utakmice, dok će kući dobiti i na kraju završiti sa nekih 43 boda.
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 maj 2013, 00:08

Đeste raja :D

Od gotovog umal' ne napravismo veresiju. Ali hajde, biće bolje.

Evo izvještaj i video sa utakmice Radnički - Iskra

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/uzbud ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Snimak utakmice FK Radnički – NK Iskra možete u cjelosti pogledati u programu RTV Lukavac u ponedjeljak, 20.05.2013. godine u 20.00 sati

Nama su opet uzeli kasete :roll:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 20 maj 2013, 00:24

Da nisu uzeli kasete zbog prisustva Siouxa na Sjevernoj strani (tačnije skroz izvan stadiona), ili možda paljenja baklji van stadiona, iznenadili se i oni kako se voli klub, mislili samo oni će biti na utakmici (službena lica)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 maj 2013, 00:28

Nemam pojma. Uglavnom, još juče nam je rečeno da kasete predamo odmah nakon utakmice. Nema to ništa sa Siouxima i bakljadom. Delegat je u izvještaju naveo da je utakmica odigrana bez prisustva publike.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 20 maj 2013, 08:04

Džaniću niko ništa ne može, Redžića poslat u Bakardi da radi kao konobar.
1921
1989

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 20 maj 2013, 08:37

VolimRadnicki je napisao/la:Džaniću niko ništa ne može, Redžića poslat u Bakardi da radi kao konobar.
Redza je juce asistiro kod dva gola....ako si gledo utakmicu? :roll:

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 20 maj 2013, 10:35

studeni je napisao/la:4-0 i onda jedno sramotno opuštanje.3 gola su ispratili pogledom,sreća pa dođe kraj. Neko se pita što nam sve manje ljudi prati ligu :oops: :oops:
Na osnovu cega zakljucujes da nam sve manje ljudi prati ligu?? Bar sto se Radnickog tice broj gledalaca se strahovito povecao.Nasih sioux-a na strani bude vise nego domacih navijaca.Mada ti to ne znas jer ne ides na stranu. Kroz kakvu krizu prolazimo jucerasnja igra je za sve pohvale a opustanje na kraju se desava i puno vecim klubovima.Cestitke za igrace i iskrene navijace.Kriticari neka i dalje bulje u racunar i cekaju svaku priliku da kritikuju.Bili smo drugi od dna sada smo drugi od vrha i onda se nadje neko da kritikuje.Ovo je ravno ulasku u PL
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 20 maj 2013, 17:18

Apsolutno se slazem sa tobom, ovo je i vise nego uspjesna sezona za radnicki,,, uz nadu da ce se ova atmosfera odrzati i u narednoj sezoni...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 21 maj 2013, 11:15

Jel danas Radnički putuje za Cazin.....;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 21 maj 2013, 11:40

samolukavac je napisao/la:Jel danas Radnički putuje za Cazin.....;)
Koliko sam ja upućen, ne.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 21 maj 2013, 16:45

Znači sutra sabah zorom se kreće za Cazin, bez Jasmina Jaranovića koji pauzira zbog tri žuta kartona, šta je sa Borgovcem i Gogićem hoće li oni igrati do kraja bar jednu utakmicu ili je kraj za njih....;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 21 maj 2013, 17:21

samolukavac je napisao/la:Znači sutra sabah zorom se kreće za Cazin, bez Jasmina Jaranovića koji pauzira zbog tri žuta kartona, šta je sa Borgovcem i Gogićem hoće li oni igrati do kraja bar jednu utakmicu ili je kraj za njih....;)
Sutra u Cazin krećemo bez Jaranovića, Trumića, Slomića, Borogovca, Gogića, Kuduzovića, Arapčića i Bektića.

Prilika da ovaj put sa dosta manje pritiska možda neko iz omladniskog prikaže se u dobrom svjetlu.

AnonimniAnonimac
Kontakt:

Post Postao/la AnonimniAnonimac » 21 maj 2013, 18:33

Nikad se mi necemo smatrat ozbiljnom ekipom dokle god idemo na ovako daleka gostovanja na dan utakmice!Al aj kako god sretno momcima,i cestitke za sve dosad ostvareno:)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.