Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
likusa je napisao/la:dojke su nisu siseneka reklama slika koljena ,opticka varka
ma šta god sulikusa je napisao/la:dojke su nisu siseneka reklama slika koljena ,opticka varka
mozes probat s masinicom za sisanjeSarajevo1946 je napisao/la:Haj ba djeco ne zajebajite se.![]()
Pitanje za ove muževnije, gdje i kakvu mašinicu za brijanje/šišanje da uzemem da mogu održavati bradu. Imam neku, ali nije to to, nema adekvatan nastavak za dužinu i ne mogu željenu dužinu da imam, nego je moram obrijati skroz.
![]()
Evo recimo ova dužina mi treba.
Ima li takva mašinica ili aparat za brijanje da mogu to podesiti?
pa ti fino skini tu "dužinu" taj nastavak i uzmi češalj i ravnaj HAHAHAHAAH šalim seSarajevo1946 je napisao/la:Ma kažem da imam mašinicu, ali nema ove dužine. MOžda da preformulišem pitanje, koja je ovo dužina i koje mašinice imaju ovu dužinu?
utaka je napisao/la:s cime se brijete oko one stvari?
Bosniacum Lilium je napisao/la:utaka je napisao/la:s cime se brijete oko one stvari?
Ne može, ne ispadne dobro, treba mi ''češalj'' na mašinici sa ovom dužinom.pa što ne probaš sam napravit' tu dužinu msm neku postojeću srezat?
Isti slučaj. Znači, treba mi odgovarajući češalj. I bolje je sa bradom ba.Imam ja ideju.Pustis da malo vise zaraste i onda skines masinicom otprilike, neka ti neko pomogne tako sto ce ti govoriti koliko si gdje skinuo, ako se sam ne mozes skontati, i onda kasnije uzmes makaze i cesalj i zavrsis.
Ali sta ce ti brada, ba. Bolje je bez.
Istu stvar tražim, ali kako mi svi kažu da je aparat bacanje para, a trebaš baš izletit' za neki bolji.Sarajevo1946 je napisao/la:
Isti slučaj. Znači, treba mi odgovarajući češalj. I bolje je sa bradom ba.
da vi znate da sam ja oko jaja šiš'o mašinicom za kosu, eeePogba je napisao/la:Istu stvar tražim, ali kako mi svi kažu da je aparat bacanje para, a trebaš baš izletit' za neki bolji.Sarajevo1946 je napisao/la:
Isti slučaj. Znači, treba mi odgovarajući češalj. I bolje je sa bradom ba.
Ono što mi drugovi savjetuju, a ja nikako da ih poslušam jer im ne vjerujem, a to je da oni to rade mašinicom za šišanje, i to ovom nekom Birinom jeftinom od 10-12 KM, hvale je samo tako, a ja još nisam pokušao, pa eto.
izmedju nule i kecaSarajevo1946 je napisao/la:Ma kažem da imam mašinicu, ali nema ove dužine. MOžda da preformulišem pitanje, koja je ovo dužina i koje mašinice imaju ovu dužinu?
Pa hajde vidi koja je to pa da uzmemo.Ono što mi drugovi savjetuju, a ja nikako da ih poslušam jer im ne vjerujem, a to je da oni to rade mašinicom za šišanje, i to ovom nekom Birinom jeftinom od 10-12 KM, hvale je samo tako, a ja još nisam pokušao, pa eto.
Tri milimetra (tako je barem kod mene na ovom s*anju od aparata). Imam 3, 5 i 7. Odlučujem se za ovu prvu opciju. Mada, u posljednje vrijeme sam se dobrano ulijenio, pa često bude i petica.Sarajevo1946 je napisao/la:Ma ja 2-3 mm. Probaćemo nešto.
jbmilan je napisao/la:ove su 169 .. Ako hoces da ti posudim karticu 10% popusta u SportVision-u, izadje te 152Neutral je napisao/la:Jbmilan
Pošto su ? Capri mid koštaju 185KM