Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 20 maj 2013, 22:10

darker10 je napisao/la: Ovim je Primera dobila visegodisnju dominaciju Barcelone,u domacim takmicenjima.
Uzeli 4 od zadnjih 5 titula,slična je situacija i sa superkupom,kupa su 2 izgubili mislim.Šta li im još treba za dominaciju :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 20 maj 2013, 22:12

Falim te bože pa ode i ovaj kako da ga nazovem, nemam prikladno ime...
Gotovo da sam prestao pratit Real zbog njega... neki govore najbolji trener ikad? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Dedy
Kontakt:

Post Postao/la Dedy » 20 maj 2013, 22:12

Zanetti: "Tek kada Mourinho ode, shvatit' ćete šta ste izgubili.
"Neuspjeh je neuspjeh ma koliko bio blizu uspjeha."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 maj 2013, 22:13

kokuz je napisao/la:Falim te bože pa ode i ovaj kako da ga nazovem, nemam prikladno ime...
Gotovo da sam prestao pratit Real zbog njega... neki govore najbolji trener ikad? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A neki su svo vrijeme prozivali firauna i kao sto vidis bili su u pravu. :D
uzivam, uzivam :lol: :lol: :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 maj 2013, 22:13

Titule necemo..

ciganluk s druge strane..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 maj 2013, 22:17

Ovi Mourinhisti još uvijek ljuti.Jedva čekam da ih se riješimo pa da počnu smarat po nekoj drugoj temi :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2013, 22:17

Real će pod palicom novog trenera (taman da isti bude Sušić) biti mnogo bolji naredne sezone. Imaju preyebenu ekipu i ove godine ih je upravo Mourinho syebao. Da je jedan od najboljih trenera - jeste, da je dobrano sjebao sve što Real predstavlja fudbalskoj javnosti - jeste. Al' eto, haman to pojedinci ne gledaju tako, već gledaju isključivo međusobne duele sa Barcelonom. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 20 maj 2013, 22:20

Monolog je napisao/la:Real će pod palicom novog trenera (taman da isti bude Sušić) biti mnogo bolji naredne sezone. Imaju preyebenu ekipu i ove godine ih je upravo Mourinho syebao. Da je jedan od najboljih trenera - jeste, da je dobrano sjebao sve što Real predstavlja fudbalskoj javnosti - jeste. Al' eto, haman to pojedinci ne gledaju tako, već gledaju isključivo međusobne duele sa Barcelonom. :lol:
Ma draže mi je syebat catalonce ko u calma klasiku neg 3 LP zaredom :lol: .(bonus je što onda arena provede mjesece plačući pod groždžem).
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 maj 2013, 22:20

madridist je napisao/la: Ma draže mi je syebat catalonce ko u calma klasiku neg 3 LP zaredom
Pa ti ne navijaš za Madrid, ti samo mrziš Barcu. :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 maj 2013, 22:21

Monolog je napisao/la:Real će pod palicom novog trenera (taman da isti bude Sušić) biti mnogo bolji naredne sezone. Imaju preyebenu ekipu i ove godine ih je upravo Mourinho syebao. Da je jedan od najboljih trenera - jeste, da je dobrano sjebao sve što Real predstavlja fudbalskoj javnosti - jeste. Al' eto, haman to pojedinci ne gledaju tako, već gledaju isključivo međusobne duele sa Barcelonom. :lol:
Tesko ukoliko ode Kristina ( najveci dajver Primere :mrgreen: ) i jos par njih.
Dok to novi trener uigra ode Barca na +15.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 20 maj 2013, 22:23

mandraX je napisao/la:
madridist je napisao/la: Ma draže mi je syebat catalonce ko u calma klasiku neg 3 LP zaredom
au contraire :lol:
Navijam za Madrid i mrzim Barcu :D
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 maj 2013, 22:24

mandraX je napisao/la:
Ko i idol mu :mrgreen: Baš me zanima koji je njemu razlog za to jer Jozin znamo :?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 maj 2013, 22:25

madridist je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
au contraire :lol:
Navijam za Madrid i mrzim Barcu :D
E jbg, ne ide to onda tako. :mrgreen:

Kakav si ti onda madridista, pitaj @Portillo-a šta bi on više volio. Taj bi ubio čo'eka za 10-u LP. :lol:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 20 maj 2013, 22:32

mandraX je napisao/la:Kakvi majke ti kompleksi, o čemu vi pričate?

Pa evo barem što se mene tiče, normala pišem, realno...jbt ne možeš napisat' post na temi Reala, odmah si kompleksaš.

Bože sačuvaj pacijenata.
Sta reci za vasu temu onda :lol:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 20 maj 2013, 22:48

Murinjo je syebao stvar ove sezone svojom ziheraskom taktikom sto jes' jest al' ta ista taktika je prosle sezone uspijevala dok su pojedini igraci igrali sezonu iz snova tipa Di Maria ( kako je frajer igro prosle sezone :o , ove sezone mora da je negdje nagazio , sihre pokupio druge nema) . Ozil je prosle sezone takodjer bio sjajan , svaki mec čova asistira itd. , ove sezone los pravo , par puta bljesne i to je sve . Imali smo i sjajnog Marcela koji je do povrede bio jedan od najboljih bekova na svijetu , ove sezone mrtvi Coentrao i povrijeđeni Arbeloa . Na kraju Benzema i Higuain , prosle sezone ljudi terminatori , koga god da ubacis dadne gol , asistira , oba dala po 20+ golova u Primeri :shock: , ove sezone uzasni , ni isprdak ubojitog dvojca od prosle sezone . Xabi isto sjajan prosle sezone , ove sezone je bio dobar do polusezone tamo negdje do januara i onda blagi pad . Ronaldo nista se nije promijenilo , sjajan , jedini koji je vukao Real ove sezone , da se ne lazemo uz Modrica koji je drugi dio sezone odigrao odlicno , najbolji.
Dakle, ne pravdam Murinja , sve bitne utakmice tipa Dortmund je on zayebao svojom taktikom , al' brate ima nesto u ovim panjevima koje je vodio.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 maj 2013, 22:51

Očekivan rasplet situacije, ipak je Mourihno ove godine doživio potpuni krah sezone.Ali priča da će Real igrati mnogo bolje sa drugim trenerom ne pije vode, jer Ancelotti ne može puno bitnije popraviti igru.

Sad je za Real važno zadržati Ronalda kao i riješiti se flopova : Di Maria,Benzema i Higuain i od tih para dovesti krilo i napadača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 20 maj 2013, 22:55

Saurman je napisao/la:

Sad je za Real važno zadržati Ronalda kao i riješiti se flopova : Di Maria,Benzema i Higuain i od tih para dovesti krilo i napadača.
Potpuno se slažem.
Don Alfredo Di Stefano

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 20 maj 2013, 23:13

mandraX je napisao/la:@Harrison, da si negdje blizu ovdje, u gradu, rado bih se okladio sa tobom sad, da će Real u naredne 2 godine uzet' LP sa bilo kojim trenerom koji dođe sad...ne bih u to računao iduću sezonu, jbg teško je to očekivat' u prvoj sezoni novog trenera.
A ovako da se kladimo, jbg, teško...možda sutra već fasujem trajni ban, pa ništa od toga. :mrgreen:

Polako, da ne glumim Milana tarota, vremenom ćeš sam skontat' koliko je Real dobio odlaskom Mourinha.
Pogresno sve tumacis. Mozda ja jesam u gradu, ali ti nisi, no nebitno...
Ja se NIKAD pa ni tad ne bih kladio da Real nece uzeti LP pa taman kad bi igrali bez trenera, kad bi kapiten ekipa ma ko god bio odredjivao sastav.

MORAS ZNATI DA JE REAL UVIJEK JEDAN OD NAJVECIH FAVORITA ZA OSVAJANJE LP SA BILO KOJIM TRENEROM!
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 20 maj 2013, 23:16

Ove fakerske fb stranice pocele objavljivati da bi Ronaldo mogao dobiti od 4 do 12 utakmice kazne :shock: zbog crvenog u petak .

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 20 maj 2013, 23:18

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.