Uzeli 4 od zadnjih 5 titula,slična je situacija i sa superkupom,kupa su 2 izgubili mislim.Šta li im još treba za dominacijudarker10 je napisao/la: Ovim je Primera dobila visegodisnju dominaciju Barcelone,u domacim takmicenjima.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Falim te bože pa ode i ovaj kako da ga nazovem, nemam prikladno ime...
Gotovo da sam prestao pratit Real zbog njega... neki govore najbolji trener ikad?

Gotovo da sam prestao pratit Real zbog njega... neki govore najbolji trener ikad?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Zanetti: "Tek kada Mourinho ode, shvatit' ćete šta ste izgubili.
"Neuspjeh je neuspjeh ma koliko bio blizu uspjeha."
A neki su svo vrijeme prozivali firauna i kao sto vidis bili su u pravu.kokuz je napisao/la:Falim te bože pa ode i ovaj kako da ga nazovem, nemam prikladno ime...
Gotovo da sam prestao pratit Real zbog njega... neki govore najbolji trener ikad?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uzivam, uzivam
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Titule necemo..
ciganluk s druge strane..
ciganluk s druge strane..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovi Mourinhisti još uvijek ljuti.Jedva čekam da ih se riješimo pa da počnu smarat po nekoj drugoj temi 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Real će pod palicom novog trenera (taman da isti bude Sušić) biti mnogo bolji naredne sezone. Imaju preyebenu ekipu i ove godine ih je upravo Mourinho syebao. Da je jedan od najboljih trenera - jeste, da je dobrano sjebao sve što Real predstavlja fudbalskoj javnosti - jeste. Al' eto, haman to pojedinci ne gledaju tako, već gledaju isključivo međusobne duele sa Barcelonom. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma draže mi je syebat catalonce ko u calma klasiku neg 3 LP zaredomMonolog je napisao/la:Real će pod palicom novog trenera (taman da isti bude Sušić) biti mnogo bolji naredne sezone. Imaju preyebenu ekipu i ove godine ih je upravo Mourinho syebao. Da je jedan od najboljih trenera - jeste, da je dobrano sjebao sve što Real predstavlja fudbalskoj javnosti - jeste. Al' eto, haman to pojedinci ne gledaju tako, već gledaju isključivo međusobne duele sa Barcelonom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pa ti ne navijaš za Madrid, ti samo mrziš Barcu.madridist je napisao/la: Ma draže mi je syebat catalonce ko u calma klasiku neg 3 LP zaredom
Tesko ukoliko ode Kristina ( najveci dajver PrimereMonolog je napisao/la:Real će pod palicom novog trenera (taman da isti bude Sušić) biti mnogo bolji naredne sezone. Imaju preyebenu ekipu i ove godine ih je upravo Mourinho syebao. Da je jedan od najboljih trenera - jeste, da je dobrano sjebao sve što Real predstavlja fudbalskoj javnosti - jeste. Al' eto, haman to pojedinci ne gledaju tako, već gledaju isključivo međusobne duele sa Barcelonom.
Dok to novi trener uigra ode Barca na +15.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
au contrairemandraX je napisao/la:Pa ti ne navijaš za Madrid, ti samo mrziš Barcu.madridist je napisao/la: Ma draže mi je syebat catalonce ko u calma klasiku neg 3 LP zaredom
Navijam za Madrid i mrzim Barcu
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ko i idol mumandraX je napisao/la:Pa ti ne navijaš za Madrid, ti samo mrziš Barcu.madridist je napisao/la: Ma draže mi je syebat catalonce ko u calma klasiku neg 3 LP zaredom
E jbg, ne ide to onda tako.madridist je napisao/la:au contrairemandraX je napisao/la:Pa ti ne navijaš za Madrid, ti samo mrziš Barcu.madridist je napisao/la: Ma draže mi je syebat catalonce ko u calma klasiku neg 3 LP zaredom![]()
Navijam za Madrid i mrzim Barcu
Kakav si ti onda madridista, pitaj @Portillo-a šta bi on više volio. Taj bi ubio čo'eka za 10-u LP.
Sta reci za vasu temu ondamandraX je napisao/la:Kakvi majke ti kompleksi, o čemu vi pričate?
Pa evo barem što se mene tiče, normala pišem, realno...jbt ne možeš napisat' post na temi Reala, odmah si kompleksaš.
Bože sačuvaj pacijenata.
Murinjo je syebao stvar ove sezone svojom ziheraskom taktikom sto jes' jest al' ta ista taktika je prosle sezone uspijevala dok su pojedini igraci igrali sezonu iz snova tipa Di Maria ( kako je frajer igro prosle sezoneMonolog je napisao/la:Real će pod palicom novog trenera (taman da isti bude Sušić) biti mnogo bolji naredne sezone. Imaju preyebenu ekipu i ove godine ih je upravo Mourinho syebao. Da je jedan od najboljih trenera - jeste, da je dobrano sjebao sve što Real predstavlja fudbalskoj javnosti - jeste. Al' eto, haman to pojedinci ne gledaju tako, već gledaju isključivo međusobne duele sa Barcelonom.
Dakle, ne pravdam Murinja , sve bitne utakmice tipa Dortmund je on zayebao svojom taktikom , al' brate ima nesto u ovim panjevima koje je vodio.
Očekivan rasplet situacije, ipak je Mourihno ove godine doživio potpuni krah sezone.Ali priča da će Real igrati mnogo bolje sa drugim trenerom ne pije vode, jer Ancelotti ne može puno bitnije popraviti igru.
Sad je za Real važno zadržati Ronalda kao i riješiti se flopova : Di Maria,Benzema i Higuain i od tih para dovesti krilo i napadača.
Sad je za Real važno zadržati Ronalda kao i riješiti se flopova : Di Maria,Benzema i Higuain i od tih para dovesti krilo i napadača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Potpuno se slažem.Saurman je napisao/la:
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pogresno sve tumacis. Mozda ja jesam u gradu, ali ti nisi, no nebitno...mandraX je napisao/la:@Harrison, da si negdje blizu ovdje, u gradu, rado bih se okladio sa tobom sad, da će Real u naredne 2 godine uzet' LP sa bilo kojim trenerom koji dođe sad...ne bih u to računao iduću sezonu, jbg teško je to očekivat' u prvoj sezoni novog trenera.
A ovako da se kladimo, jbg, teško...možda sutra već fasujem trajni ban, pa ništa od toga.![]()
Polako, da ne glumim Milana tarota, vremenom ćeš sam skontat' koliko je Real dobio odlaskom Mourinha.
Ja se NIKAD pa ni tad ne bih kladio da Real nece uzeti LP pa taman kad bi igrali bez trenera, kad bi kapiten ekipa ma ko god bio odredjivao sastav.
MORAS ZNATI DA JE REAL UVIJEK JEDAN OD NAJVECIH FAVORITA ZA OSVAJANJE LP SA BILO KOJIM TRENEROM!
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ove fakerske fb stranice pocele objavljivati da bi Ronaldo mogao dobiti od 4 do 12 utakmice kazne
zbog crvenog u petak .
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.