Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Kome god da dođe Malmo ili Rosenborg može se smatrati eliminisanim. Fakat me iznenađuju ovako jake ekipe u prvom kolu kvalifikacija.
Nema vise :P
-
ivan.balic
- Kontakt:
Jeste, ali Olimpic i Čelik nemaju koeficijent, samo onaj BiH, kao klubovi ništa, ali recimo Pyunik je u Antaliji od Olimpica dobio 4 komada.flash je napisao/la:Kome god da dođe Malmo ili Rosenborg može se smatrati eliminisanim. Fakat me iznenađuju ovako jake ekipe u prvom kolu kvalifikacija.
Za neku većinu ostalih pa recimo i Pyunik očekujem da se nekako držimo na terenu. Međutim ovaj Rosenborg, Malme pa eto i Tromso su Bože sačuvaj. Osim njih ne bi još volio ove Azerbejdžance jer njima ni Brazil ne može 2 gola dati. Koliko pratim kvalifikacije kako u reprezentativnom tako i klupskom fudbalu s njima je uvijek 0:0, 1:1, 1:0 a skroz su neatraktivni. I ovaj St. Patrick jedne godine izbaci Partizana bez ikakve igre 2-3 lopte u šesnaesterac i eto golova. Fakat teški protivnici u ovako ranoj fazi ali eto ni Olimpic ni Čelik nemaju nikakav koeficijent osim državnog pa sad ko god ode u LE teško će ga i popraviti.ivan.balic je napisao/la:Jeste, ali Olimpic i Čelik nemaju koeficijent, samo onaj BiH, kao klubovi ništa, ali recimo Pyunik je u Antaliji od Olimpica dobio 4 komada.flash je napisao/la:Kome god da dođe Malmo ili Rosenborg može se smatrati eliminisanim. Fakat me iznenađuju ovako jake ekipe u prvom kolu kvalifikacija.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
shamrock je izbacio partizana, a st. patrick sirokog
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Upravu si ipak je to bio Shamrock.fedeltafrotta je napisao/la:shamrock je izbacio partizana, a st. patrick sirokog
- Crni gavran
- Kontakt:
Ima razlike izmedju Olimpica i Čelika oko eventualnog ulaska jednog od ova dva tima u Evropu. Ja garantujem, kada bi Čelik izvukao bilo koga od gore navedenih protivnika, Bilino Polje bi bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta.
A Olimpic, koliko bi maksimalno doslo gledalaca
razlika u ambijentu vise nego drasticma
E sad malo o Olimpicu, jako tvrda ekipa vrlo malo daju golova (30) i vec dva kola nisu postigli pogodak, ali vrlo malo i primaju, dakle tvrda utakmica nas ocekuje, ja ponavljam, ko bude bolji neka slavi, ali samo da bude posteno apsulutno posteno sve na terenu, neka ne navlaci sudija ni vama ni nama.
Čelik treba da ide na pobjedu dobio licencu ili ne, pa ako Olimpic izgubi i ipak izbori ucesce u Evropi, neka se zna da ga je dobio za zelenim stolom, a ne na zelenom ternu. To bi bila moralna pobjeda Čelika. Mi smo vec prevazisli ocekivanja, prije pocetka prvenstva malo je ko vjerovao da mozemo iznad 6.mjesta, eto 5, stigli smo Borca, prestigli mnoge koji su bili iznad nas. Postujem Olimpica ali mislim da cemo u nedelju mi pobijediti
Borca bi izbacio iz utrke u Evropu iz razloga da oni trenutno kako igraju ne mogu pobijediti u Gabeli Goska, a samim tim ispadaju iz konkurencije za 3.mjesto, znaci oni mogu biti maksimalno 4. ako Olimpic pobijedi Čelika.
A Olimpic, koliko bi maksimalno doslo gledalaca
E sad malo o Olimpicu, jako tvrda ekipa vrlo malo daju golova (30) i vec dva kola nisu postigli pogodak, ali vrlo malo i primaju, dakle tvrda utakmica nas ocekuje, ja ponavljam, ko bude bolji neka slavi, ali samo da bude posteno apsulutno posteno sve na terenu, neka ne navlaci sudija ni vama ni nama.
Čelik treba da ide na pobjedu dobio licencu ili ne, pa ako Olimpic izgubi i ipak izbori ucesce u Evropi, neka se zna da ga je dobio za zelenim stolom, a ne na zelenom ternu. To bi bila moralna pobjeda Čelika. Mi smo vec prevazisli ocekivanja, prije pocetka prvenstva malo je ko vjerovao da mozemo iznad 6.mjesta, eto 5, stigli smo Borca, prestigli mnoge koji su bili iznad nas. Postujem Olimpica ali mislim da cemo u nedelju mi pobijediti
Borca bi izbacio iz utrke u Evropu iz razloga da oni trenutno kako igraju ne mogu pobijediti u Gabeli Goska, a samim tim ispadaju iz konkurencije za 3.mjesto, znaci oni mogu biti maksimalno 4. ako Olimpic pobijedi Čelika.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
A Bog te, ima li iko blizi ?! Sve gore na sjeveru ili na dalekom istoku u pm ...ivan.balic je napisao/la:Zaboravimo licence, idemo malo otvoriti polemiku. Olimpic ili Čelik, mogući protivnici su isti. Za Borac ne znam, ali evo za Olimpic i Čelik, pa da malo gatamoOvi su za sada poznati i mogući.
Rosenborg - Nor
Ventspils - Lat
Tromso - Nor
Aktobe - Kaz
St. Patricks - Irl
Garabag - Azb
Malmo - Swe
Reykjavik - Isl
Inter Turku - Fin
Dacia - Mol
Levadia - Est
Linfield Belfast - Nir
Valletta - Mlt
Metalurgs - Lat
Gefle - Swe
Pyunik - Arm
Inter Baku - Azb
Skonto - Lat
Saduva - Lit
Vaduz - Lie
Flora - Est
Khazar - Azb
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
slabe im države iz kojih dolaze pa zato kreču iz prvog pretkola. a ove dvije ekipe bez problema dolaze do 4 sigurnoflash je napisao/la:Kome god da dođe Malmo ili Rosenborg može se smatrati eliminisanim. Fakat me iznenađuju ovako jake ekipe u prvom kolu kvalifikacija.
Ma ovi blizi sto su s njima tek nema teorijeDushi_Rob je napisao/la:A Bog te, ima li iko blizi ?! Sve gore na sjeveru ili na dalekom istoku u pm ...ivan.balic je napisao/la:Zaboravimo licence, idemo malo otvoriti polemiku. Olimpic ili Čelik, mogući protivnici su isti. Za Borac ne znam, ali evo za Olimpic i Čelik, pa da malo gatamoOvi su za sada poznati i mogući.
Rosenborg - Nor
Ventspils - Lat
Tromso - Nor
Aktobe - Kaz
St. Patricks - Irl
Garabag - Azb
Malmo - Swe
Reykjavik - Isl
Inter Turku - Fin
Dacia - Mol
Levadia - Est
Linfield Belfast - Nir
Valletta - Mlt
Metalurgs - Lat
Gefle - Swe
Pyunik - Arm
Inter Baku - Azb
Skonto - Lat
Saduva - Lit
Vaduz - Lie
Flora - Est
Khazar - Azb
::::SAMO ČELIK::::
**** daljinu, samo nek je dobro našem Čelikuzamorano je napisao/la:Ma ovi blizi sto su s njima tek nema teorijeDushi_Rob je napisao/la:A Bog te, ima li iko blizi ?! Sve gore na sjeveru ili na dalekom istoku u pm ...ivan.balic je napisao/la:Zaboravimo licence, idemo malo otvoriti polemiku. Olimpic ili Čelik, mogući protivnici su isti. Za Borac ne znam, ali evo za Olimpic i Čelik, pa da malo gatamoOvi su za sada poznati i mogući.
Rosenborg - Nor
Ventspils - Lat
Tromso - Nor
Aktobe - Kaz
St. Patricks - Irl
Garabag - Azb
Malmo - Swe
Reykjavik - Isl
Inter Turku - Fin
Dacia - Mol
Levadia - Est
Linfield Belfast - Nir
Valletta - Mlt
Metalurgs - Lat
Gefle - Swe
Pyunik - Arm
Inter Baku - Azb
Skonto - Lat
Saduva - Lit
Vaduz - Lie
Flora - Est
Khazar - AzbNi Olimpik,ni Borac;ni Čelik ,ko god treci bio
SAMO ČELIK !
- invincible1921
- Kontakt:
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
valjda nece i oni na kosevu...TeaM87 je napisao/la:ako Olimpic ode u evopu, gdje ce grati ?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Bilino polje je prijavljeno za evropske utakmice.TeaM87 je napisao/la:ako Olimpic ode u evopu, gdje ce grati ?
Tako da je velika sansa da Zenica ove godine ugosti neku od evropskih ekipa,bilo da nastup obezbjedi Celik ili Olimpik.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Jucer gledam na TV SA onaj vas trener imao intervju pred tekmu sa Celikom. Kaze da nije svejedno igracima igrati sa klubovima koji imaju vlastite navijace. Cak im je ogroman pritisak kad na Otoku dodju gostujuci navijaci i imaju osjecaj da igraju u gostima...
Iskreno tu vidim nasu sansu, jer vidjelo se tijekom cijele sezone da kad god na Otoku dodje odredjeni broj gostujucih navijaca, Olimpik napravi kiks.
Sve u svemu nadam se dobroj utakmici, fer i korektnom sudjenju i igri, i na kraju nasoj pobjedi.
Ali neka pobjedi bolji na zelenom terenu !
Iskreno tu vidim nasu sansu, jer vidjelo se tijekom cijele sezone da kad god na Otoku dodje odredjeni broj gostujucih navijaca, Olimpik napravi kiks.
Sve u svemu nadam se dobroj utakmici, fer i korektnom sudjenju i igri, i na kraju nasoj pobjedi.
Ali neka pobjedi bolji na zelenom terenu !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
@arbitraža

@FliX
Očekivao sam malo mašte, ali eto samo si se nakalemio. Nisi me baš oduševio. Može novi pokušaj
Očekivao sam malo mašte, ali eto samo si se nakalemio. Nisi me baš oduševio. Može novi pokušaj
- Crni gavran
- Kontakt:
Jedno pitanje za Olimpicovce, zasto cete u slucaju izlaska u Evropu morati na Bilino Polje?
Vjerovatno Otoka ne zadovoljava kriterijume, pa me zanima sta je potrebno konkretno na stadionu Otoca da dobijete licencu.
Nadam se da nisam ni provokativan ni nekulturan, ha ja, pa nisam manijak
Vjerovatno Otoka ne zadovoljava kriterijume, pa me zanima sta je potrebno konkretno na stadionu Otoca da dobijete licencu.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Nisi, ti si seljak da su manijaci ko ti vjerovatno ne bi bili najmnogoljudnija navijacka skupina u drzavi!Crni gavran je napisao/la:Jedno pitanje za Olimpicovce, zasto cete u slucaju izlaska u Evropu morati na Bilino Polje?
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 21 maj 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.