Olimpik Sarajevo

flash
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la flash » 19 maj 2013, 23:21

Kome god da dođe Malmo ili Rosenborg može se smatrati eliminisanim. Fakat me iznenađuju ovako jake ekipe u prvom kolu kvalifikacija.
Nema vise :P

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 19 maj 2013, 23:24

flash je napisao/la:Kome god da dođe Malmo ili Rosenborg može se smatrati eliminisanim. Fakat me iznenađuju ovako jake ekipe u prvom kolu kvalifikacija.
Jeste, ali Olimpic i Čelik nemaju koeficijent, samo onaj BiH, kao klubovi ništa, ali recimo Pyunik je u Antaliji od Olimpica dobio 4 komada.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 19 maj 2013, 23:37

ivan.balic je napisao/la:
flash je napisao/la:Kome god da dođe Malmo ili Rosenborg može se smatrati eliminisanim. Fakat me iznenađuju ovako jake ekipe u prvom kolu kvalifikacija.
Jeste, ali Olimpic i Čelik nemaju koeficijent, samo onaj BiH, kao klubovi ništa, ali recimo Pyunik je u Antaliji od Olimpica dobio 4 komada.
Za neku većinu ostalih pa recimo i Pyunik očekujem da se nekako držimo na terenu. Međutim ovaj Rosenborg, Malme pa eto i Tromso su Bože sačuvaj. Osim njih ne bi još volio ove Azerbejdžance jer njima ni Brazil ne može 2 gola dati. Koliko pratim kvalifikacije kako u reprezentativnom tako i klupskom fudbalu s njima je uvijek 0:0, 1:1, 1:0 a skroz su neatraktivni. I ovaj St. Patrick jedne godine izbaci Partizana bez ikakve igre 2-3 lopte u šesnaesterac i eto golova. Fakat teški protivnici u ovako ranoj fazi ali eto ni Olimpic ni Čelik nemaju nikakav koeficijent osim državnog pa sad ko god ode u LE teško će ga i popraviti.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 maj 2013, 23:40

shamrock je izbacio partizana, a st. patrick sirokog
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 19 maj 2013, 23:45

fedeltafrotta je napisao/la:shamrock je izbacio partizana, a st. patrick sirokog
Upravu si ipak je to bio Shamrock.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 20 maj 2013, 08:26

Ima razlike izmedju Olimpica i Čelika oko eventualnog ulaska jednog od ova dva tima u Evropu. Ja garantujem, kada bi Čelik izvukao bilo koga od gore navedenih protivnika, Bilino Polje bi bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta.

A Olimpic, koliko bi maksimalno doslo gledalaca :arrow: razlika u ambijentu vise nego drasticma

E sad malo o Olimpicu, jako tvrda ekipa vrlo malo daju golova (30) i vec dva kola nisu postigli pogodak, ali vrlo malo i primaju, dakle tvrda utakmica nas ocekuje, ja ponavljam, ko bude bolji neka slavi, ali samo da bude posteno apsulutno posteno sve na terenu, neka ne navlaci sudija ni vama ni nama.

Čelik treba da ide na pobjedu dobio licencu ili ne, pa ako Olimpic izgubi i ipak izbori ucesce u Evropi, neka se zna da ga je dobio za zelenim stolom, a ne na zelenom ternu. To bi bila moralna pobjeda Čelika. Mi smo vec prevazisli ocekivanja, prije pocetka prvenstva malo je ko vjerovao da mozemo iznad 6.mjesta, eto 5, stigli smo Borca, prestigli mnoge koji su bili iznad nas. Postujem Olimpica ali mislim da cemo u nedelju mi pobijediti

Borca bi izbacio iz utrke u Evropu iz razloga da oni trenutno kako igraju ne mogu pobijediti u Gabeli Goska, a samim tim ispadaju iz konkurencije za 3.mjesto, znaci oni mogu biti maksimalno 4. ako Olimpic pobijedi Čelika.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 20 maj 2013, 09:55

ivan.balic je napisao/la:Zaboravimo licence, idemo malo otvoriti polemiku. Olimpic ili Čelik, mogući protivnici su isti. Za Borac ne znam, ali evo za Olimpic i Čelik, pa da malo gatamo ;) Ovi su za sada poznati i mogući.

Rosenborg - Nor
Ventspils - Lat
Tromso - Nor
Aktobe - Kaz
St. Patricks - Irl
Garabag - Azb
Malmo - Swe
Reykjavik - Isl
Inter Turku - Fin
Dacia - Mol
Levadia - Est
Linfield Belfast - Nir
Valletta - Mlt
Metalurgs - Lat
Gefle - Swe
Pyunik - Arm
Inter Baku - Azb
Skonto - Lat
Saduva - Lit
Vaduz - Lie
Flora - Est
Khazar - Azb
A Bog te, ima li iko blizi ?! Sve gore na sjeveru ili na dalekom istoku u pm ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 20 maj 2013, 10:18

slabe im države iz kojih dolaze pa zato kreču iz prvog pretkola. a ove dvije ekipe bez problema dolaze do 4 sigurno

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 20 maj 2013, 12:14

Dushi_Rob je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Zaboravimo licence, idemo malo otvoriti polemiku. Olimpic ili Čelik, mogući protivnici su isti. Za Borac ne znam, ali evo za Olimpic i Čelik, pa da malo gatamo ;) Ovi su za sada poznati i mogući.

Rosenborg - Nor
Ventspils - Lat
Tromso - Nor
Aktobe - Kaz
St. Patricks - Irl
Garabag - Azb
Malmo - Swe
Reykjavik - Isl
Inter Turku - Fin
Dacia - Mol
Levadia - Est
Linfield Belfast - Nir
Valletta - Mlt
Metalurgs - Lat
Gefle - Swe
Pyunik - Arm
Inter Baku - Azb
Skonto - Lat
Saduva - Lit
Vaduz - Lie
Flora - Est
Khazar - Azb
A Bog te, ima li iko blizi ?! Sve gore na sjeveru ili na dalekom istoku u pm ...
Ma ovi blizi sto su s njima tek nema teorije :D Ni Olimpik,ni Borac;ni Čelik ,ko god treci bio :D
::::SAMO ČELIK::::

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 20 maj 2013, 13:50

zamorano je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:

Rosenborg - Nor
Ventspils - Lat
Tromso - Nor
Aktobe - Kaz
St. Patricks - Irl
Garabag - Azb
Malmo - Swe
Reykjavik - Isl
Inter Turku - Fin
Dacia - Mol
Levadia - Est
Linfield Belfast - Nir
Valletta - Mlt
Metalurgs - Lat
Gefle - Swe
Pyunik - Arm
Inter Baku - Azb
Skonto - Lat
Saduva - Lit
Vaduz - Lie
Flora - Est
Khazar - Azb
Ma ovi blizi sto su s njima tek nema teorije :D Ni Olimpik,ni Borac;ni Čelik ,ko god treci bio :D
**** daljinu, samo nek je dobro našem Čeliku ;) (ovdje ne aludiram da ce Čelik igrat Europu 100% ali samo govorim ako se desi :mrgreen: ). Flora, Vaduz, Saduva, Pyunik, Metalurgs, Valetta i Dacia, protiv tih timova bi Čelik i Olimpic bili favoriti :D
SAMO ČELIK !

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 21 maj 2013, 00:14

slika

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 maj 2013, 11:36

zgazite ih :D
=\_1921_/=

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 maj 2013, 11:42

ako Olimpic ode u evopu, gdje ce grati ?
FKŽ !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 21 maj 2013, 11:48

TeaM87 je napisao/la:ako Olimpic ode u evopu, gdje ce grati ?
valjda nece i oni na kosevu... :lol: to bi bilo mislim previse za taj stadion 3 evropske utakmice u jednoj sedmici
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 21 maj 2013, 11:59

TeaM87 je napisao/la:ako Olimpic ode u evopu, gdje ce grati ?
Bilino polje je prijavljeno za evropske utakmice.
Tako da je velika sansa da Zenica ove godine ugosti neku od evropskih ekipa,bilo da nastup obezbjedi Celik ili Olimpik.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 21 maj 2013, 13:03

Jucer gledam na TV SA onaj vas trener imao intervju pred tekmu sa Celikom. Kaze da nije svejedno igracima igrati sa klubovima koji imaju vlastite navijace. Cak im je ogroman pritisak kad na Otoku dodju gostujuci navijaci i imaju osjecaj da igraju u gostima...
Iskreno tu vidim nasu sansu, jer vidjelo se tijekom cijele sezone da kad god na Otoku dodje odredjeni broj gostujucih navijaca, Olimpik napravi kiks.
Sve u svemu nadam se dobroj utakmici, fer i korektnom sudjenju i igri, i na kraju nasoj pobjedi.
Ali neka pobjedi bolji na zelenom terenu !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 21 maj 2013, 13:37

@arbitraža

slika

:lol:

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 21 maj 2013, 13:47

@FliX

Očekivao sam malo mašte, ali eto samo si se nakalemio. Nisi me baš oduševio. Može novi pokušaj ;)

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 maj 2013, 16:09

Jedno pitanje za Olimpicovce, zasto cete u slucaju izlaska u Evropu morati na Bilino Polje?
Vjerovatno Otoka ne zadovoljava kriterijume, pa me zanima sta je potrebno konkretno na stadionu Otoca da dobijete licencu.

Nadam se da nisam ni provokativan ni nekulturan, ha ja, pa nisam manijak :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 maj 2013, 16:23

Crni gavran je napisao/la:Jedno pitanje za Olimpicovce, zasto cete u slucaju izlaska u Evropu morati na Bilino Polje?
Vjerovatno Otoka ne zadovoljava kriterijume, pa me zanima sta je potrebno konkretno na stadionu Otoca da dobijete licencu.

Nadam se da nisam ni provokativan ni nekulturan, ha ja, pa nisam manijak :D
Nisi, ti si seljak da su manijaci ko ti vjerovatno ne bi bili najmnogoljudnija navijacka skupina u drzavi!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 21 maj 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.