SiamoNoi je napisao/la:Brajkula je napisao/la:Koliko očajan sastav WhoScored-a, baš toliko očajan koliko je i taj portal očajan
Da si provjerio na temelju kojih podataka se ocjenjuju igrači i njihovi nastupi onda ne bi ovakve gluposti pisao.Već se ovdje i govorilo o tome,whoscored ne ocjenjuje na "klasičan" način nego imaju neki svoj drugačiji sustav bodovanja.
Uostalom,neznam zašto konstantno lijepite sastave s njihove stranice da bi ih onda uvijek u idućim postovima ismijavali.Nema smisla.
Čemu ovaj post čoveče ? Zar je bitano kako ocenjuju igrače, onaj tim gore postavljen je u krajnju ruku van svake pameti. Nema Handanovića, nema Kuardada, nema Barzaljija, El Šaravija, Gonzalo Rodrigeza itd.
Evo da probam ja sa mojim timom godine pa uporedi sa onim gore, samo što ću ja ići u 3-5-2
Handanović; Barzalji, Gonzalo Rodrigez, Kjelini; Kuardado, Vidal, Lodi, Hamšik, Paskval; Di Natale, Kavani.
A tu lako mogu i Kandreva, Diamanti, Ćerći, Alehandro Gomez, Ljajić, Pizaro, Bonući, Bufon...nikako Konko, Kampanjaro i tsl.