Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

)
 )
anonimni je napisao/la:Capri mid su još i kvalitetne pravo, moj jaran ih nosi godinu dana i ništa im (osim onih tragova koji se vide i koji su standardno od hodanja gdje koža strada, valjda kontate šta je to)

gdje si kupio? *______* aj super su, ima li bijela/siva varijanta?Neutral je napisao/la:anonimni je napisao/la:Capri mid su još i kvalitetne pravo, moj jaran ih nosi godinu dana i ništa im (osim onih tragova koji se vide i koji su standardno od hodanja gdje koža strada, valjda kontate šta je to)
Vidiš, lijepo je to znati
Kupio danas, 30-tka eto da se nosa ponekad kad upekne
Jesi dobio gratis torbicu uz ovo?Neutral je napisao/la:anonimni je napisao/la:Capri mid su još i kvalitetne pravo, moj jaran ih nosi godinu dana i ništa im (osim onih tragova koji se vide i koji su standardno od hodanja gdje koža strada, valjda kontate šta je to)

anonimni je napisao/la:Capri mid su još i kvalitetne pravo, moj jaran ih nosi godinu dana i ništa im (osim onih tragova koji se vide i koji su standardno od hodanja gdje koža strada, valjda kontate šta je to)

i sad ih obucem nekad kad ostale nisu na raspolaganju
 i sad ih obucem nekad kad ostale nisu na raspolaganju 
ma pusti moj neutral. Sve lafo odraslo, puna guzica pameti a jedva čeka drugog ismijat' jer ono zna bolje. I onda sam ja mlad i zelen.Neutral je napisao/la:Problem je što furam trenerke, fp i slične stvari
Ali rekoh haters gonna hate. Iz čopora kompleksaša i hejtera uvijek izađe hajvano koji misli da je nešto posebno. Baš me zanima šta on nosa. Šta ćeš, građanin bez mozga, blago se njemu.
Attention whores
Amoxicillin je napisao/la:gdje si kupio? *______* aj super su, ima li bijela/siva varijanta?Neutral je napisao/la:anonimni je napisao/la:Capri mid su još i kvalitetne pravo, moj jaran ih nosi godinu dana i ništa im (osim onih tragova koji se vide i koji su standardno od hodanja gdje koža strada, valjda kontate šta je to)

Strava patikeanonimni je napisao/la:@ jbmilan
ja sam i mislio na te Capri kao sa slike
 Syebo sam se tad kad sam ih kupovao da nadjem broj koji mi odgovara.. Tako da mislim da sad nema sanse da ih nadjem uopste
 Syebo sam se tad kad sam ih kupovao da nadjem broj koji mi odgovara.. Tako da mislim da sad nema sanse da ih nadjem uopste  
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, Slatinash_7 i 6 gostiju.