avlami97 je napisao/la:@Crni gavrane, Mislio sam da si ozbiljniji forumaš. Često u svojim postovima, koji usput rečeno, nemaju veze sa Željom, spominješ Želju, Amara, Manijake, porediš nas sa HZ....i sl. gluposti.
Piletu navodiš da je nepismen, a u svom postu u kojem mu se obraćaš, također praviš neoprostive pravopisne greške.
Mogao bih ti reći da iz tebe isijava animozitet spram najboljem BH klubu iliti pak reći da isfrustriran Željom i svime uz Želju vezanim, al' neću.
@Pile izvini, nisam i ne želim ti biti advokat.
@Crni gavrane - pretjeruješ.
Izvini, znam da si stariji forumas kao i ja ali grijesis. Govoris o mojim neoprostivim gramatickim greskama, molim te navedi mi te greske (mislim da ti prtejerujes u tom segmentu).
Nisam isfrutriran Željom i svemu vezano za Želju, vec samo odgovaram na uvrede i provikacije( a one dolaze ubjedljivo najvise od manijaka 99,99 %, a to ce ti potvrditi i svi ostali navijaci svih ostalih timova), smatram da imam na to pravo i ubuduce cu odgovarati. nadji mj post kad dodjem na vasu temu i kad provociram. Bilo je situacija(gubitak titule Kupa od Sirokog, porazi u Evropi od raznih timova, neki neuspjesi u prvenstvu), ali nikad nisam provocirao. I u ovom slucaju samo sam uzvratio(Pile me je nazvao seljakom)
Evo kad gledam ovaj sajt, vise puta sam ponovio da manijaci nisu svi isti, Ali da najvise provakatora ima medju manijacima, to ti je gola cinjenica, I tu vas poredim sa hordama, oni generalnu manje provociraju i kulturniji su, jos jedna cinjenica. Tebi svaka cast, ovo se na tebe ne odnosi.
Ja spominjem Amara , pa dobro tacno, svaki moj 50 post je ukljucen Amar,ali kad o njemu pisem onda najvise u pozitivnokm kontekstu.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor