Olimpik Sarajevo

Crni gavran
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Crni gavran » 21 maj 2013, 16:26

pile87 je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Jedno pitanje za Olimpicovce, zasto cete u slucaju izlaska u Evropu morati na Bilino Polje?
Vjerovatno Otoka ne zadovoljava kriterijume, pa me zanima sta je potrebno konkretno na stadionu Otoca da dobijete licencu.

Nadam se da nisam ni provokativan ni nekulturan, ha ja, pa nisam manijak :D
Nisi, ti si seljak da su manijaci ko ti vjerovatno ne bi bili najmnogoljudnija skupina u drzavi!
Nije trebalo mnogo vremena da se pojavi dokaz za moju tvrdnju :D

Ja sam za tebe gospodin covjek, tvoje uvrede pokazuju tvoj los porodicni odgoj koji nemaju veze sa manijacima i Zeljom. Iskreno te zalim jadnice bijedni
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 21 maj 2013, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 21 maj 2013, 16:27

Crni gavran je napisao/la:Jedno pitanje za Olimpicovce, zasto cete u slucaju izlaska u Evropu morati na Bilino Polje?
Vjerovatno Otoka ne zadovoljava kriterijume, pa me zanima sta je potrebno konkretno na stadionu Otoca da dobijete licencu.

Otoka sigurno ne ispunjava UEFA kriterije. Ne znam detaljano, ali sigurno možda ima veze s kapacitetom, VIP ložom i sličnim stvarima.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 maj 2013, 16:29

open je napisao/la:

Otoka sigurno ne ispunjava UEFA kriterije. Ne znam detaljano, ali sigurno možda ima veze s kapacitetom, VIP ložom i sličnim stvarima.
Hvala lijepo, ovo je kulturan odgovor. Pa nadam se da cete u buducnosti zadovoljiti i te kriterije
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 maj 2013, 16:32

Crni gavran je napisao/la:Nije trebalo mnogo vremena da se pojavi dokaz za moju tvrdnju :D

Ja sam za tebe gospodin covjek, tvoje uvrede pokazuju tvoj los porodicni odgoj koji nemaju veze sa manijacima i Zeljom. Iskreno te zalim jadnice bijedni
ubi te smog, sve u mozak ! Sta ocekujes kad krenes provocirati i dzaba se raspitujes izgleda samo vama navijacima celika nije jasno da nemozete dobiti licencu i da je ova utakmica formanost da je olimpic taj koji ce igrati evropske utakmice.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 maj 2013, 16:50

pile87 je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Nije trebalo mnogo vremena da se pojavi dokaz za moju tvrdnju :D

ubi te smog, sve u mozak ! Sta ocekujes kad krenes provocirati i dzaba se raspitujes izgleda samo vama navijacima celika nije jasno da nemozete dobiti licencu i da je ova utakmica formanost da je olimpic taj koji ce igrati evropske utakmice.
Eto Sarajevo je ekoloska oaza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja nisam poceo prvocirati, ima moj post koji govori sta sam pisao. A da najvise manijaci provociraju to ce potvrditi i svi navijaci svih drugih timova. Odraz nekulture, nista drugo.

Usput seljačino, ne piše se nemožete, već ne možete, yebem te nepismena

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 maj 2013, 17:04

Crni gavran je napisao/la: Eto Sarajevo je ekoloska oaza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja nisam poceo prvocirati, ima moj post koji govori sta sam pisao. A da najvise manijaci provociraju to ce potvrditi i svi navijaci svih drugih timova. Odraz nekulture, nista drugo.

Usput seljačino, ne piše se nemožete, već ne možete, yebem te nepismena
Za vas je oaza, ustvari za vas je sve oaza. Omaklo mi se pri pisanju, ne bolujem od gluposti kad nemam sta reci uhvati se za gramaticku gresku...Ne mjenja to stvari da ti je ko rodjendan kad dodjes u Sarajevo pa taman i tekma protiv olimpica.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 maj 2013, 17:12

@Crni gavrane, Mislio sam da si ozbiljniji forumaš. Često u svojim postovima, koji usput rečeno, nemaju veze sa Željom, spominješ Želju, Amara, Manijake, porediš nas sa HZ....i sl. gluposti.

Piletu navodiš da je nepismen, a u svom postu u kojem mu se obraćaš, također praviš neoprostive pravopisne greške.

Mogao bih ti reći da iz tebe isijava animozitet spram najboljem BH klubu iliti pak reći da isfrustriran Željom i svime uz Želju vezanim, al' neću.

@Pile izvini, nisam i ne želim ti biti advokat.
@Crni gavrane - pretjeruješ.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 maj 2013, 17:23

avlami97 je napisao/la:@Crni gavrane, Mislio sam da si ozbiljniji forumaš. Često u svojim postovima, koji usput rečeno, nemaju veze sa Željom, spominješ Želju, Amara, Manijake, porediš nas sa HZ....i sl. gluposti.

Piletu navodiš da je nepismen, a u svom postu u kojem mu se obraćaš, također praviš neoprostive pravopisne greške.

Mogao bih ti reći da iz tebe isijava animozitet spram najboljem BH klubu iliti pak reći da isfrustriran Željom i svime uz Želju vezanim, al' neću.

@Pile izvini, nisam i ne želim ti biti advokat.
@Crni gavrane - pretjeruješ.
Izvini, znam da si stariji forumas kao i ja ali grijesis. Govoris o mojim neoprostivim gramatickim greskama, molim te navedi mi te greske (mislim da ti prtejerujes u tom segmentu).

Nisam isfrutriran Željom i svemu vezano za Želju, vec samo odgovaram na uvrede i provikacije( a one dolaze ubjedljivo najvise od manijaka 99,99 %, a to ce ti potvrditi i svi ostali navijaci svih ostalih timova), smatram da imam na to pravo i ubuduce cu odgovarati. nadji mj post kad dodjem na vasu temu i kad provociram. Bilo je situacija(gubitak titule Kupa od Sirokog, porazi u Evropi od raznih timova, neki neuspjesi u prvenstvu), ali nikad nisam provocirao. I u ovom slucaju samo sam uzvratio(Pile me je nazvao seljakom)

Evo kad gledam ovaj sajt, vise puta sam ponovio da manijaci nisu svi isti, Ali da najvise provakatora ima medju manijacima, to ti je gola cinjenica, I tu vas poredim sa hordama, oni generalnu manje provociraju i kulturniji su, jos jedna cinjenica. Tebi svaka cast, ovo se na tebe ne odnosi.

Ja spominjem Amara , pa dobro tacno, svaki moj 50 post je ukljucen Amar,ali kad o njemu pisem onda najvise u pozitivnokm kontekstu.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 21 maj 2013, 17:30

pile87 je napisao/la:

Nisi, ti si seljak da su manijaci ko ti vjerovatno ne bi bili najmnogoljudnija navijacka skupina u drzavi!
Jeste najmnogoljudnija skupina al u Ustikolini :D Koliki ti je prosjek gledalaca mnogoljudni :D I šta ti raspravljaš @kile o uslovima na stadionu kad "tvoj" stadion ne ispunjava ni jedan uslov UEFE :D
::::SAMO ČELIK::::

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 maj 2013, 17:51

zamorano je napisao/la:
Jeste najmnogoljudnija skupina al u Ustikolini :D Koliki ti je prosjek gledalaca mnogoljudni :D I šta ti raspravljaš @kile o uslovima na stadionu kad "tvoj" stadion ne ispunjava ni jedan uslov UEFE :D
Ubjedljivo najmnogoljudnija pogledas snimak tekme protiv NC na kosevu pa mi kazes koji to kulub jos u BIH moze ? **** ga stadion nam nije najsvjetlija tacka ali zato dodjemo u zenicu, hladno otresemo celika i uzmemo kup a vi eto imate stadion i mozete na njemu igrat hrkljusa kad imate karinu od ekipe.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 21 maj 2013, 17:58

pogledaš snimak proslave titule i sve ti jasno bude nemojte tako
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 21 maj 2013, 18:00

Fakat popusti malo od Zelje i Manijaka...idi se uvlaci u auspuh pitama,vec si do pola usao,mozda te i prosetaju po obroncima carsije odakle i silaze u nju...
Amare hvala ti...

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 21 maj 2013, 18:02

pile87 je napisao/la:
zamorano je napisao/la:
Ubjedljivo najmnogoljudnija pogledas snimak tekme protiv NC na kosevu pa mi kazes koji to kulub jos u BIH moze ? **** ga stadion nam nije najsvjetlija tacka ali zato dodjemo u zenicu, hladno otresemo celika i uzmemo kup a vi eto imate stadion i mozete na njemu igrat hrkljusa kad imate karinu od ekipe.
Može Sarajevo :D U pravu si :D Bolje imat kantu lima(pehar),nego "Bosanski teatar snova" ;) Uzivaj u "limu" :D
::::SAMO ČELIK::::

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 21 maj 2013, 18:03

Zanimljivo koliko ovi pitari se lizu sa celikovcima.Hvala Gospodo sa Grbavice na podrsci.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 maj 2013, 18:06

zamorano je napisao/la:
Može Sarajevo :D U pravu si :D Bolje imat kantu lima(pehar),nego "Bosanski teatar snova" ;) Uzivaj u "limu" :D
Ne nego stadion ima smisla kad imas ekipu koja ce igrati i napraviti nesto u suprotom imas Posusje efekat.Ovako vam stadion sluzi da repka igra na njemu i finasisku dubiozu od pun klina miliona maraka.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 maj 2013, 18:06

svejedno je napisao/la:Zanimljivo koliko ovi pitari se lizu sa celikovcima.Hvala Gospodo sa Grbavice na podrsci.
A zanimljiva je i situcaija kad su to poceli da se lizu i uvlace ??? Do juce su bili u gorim odnosima od nas 100% medjutim kad je zeljo poceo da hara ligom odjednom pitice i robija braca hahaha. Cudni su ovi pitari majke mi i vjeruj da je ovo vise njihovo maslo.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 21 maj 2013, 18:22

zamorano je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
zamorano je napisao/la:
Uzivamo vjeruj mi,iz godine u godinu,uzivamo i gledajuci kako se vi ostali koprcate...a da vam nije repke,ne bi ni imali to sto imate,u stvari nemate...
da se vratimo na temu. NAPRIJED OLIMPIC! :D Doci ce robijasi da vas bodre u evropi na "svom" stadionu
Zadnja izmjena: zeljo4life, dana/u 21 maj 2013, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Amare hvala ti...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 maj 2013, 18:25

Samo naprijed Vukovi, valjda nećete ovaj put zaje.bati.
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 maj 2013, 18:27

Tri sarajevska kluba u europi ! Do godine jos Slavija i kud ces bolje !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 maj 2013, 18:29

zeljo4life je napisao/la:

Fakat popusti malo od Zelje i Manijaka...idi se uvlaci u auspuh pitama,vec si do pola usao,mozda te i prosetaju po obroncima carsije odakle i silaze u nju...
@Avlami97, evo ti jos jednog "bisera" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . I sta da sam mu odgovorio? Bilo bi isfrustriran si Zeljom, zavidan si zbog Željinih titula itd.... Nidje veze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Covjek ili dijete ko je vec, vrijedja, ocigledno.

Sreca ima i za njega opcija "gnjavator"

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.