Hitno je
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Formatirao sam sistem drugu, medjutim kod njega je kablovski internet, i naravno ni ja ni on ne znamo kreirati konekciju.
Hitno je
Hitno je
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kod kablovskog interneta nema konekcije koliko ja znam (Telemach sigurno nema) vec samo ustekas modem u kablo od kablovske, i iz modema kabal u racunar i internet bi trebao raditi. Ako ne bude radilo zovite podrsku i neka vam objasne korak po korak 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ma laici za racunare
Hvala probat cu, skontat cemo valjda nesto
Call the coroner!
Kod mene je kablovski isto samo moram instalirati driver za modem. I odmah pici mi
Driver i jeste bio problem 
Call the coroner!
- Amoxicillin
- Kontakt:
Pa samo instalirate driver za LAN karticu 
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Moze li neko da mi kaze gdje kod nas ovo ima da se kupi ili nesto slicno hitno mi je .
http://i.ebayimg.com/t/x2-4Pin-Molex-to ... ~60_35.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i.ebayimg.com/t/x2-4Pin-Molex-to ... ~60_35.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
- Amoxicillin
- Kontakt:
Uniexpert Sarajevo!?adidas je napisao/la:Moze li neko da mi kaze gdje kod nas ovo ima da se kupi ili nesto slicno hitno mi je .![]()
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
ako bude castim te. sreca pa mi nije dalekoAmoxicillin je napisao/la:Uniexpert Sarajevo!?adidas je napisao/la:Moze li neko da mi kaze gdje kod nas ovo ima da se kupi ili nesto slicno hitno mi je .![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
želim da izbrišem jedan fajl, tačnije igru koju igram preko daemon tools-a (ISO file), međutim kad kliknem na delete pojavi mi se onaj neki prozor i piše the action can`t be completed because the folder or a file it is open in another program. close the folder or file and try again.
znači ovaj fajl koji želim da izbrišem je otvoren u nekom drugom programu. pozatvaram sve živo na kompu, restartujem ga, ali se opet pojavljuje isto upozorenje.
e zanima me da li postoji neki program pomoću kojeg mogu da riješim problem izbrišem ovaj fajl.
btw. drug mi reče da je moguće da imam virus na kompu.
hvala unaprijed.
znači ovaj fajl koji želim da izbrišem je otvoren u nekom drugom programu. pozatvaram sve živo na kompu, restartujem ga, ali se opet pojavljuje isto upozorenje.
e zanima me da li postoji neki program pomoću kojeg mogu da riješim problem izbrišem ovaj fajl.
hvala unaprijed.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Amoxicillin
- Kontakt:
pa jesi unmount taj iso fajl? meni je obično to.
Kad uradim unmount radi. I provjeri da nije ostalo u torrentu zakačeno, kad je torrent upaljen.
Kad uradim unmount radi. I provjeri da nije ostalo u torrentu zakačeno, kad je torrent upaljen.
- moustapha
- Kontakt:
Kada je file otvoren u drugom programu, obicno je zakljucan kako bi se zastitio od izmjena. Za tu svrhu postoji alat Unlocker kojim je moguce odkljucati file i nakon toga ga izbrisati.alan_kardec je napisao/la:želim da izbrišem jedan fajl, tačnije igru koju igram preko daemon tools-a (ISO file), međutim kad kliknem na delete pojavi mi se onaj neki prozor i piše the action can`t be completed because the folder or a file it is open in another program. close the folder or file and try again.
hvala unaprijed.
#divovi
- tyler durden
- Kontakt:
Imam Dell-ov stariji malo laptop i na njemu XP instaliran, i kad hocu 7icu da instaliram , zastane mi kad treba instalirat neke updatee i izbaci gresku nakon koje slijedi prekid instalacije? jel se kome ovo jos desavalo? 
Sad radim normalno na kompjuteru kad nesto puce, zasmrdi i malo zadimi, nedugo poslije toga i drugi put puce, je li to napojna i trebam li odmah rastaviti kompjuter da ne bi jos sta riknulo ?
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Napojna je, ne pali komp, sve kablove ištekaj, nosi odma na servis. Desilo mi se prije par dana.
To cu i uraditi... Hvala 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- alan_kardec
- Kontakt:
instalirao sam taj Unlocker, pokušao sam izbrisati fajl, ali mi izbaci upozorenje da se taj fajl ne može deletovati.moustapha je napisao/la:Kada je file otvoren u drugom programu, obicno je zakljucan kako bi se zastitio od izmjena. Za tu svrhu postoji alat Unlocker kojim je moguce odkljucati file i nakon toga ga izbrisati.alan_kardec je napisao/la:želim da izbrišem jedan fajl, tačnije igru koju igram preko daemon tools-a (ISO file), međutim kad kliknem na delete pojavi mi se onaj neki prozor i piše the action can`t be completed because the folder or a file it is open in another program. close the folder or file and try again.
hvala unaprijed.
da nije možda do virusa? da nisam slučajno negdje pokupio neki spyware ili nešto slično?
Amoxicillin je napisao/la:pa jesi unmount taj iso fajl? meni je obično to.
kako da uradim unmount
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa tamo gdje si odabrao opciju mount to drive , sada mora biti opcija unmount from drivealan_kardec je napisao/la: kako da uradim unmount![]()
tražio sam tu opciju, ali ne mogu da nađem nigdje.
- Amoxicillin
- Kontakt:
ako je daemon tools fino desni klik tole u icon trayu na ikonicu daemona, imaš opciju disk drives ili tako nešto i piševiKK je napisao/la:Pa tamo gdje si odabrao opciju mount to drive , sada mora biti opcija unmount from drivealan_kardec je napisao/la: kako da uradim unmount![]()
tražio sam tu opciju, ali ne mogu da nađem nigdje.
"unmount disk (X:)" otprilike tako
X* = promjenjljiva, varira od korisnika do korisnika..može biti D, E, F, G, H...sve to Z
- alan_kardec
- Kontakt:
viKK je napisao/la:Pa tamo gdje si odabrao opciju mount to drive , sada mora biti opcija unmount from drive
Amoxicillin je napisao/la:ako je daemon tools fino desni klik tole u icon trayu na ikonicu daemona, imaš opciju disk drives ili tako nešto i piše
"unmount disk (X:)" otprilike tako
X* = promjenjljiva, varira od korisnika do korisnika..može biti D, E, F, G, H...sve to Z
Završeno!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 15 gostiju.