Skroman covjek.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Bgm skroman,da je 2-cu od ovih dovesti bilo bi beton ali....Neymar je vec Barcin jedino ako ne bude novi Di Stefano.geoxx je napisao/la:
Skroman covjek.
Bayern demantovao da će Lewandowski preć u Bayern.soxx je napisao/la:Lewa vjerovatno u bayern
Neymar u barcu ili ako je istina onih 100+ od citya, to se ne odbija onda.
Bejl izgleda produzio ugovor.
Nije to apsurdno nego realno.anonymousHD je napisao/la:Bayern demantovao da će Lewandowski preć u Bayern.soxx je napisao/la:Lewa vjerovatno u bayern
Neymar u barcu ili ako je istina onih 100+ od citya, to se ne odbija onda.
Bejl izgleda produzio ugovor.
Santos ne želi za 21 + 10 miliona da proda Neymara Barceloni, što je apsurdno od uprave Barce. Zato sad čekaju ponudu Real Madrida, jer znaju da će Real više ponuditi, a i sam igrač vredi više od 31 milion.
Bale je produžio ugovor prema Guardianu, ali to nije službena stranica Tottenhama.

Ima već 2 mjeseca od kako se piše o prelasku Lewandowskog u Bayern što je nekoliko puta indirektno i potvrdio njegov agent.anonymousHD je napisao/la:3-4 dana pred utakmicu sezone, karijere, da kaže hoću samo u Bayern...
naravno da ne vjerujem, vise puta ponovljeni "soxx je napisao/la:I ti vjerujes tome?![]()
Sigurno ce Mourinho laprdati po medijima i svugdje kako mu luiz ne pase i slicno.
Ah, onda moja greska. Kontao sam ismijavas Mourinha sta radi.LenBias je napisao/la:naravno da ne vjerujem, vise puta ponovljeni "soxx je napisao/la:I ti vjerujes tome?![]()
Sigurno ce Mourinho laprdati po medijima i svugdje kako mu luiz ne pase i slicno." bi trebao to jasno dati do znanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.