Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ne ismijavam niti cu ikad, mou je trener i velicina ogromna koja to ne zasluzuje, nadam se da ce se nekada u buducnosti vratiti u real madrid i uzeti ligu prvaka koju ovaj put nije uspio 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- JohnLennon
- Kontakt:
Mourinho samo Khoridu moze povesti za sobom u Chelsea.
Nadam se da cemo se ponovo susresti sa Jozom. U polufinalu.
Zelim mu da osvoji sa Chelseaom sve moguce trofeje sem Lige prvaka.
Nema vise ko prcat culese
Nadam se da cemo se ponovo susresti sa Jozom. U polufinalu.
Zelim mu da osvoji sa Chelseaom sve moguce trofeje sem Lige prvaka.
Nema vise ko prcat culese
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ukoliko Carlo Ancelotti ne dobije sporazumni raskid ugovora sa PSG-om , na Santiago Bernabeu bi na jednu sezonu došao Jupp Heynckes (68). Iako je rekao kako nakon ove sezone odlazi u penziju, čini se da Jupp ovu ponudu ne bi mogao odbiti. U Bayernu je proveo jednu od najboljih i najuspješnijih sezona u trenerskoj karijeri, ali na njegovo mjesto u julu dolazi Pep Guardiola i Heynckes će biti slobodan u potrazi za novim klubom ukoliko i dalje bude želio raditi trenerski posao.
Da se nešto dešava između Heynckesa i Real Madrida, najbolje govori činjenica da je u petak ujutro na Santiago Bernabeuu boravio Heynckesov agent Enrique Reyes. Iako su u Realu tvrdili da je došao samo da uzme ulaznice za finale Kupa Kralja, mnogi su to prokomentarisali kao pregovore oko povratka Heynckesa na kilupu ''Kraljevskog kluba''.
Da se nešto dešava između Heynckesa i Real Madrida, najbolje govori činjenica da je u petak ujutro na Santiago Bernabeuu boravio Heynckesov agent Enrique Reyes. Iako su u Realu tvrdili da je došao samo da uzme ulaznice za finale Kupa Kralja, mnogi su to prokomentarisali kao pregovore oko povratka Heynckesa na kilupu ''Kraljevskog kluba''.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Xavi: "We're losing one of world football's big coaches"
Xavi Hernández assured that Real Madrid will continue to win titles despite José Mourinho's departure, and admitted that the Portuguese manager has always given the Barça squad an "extra motivation".
"We'll see what happens without Mourinho, but I'm convinced that Real will keep winning titles with or without Mourinho," said the Barcelona mastermind.
Barça's assistant captain stressed that the 'Azulgranas' need to try to forget about what Real Madrid is doing and focus on competing in order for the team to keep winning titles.
"We've carried on winning titles with Mourinho. In the three years he's been here, he's nicked a title or two, but we've carried on winning. That has to remain our objective," he stressed.
Xavi also believes that the Portuguese manager's personality has always been a motivation for Barcelona: "He's a controversial manager. He's always provided an extra motivation. I don't know whether we'll miss him or not." However, he did acknowledge that the Portuguese manager's exit represents a significant loss for the Spanish league, because "we're losing one of world football's big coaches".
Juve in Madrid to take home Higuaín
Juventus is working on signing the Argentinean Gonzalo Higuaín, according to reports by 'La Gazzetta dello Sport', which states that the Italian club sent a delegation to Madrid today, Wednesday.
The newspaper claims that this is the first official meeting between the heads of the respective clubs and Juventus' people are looking to negotiate his transfer fee, which Real Madrid has set at €30 million.
According to 'La Gazzetta', this figure is much more than the €22 million which Juventus is willing to pay. The Turin-based club may raise its offer to €25 million if they can agree on payments to be made over several years.
Xavi Hernández assured that Real Madrid will continue to win titles despite José Mourinho's departure, and admitted that the Portuguese manager has always given the Barça squad an "extra motivation".
"We'll see what happens without Mourinho, but I'm convinced that Real will keep winning titles with or without Mourinho," said the Barcelona mastermind.
Barça's assistant captain stressed that the 'Azulgranas' need to try to forget about what Real Madrid is doing and focus on competing in order for the team to keep winning titles.
"We've carried on winning titles with Mourinho. In the three years he's been here, he's nicked a title or two, but we've carried on winning. That has to remain our objective," he stressed.
Xavi also believes that the Portuguese manager's personality has always been a motivation for Barcelona: "He's a controversial manager. He's always provided an extra motivation. I don't know whether we'll miss him or not." However, he did acknowledge that the Portuguese manager's exit represents a significant loss for the Spanish league, because "we're losing one of world football's big coaches".
Juve in Madrid to take home Higuaín
Juventus is working on signing the Argentinean Gonzalo Higuaín, according to reports by 'La Gazzetta dello Sport', which states that the Italian club sent a delegation to Madrid today, Wednesday.
The newspaper claims that this is the first official meeting between the heads of the respective clubs and Juventus' people are looking to negotiate his transfer fee, which Real Madrid has set at €30 million.
According to 'La Gazzetta', this figure is much more than the €22 million which Juventus is willing to pay. The Turin-based club may raise its offer to €25 million if they can agree on payments to be made over several years.
kakvi su nam ovo dresovi za iducu sezonu 
- JohnLennon
- Kontakt:
Prva dva odlicna. Alternativni preruzan 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
bijeli jedino moze proci, ostala dva ni pod razno 
- anonymousHD
- Kontakt:
Isco, pa gotovo sigurno, novi igrač Real Madrida!
Vrlo,vrlo blizu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ogromno bi pojacanje bio za Real.Raul_64 je napisao/la:Vrlo,vrlo blizu..
Ozila prodati
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Dovesti Bale i prodati Ozila.Sasvim logično.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ozil će na klupu, a Bale će na krilo. 
Uska formacija Ancelottia gdje ce biti mjesta za obojicuM4kaveli je napisao/la:Ogromno bi pojacanje bio za Real.Raul_64 je napisao/la:Vrlo,vrlo blizu..
Ozila prodatiili Isca gurati na krilo .. pitanje je sad ?
a to znaci da dolazimo na novi kamp po posjed
Ja sam uvjeren da ce Real sada biti jos opasniji.Raul_64 je napisao/la:Uska formacija Ancelottia gdje ce biti mjesta za obojicuM4kaveli je napisao/la:Ogromno bi pojacanje bio za Real.Raul_64 je napisao/la:Vrlo,vrlo blizu..
Ozila prodatiili Isca gurati na krilo .. pitanje je sad ?
a to znaci da dolazimo na novi kamp po posjed
Ancelloti ce to bolje posloziti od Mourinha, ali ako mu ode Ronaldo moze se i on pusiti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Mislim da Cavani dolazi(bar ce se pokusati)
ali da s Iscom se odustaje od Garetha , ovo ljeto barem
eh ako dodje i on e onda ne znam
Bolje Isco nego Bale.Raul_64 je napisao/la:Mislim da Cavani dolazi(bar ce se pokusati)
- anonymousHD
- Kontakt:
Prvo milijardu treba neko da iskeša, pa da najbolji igrač na svetu, Cristiano Ronaldo ode iz Real Madrida.
U 4-2-3-1 nije , jer bi jedan od dvojca Isco,Mesut ispusioM4kaveli je napisao/la:Bolje Isco nego Bale.Raul_64 je napisao/la:Mislim da Cavani dolazi(bar ce se pokusati)
a posto prvi dolazi,a drugi ce(je) produzio
vjerujem da slijedi promjena nacina igre..
- tyler durden
- Kontakt:
Pa novi trener ce doci.
Cisto sumnjam da ce bit 4231 pogotov ako bude Ancelotti.
Cisto sumnjam da ce bit 4231 pogotov ako bude Ancelotti.
Ancelloti igra 4-5-1.
Isco moze igrati i krilo, ali steta da ga se forsira na neprirodnoj poziciji.
Isco moze igrati i krilo, ali steta da ga se forsira na neprirodnoj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.