FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Iskren
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Iskren » 21 maj 2013, 22:47

High je napisao/la:Već su kažnjeni. I Hadžić nas napušta. Najvjerovatnije i Zlatković.
Matosevic 100% ide .....

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 22 maj 2013, 00:47

Gdje ide Torlak ??

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 maj 2013, 12:06

Evolution87 je napisao/la:ako bude ovo istina za torlaka ja onda stvarno nemam rijeci. Zar je to taj sistem? Da se na svakom prelaznom roku otjeraju najbolji igraci, ili odu za neku mizernu cifru i dovedu opet neki polvnjaci iz 3. srbijanske i koje vec lige? Kad ce nasa uprava doci pameti ja ne znam. :?
Pa valjda ne bi davali izgrace za mizerne cifre, da imaju sredstva da ga ostave. A to sto se dovode polovnjaci iz 3. srbijanske, vjerovatno jer jedino takve igrace mogu finansijski izdrzavati. ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 maj 2013, 13:08

High je napisao/la:Najvjerovatnije i Zlatković.
Hvala ALLAHU GOSPODARU svih svjetoma. Amin ya rabbi po tiiiiiiiiisuuuuuuuuuuuuuucuuuuuuuuuuu puta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 maj 2013, 13:38

Haman stižu pare za Sesara kažu oko 200.000eura još..

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 maj 2013, 13:49

zgembo89 je napisao/la:Haman stižu pare za Sesara kažu oko 200.000eura još..
Ma ko kaze, avaz? Joj ljudi ne budite smijesni i ne padajte na glupe price.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 22 maj 2013, 14:19

Izgleda da je dogovor bio da će Sesar potpisati ugovor sa ovim turcima ako izbore opstanak.
Uspjeli su u tome i sad žele da otkupe ugovor od Sarajeva, spominje se cifra od 400.000 KM.

Ali treba biti oprezan sa njima ( turcima ), Želji još nisu platili pare od transfera Šehića i Bog zna hoće li u skorije vrijeme.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 maj 2013, 14:32

Sta uradise dusmani jednostavno sam hladan po pitanju utakmica.Kako sad protiv Zrinjskog tako i sad protiv Radnika.Jednostavno ni na kraj mi pameti utakmice mog Sarajeva. :(
1946

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 22 maj 2013, 14:42

Šta crnjačite, sezona nije uspješna, ali ništa manje neuspješna od predhodnih, pa smo opstajali i nastavljali. Glavni cilj je ispunjen, evropa liga, naše takmičenja, hajmo malo EUFORIJE.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 maj 2013, 14:44

FCS je napisao/la:Šta crnjačite, sezona nije uspješna, ali ništa manje neuspješna od predhodnih, pa smo opstajali i nastavljali. Glavni cilj je ispunjen, evropa liga, naše takmičenja, hajmo malo EUFORIJE.
Dok ne vidim s kojim kadrom ulazimo u evropu, ja ne gajim nikakav optimizam.
#divovi

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 maj 2013, 15:00

FCS je napisao/la:Šta crnjačite, sezona nije uspješna, ali ništa manje neuspješna od predhodnih, pa smo opstajali i nastavljali. Glavni cilj je ispunjen, evropa liga, naše takmičenja, hajmo malo EUFORIJE.
Juhu,sampioni svemira.
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 maj 2013, 15:02

Otkud sad glavni cilj evropa liga zar nije glavni cilj bila titula ???

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 maj 2013, 17:19

terabajt je napisao/la: Otkud sad glavni cilj evropa liga zar nije glavni cilj bila titula ???
To je uvijek bio i bice glavni cilj, samo nekad treba realno sagledati mogucnosti da se odredjeni cilj ispuni...
Sarajevo ove sezone je ispunilo onaj dio cilja za koje je imalo mogucnosti, znaci ja sam zadovoljan.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2013, 19:41

Husref ko lampa 8-) sad nek rade sta hoce,ova mi je vijest radosnija nego li neznam kakvo pojacanje

Musemić se dobro osjeća i prema mišljenjima ljekara uspješno se oporavlja.

"Operacija je za mene bila veliki šok, jer mi se život okrenuo, ali hvala Bogu da se sve desilo kako se desilo. Ljekari su mi saopćili da se bez problema mogu baviti trenerskim poslom, ali da moram smanjiti stres." - kazao je Musemić koji je i prokomentarisao:

"Ako mogu neki svjetski treneri radi sa bajpasima, mogu i ja!".

Uzimajući u obzir da će nakon kraja prvenstva ekipa imati dosta kratku pauzu, tokom posjete načelno je i razgovarano o igračkom kadru. Iako već ima prilično jasnu sliku o tome, Musemić će sa ostatkom stručnog štaba nakon utakmice XXX kola BH Telecom Premijer Lige BiH pripremiti i rukovodstvu Kluba dostaviti konačni izvještaj.

"Odluka o tome želi li nastaviti svoju karijeru kao šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo u potpunosti je na Husrefu Musemiću. Ovom posjetom smo mu došli dati maksimalnu podršku pri oporavku. Iz današnjeg razgovora evidentno je da on to jako želi, što nas je obradovalo i ohrabrilo." - kazao je Alen Hujić, predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo, koji je šefu stručnog štaba prenio pozdrave i želje za ozdravljenje ostalih članova Upravnog odbora, te uposlenika FK Sarajevo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 22 maj 2013, 21:43

Bojim se da će Husref jako teško uspjet skupit i motivirat igrače na nastupe u Europi ove godine, ništa čudno
što su se na treningu potukli neki, ljudi nisu pet mjeseci dobili felera, nemaju ni za pitu. Ova uprava očito nije
dorasla situaciji, a igrači kako neki kažu najgora ekipa ikada ipak je ove sezone jako komotno osvojila drugo
mjesto. To je najbolji plasman osim sezone 2006-2007 u zadnjih 13 godina (od 2000. godine). Ovim dećkima je
to ipak kruh. Oćito je ova uprava nesposobna a osim toga mulja i laže igrače. Jedino što su napravili je to da su
se uspjeli riješiti najboljih igrača (Husejnovič, Sesar), onako pa mukte, a za to baš i netrebaš biti neki lumen.
Bojim se da je ovo početak kraja velikog Sarajeva, volio bi da griješim.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 maj 2013, 21:55

PACO je napisao/la:Bojim se da će Husref jako teško uspjet skupit i motivirat igrače na nastupe u Europi ove godine, ništa čudno
što su se na treningu potukli neki, ljudi nisu pet mjeseci dobili felera, nemaju ni za pitu. Ova uprava očito nije
dorasla situaciji, a igrači kako neki kažu najgora ekipa ikada ipak je ove sezone jako komotno osvojila drugo
mjesto. To je najbolji plasman osim sezone 2006-2007 u zadnjih 13 godina (od 2000. godine). Ovim dećkima je
to ipak kruh. Oćito je ova uprava nesposobna a osim toga mulja i laže igrače. Jedino što su napravili je to da su
se uspjeli riješiti najboljih igrača (Husejnovič, Sesar), onako pa mukte, a za to baš i netrebaš biti neki lumen.
Bojim se da je ovo početak kraja velikog Sarajeva, volio bi da griješim.
Jel' ti to izvor onaj kreten Mahdavikija. Ljudi, kako ne shvatate da ovakvim komentarima samo pravite stetu svome klubu. :roll:
#divovi

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 22 maj 2013, 21:59

Jos jednom da napomenemo, gospoda ste za one s druge strane Miljacke ... ;)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 maj 2013, 22:10

moustapha je napisao/la: Ljudi, kako ne shvatate da ovakvim komentarima samo pravite stetu svome klubu. :roll:
Forum je za to da se iznose svakakva mišljenja i sve mahalske priče...Meni samo nije jasno kako neko može iznijeti nešto u javnost a nema dokaz za to, meni je to van svake pameti.
Po meni ovakvi komentari ne prave štetu klubu, jer nakon svake ovakve "izvale" meni samo poraste ljubav i odanost prema FK Sarajevo. ;)

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 22 maj 2013, 22:17

Ništa se pod tepih ne smije skrivat, što prije se neke stvari riješe to bolje za klub, više štete naprave
likovi iz uprave nego svi naši postovi. Što se tiče izvora, 100% pouzdan.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 22 maj 2013, 22:19

Dushi_Rob je napisao/la:Jos jednom da napomenemo, gospoda ste za one s druge strane Miljacke ... ;)
Sretno protiv Olimpica.Više zaslužujete Evropu od Vucova, ipak ste vi klub sa historijom. ;)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, benko21, BordoSaga2, JavierBosnia, MokraKifla, Pablo11, senad82 i 117 gostiju.