rob do bagro je napisao/la:SRETAN 25.novembar DAN DRZAVNOSTI BIH SVIM LJUDIMA KOJU OVU ZEMLJU SMATRAJU SVOJOM!!!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- TheManiacs
- Kontakt:
Re: Chat
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
Pridruzi se,budi dio eBiH!
eRepublik je online browser igra stara gotovo dvije godine i trenutno je igra oko 240.000 igraca sirom svijeta.Posebnost ove igre je njen spoj vojne,ekonomske i politicke strategija u kojoj nije važan pojedinac nego zajednica.Jedan čovjek ne moze napraviti mnogo,bitna je zajednica koja cini jednu eDrzavu i ako ta zajednica radi kao jedan.
U igri možete biti vojnik,novinar,političar,biznisman i jos monogo toga.Svaka pozicija je bitna na svoj nacin i svaka pozicija pomaže zajednici drugačije.eBosna i Herzegovina je u igru dodana 11.03.2009. i time je jedna od najmlađih zemalja na eRepubliku-u.
Naša virtuelna domovina trenutno ima 3.400 stanovnika po cemu je 19. u svijetu(od 60 zemalja ukupno) i time je već prestigla neke države koje su u igri monogo duže.Po broju sakupljenih expirience bodova eBiH zauzima sredinu u eSvijetu , 31. od 60 zemalja.
Posebno je zadovoljavajuci pogled na ekonomsku situaciju gdje virtuelna Bosna i Herzegovina stoji vise nego odlicno.Mada je eBiH po broju kompanija tek 35 sa 193 kompanije na svojoj teritoriji sve ostale statistike su na nasoj strani i zadivljujuce je pogledati kako je ekonomija razradjena i koliko su ove kompanije iskoristene.Unatoc cinjenici da je eBiH tek 35. po broju kompanija,posjeduje drzavni bruto proizvod(GDP-Gross Domestic Product) je jako visok i po tome je eBiH na zavidnoj 14. poziciji.Takodjer zavidna je cinjenica da eBiH ima jedan od najvecih izvoza među svim erepublik zemljama gdje zauzima 20. mjesto.Ako se tome pridoda i cinjenica da je u uvozu medju zadnjima na rang listi i dijeli posljednju poziciju sa jos par zemalja sa mjesecnim uvozom od ravno 0,moze se reci da je ekonomija veoma stabilna i usmjerena.Na polju plata eBiH je takodjer u zavidnoj poziciji gdje zauzima TOP5,odnosno rame uz rame je po visini plata sa najvecim zemljama na eRepubliku,koje su u igri gotovo dvije godine dok je Bosna i Hercegovina tu tek 9 mjeseci.
Na polju žurnalistike eBiH zauzima 32.mjesto,sto je neki svjetski prosjek,te gotovo svaki 9. stanovnik eBiH posjeduje svoje novine tako da budnom oku novinara tesko da se može potkrasti bilo koja sitnica.
Kada je u pitanju vojna statistika,nazalost tu je situacija dosta losija.Razlog ovome je sto smo ipak relativno mlada drzava i nije bilo vremena da se vojno razvijemo.Mehanizam igre je ipak takav da onaj ko je duze u igri ima prednost u snazi koja se ipak moze nadmasiti brojnoscu.Tako recimo nase susjedne zemlje,eHrvatska i e Srbija,iako imaju tek nešto veću prosjećnu snagu od ebiH,spadaju među respektabilne vojne sile zbog ogromnog broja stanovnika.eHrvatska ima 4 puta vise stanovnika od eBiiH dok eSrbija ima 5 puta vise stanovnika od virtualne Bosne i Herzegovine i spada u sami vrh eRepublik zemalja,sa drugom pozicijom po broju stanovnika.
Pridruzite nam se i pomozite da BiH postane jedna od svjetskih sila bar u ovom virtuelnom svijetu gdje šansu da grade svoju budućnost imaju mladi.
Link za registraciju
http://www.erepublik.com/en/referrer/Hamo+Pipa
eRepublik je online browser igra stara gotovo dvije godine i trenutno je igra oko 240.000 igraca sirom svijeta.Posebnost ove igre je njen spoj vojne,ekonomske i politicke strategija u kojoj nije važan pojedinac nego zajednica.Jedan čovjek ne moze napraviti mnogo,bitna je zajednica koja cini jednu eDrzavu i ako ta zajednica radi kao jedan.
U igri možete biti vojnik,novinar,političar,biznisman i jos monogo toga.Svaka pozicija je bitna na svoj nacin i svaka pozicija pomaže zajednici drugačije.eBosna i Herzegovina je u igru dodana 11.03.2009. i time je jedna od najmlađih zemalja na eRepubliku-u.
Naša virtuelna domovina trenutno ima 3.400 stanovnika po cemu je 19. u svijetu(od 60 zemalja ukupno) i time je već prestigla neke države koje su u igri monogo duže.Po broju sakupljenih expirience bodova eBiH zauzima sredinu u eSvijetu , 31. od 60 zemalja.
Posebno je zadovoljavajuci pogled na ekonomsku situaciju gdje virtuelna Bosna i Herzegovina stoji vise nego odlicno.Mada je eBiH po broju kompanija tek 35 sa 193 kompanije na svojoj teritoriji sve ostale statistike su na nasoj strani i zadivljujuce je pogledati kako je ekonomija razradjena i koliko su ove kompanije iskoristene.Unatoc cinjenici da je eBiH tek 35. po broju kompanija,posjeduje drzavni bruto proizvod(GDP-Gross Domestic Product) je jako visok i po tome je eBiH na zavidnoj 14. poziciji.Takodjer zavidna je cinjenica da eBiH ima jedan od najvecih izvoza među svim erepublik zemljama gdje zauzima 20. mjesto.Ako se tome pridoda i cinjenica da je u uvozu medju zadnjima na rang listi i dijeli posljednju poziciju sa jos par zemalja sa mjesecnim uvozom od ravno 0,moze se reci da je ekonomija veoma stabilna i usmjerena.Na polju plata eBiH je takodjer u zavidnoj poziciji gdje zauzima TOP5,odnosno rame uz rame je po visini plata sa najvecim zemljama na eRepubliku,koje su u igri gotovo dvije godine dok je Bosna i Hercegovina tu tek 9 mjeseci.
Na polju žurnalistike eBiH zauzima 32.mjesto,sto je neki svjetski prosjek,te gotovo svaki 9. stanovnik eBiH posjeduje svoje novine tako da budnom oku novinara tesko da se može potkrasti bilo koja sitnica.
Kada je u pitanju vojna statistika,nazalost tu je situacija dosta losija.Razlog ovome je sto smo ipak relativno mlada drzava i nije bilo vremena da se vojno razvijemo.Mehanizam igre je ipak takav da onaj ko je duze u igri ima prednost u snazi koja se ipak moze nadmasiti brojnoscu.Tako recimo nase susjedne zemlje,eHrvatska i e Srbija,iako imaju tek nešto veću prosjećnu snagu od ebiH,spadaju među respektabilne vojne sile zbog ogromnog broja stanovnika.eHrvatska ima 4 puta vise stanovnika od eBiiH dok eSrbija ima 5 puta vise stanovnika od virtualne Bosne i Herzegovine i spada u sami vrh eRepublik zemalja,sa drugom pozicijom po broju stanovnika.
Pridruzite nam se i pomozite da BiH postane jedna od svjetskih sila bar u ovom virtuelnom svijetu gdje šansu da grade svoju budućnost imaju mladi.
Link za registraciju
http://www.erepublik.com/en/referrer/Hamo+Pipa
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- majestic24
- Kontakt:
Ja bih se prijavio,al na toliko sam vec stranica prijavljen,da svaki dan u inboxu imam bar 100 novih mailova,raznih obavjesti i slicno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- bistrikboy
- Kontakt:
nema ovdje nista ne ide na mail,samo kada napravis acc posalju ti podatkemajestic24 je napisao/la:Ja bih se prijavio,al na toliko sam vec stranica prijavljen,da svaki dan u inboxu imam bar 100 novih mailova,raznih obavjesti i slicno.
btw.jucer smo na dan drzavnosti odbranili BiH od srpskog takeovera
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
mislim da sam se ja bio prijavio na to eRepublik il kako se vec zove, al nista nisam skonto..a kako nista ne kontas, onda ti se ni neda igrat
bio sam Meksikanac 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- bistrikboy
- Kontakt:
regaj se ponovo sve cu ti objasnitidubrava je napisao/la:mislim da sam se ja bio prijavio na to eRepublik il kako se vec zove, al nista nisam skonto..a kako nista ne kontas, onda ti se ni neda igratbio sam Meksikanac
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Nemojte sutra letit za kesom i ne provaljujte se slaveci Bajram ubijajuci se negdje i tako to
Slavite kako Bog zapovjeda
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Phill Jackson je napisao/la:Nemojte sutra letit za kesom i ne provaljujte se slaveci Bajram ubijajuci se negdje i tako to![]()
To papcima nikad nece biti jasno.Jos odu ujutro na namaz sto je najgore,a navece na Daru.
AMAR OSIM!
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Tako je,kako je,,nikad od nas ljudi.Jos sam i kladionicu zaboravio spomenut,,oni ce najvise profitirat ovih danakalimero je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:Nemojte sutra letit za kesom i ne provaljujte se slaveci Bajram ubijajuci se negdje i tako to![]()
To papcima nikad nece biti jasno.Jos odu ujutro na namaz sto je najgore,a navece na Daru.
http://liverpool.bosnianforum.com/
[youtube][/youtube]
Nadam se da će svi Musliman provesti ovaj lijepi Bajram u miru i rahatluku. Da neće dozvoliti da neki glupani koji koriste alkohol pokvare ove lijepe dane.
Najgluplje rečenice koji sam čuo je za vrijeme Ramazana "Ja ne pijem dok je Ramazan, čekam poslje Bajrama, i na Bajramu".
"Kako ću se napiti za Bajram".
Nekada ne mogu da shvatim kako glupih ljudi ima. Diže mi tlak to, ali eto srećom i hvala Bogu svako će odgovarati za sebe.
Nadam se da će svi Musliman provesti ovaj lijepi Bajram u miru i rahatluku. Da neće dozvoliti da neki glupani koji koriste alkohol pokvare ove lijepe dane.
Najgluplje rečenice koji sam čuo je za vrijeme Ramazana "Ja ne pijem dok je Ramazan, čekam poslje Bajrama, i na Bajramu".
"Kako ću se napiti za Bajram".
Nekada ne mogu da shvatim kako glupih ljudi ima. Diže mi tlak to, ali eto srećom i hvala Bogu svako će odgovarati za sebe.
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
joj probudise me petarde
BAJRAM SERIF MUBAREK OLUSN!!!

BAJRAM SERIF MUBAREK OLUSN!!!
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- adnan_nanda
- Kontakt:
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- rob do bagro
- Kontakt:
Bujrum ljudi na baklavu,hurmasicu,burek...sta god zelite

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Imal jedna hladna piva???rob do bagro je napisao/la:Bujrum ljudi na baklavu,hurmasicu,burek...sta god zelite![]()
Salim se malo, Bajram Serif Mubarek Oslun svim pripadnicima muslimanske vjeroispovjesti!!
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- rob do bagro
- Kontakt:
nema...ima sok na mucenje ako hoces...onaj od 1,20Bob_Rock je napisao/la:Imal jedna hladna piva???rob do bagro je napisao/la:Bujrum ljudi na baklavu,hurmasicu,burek...sta god zelite![]()
![]()
![]()
Salim se malo, Bajram Serif Mubarek Oslun svim pripadnicima muslimanske vjeroispovjesti!!
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Razmuta? Od cega je? Dobar dobar.....rob do bagro je napisao/la:nema...ima sok na mucenje ako hoces...onaj od 1,20Bob_Rock je napisao/la:Imal jedna hladna piva???rob do bagro je napisao/la:Bujrum ljudi na baklavu,hurmasicu,burek...sta god zelite![]()
![]()
![]()
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
aj posalji jednu u bihac, kod mene nestalorob do bagro je napisao/la:Bujrum ljudi na baklavu,hurmasicu,burek...sta god zelite![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
@ Bob_Rock od Narance...mora biti dobar kad je tako jeftin
@Kvaresma...daj adresu vamo svoju pa da ti sendam
@Kvaresma...daj adresu vamo svoju pa da ti sendam
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.