Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

IlCapitano
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la IlCapitano » 23 maj 2013, 01:56

LBJ MVP je napisao/la:Mesut je sve to i čovjek koji ne pravi razliku u velikim utakmicama.
Inače kad se sjetim da veliki broj njegovih pasova završi ko asistencija zahvaljujući najboljem fudbaleru na svijetu koji to pospremi u mrežu nisam baš oduševljen.I Di Maria izgleda ko dobar asistent kad je nabije u pravcu Ronalda a ovaj iskorsti to.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Pogledaj malo šta je klasa, elegancija i stil. Nije valjda da te ja kao navijača Reala moram učiti ko je i šta je Mesut Ozil.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 23 maj 2013, 01:57

Ne gledajte statistiku ,mada ne treba ni gledati istu da bi zakljucio da je Mesut bolji igrac.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 maj 2013, 01:58

Niko to ne moze osim Xavija, Inieste i Fabregasa.
Ozil je fantastican igrac, ali ove sezone je grohno ko najgori igrac Primere Jose Matia Callejon. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 maj 2013, 01:59

M4kaveli je napisao/la:@IlCapitano opet o statistici.
Pa vise ni u tom segmentu nije najbolji, ni blizu, mislim da je Mata svjetlosnu godinu ispred svih ove sezone.
Jesil ti ono onaj sto je pisao da je Ozil bolji i od Inieste *? :mrgreen:
Ozil je najbolji ASISTENT na svijetu, i kao takav u tom segmentu igre bolji od bilo koga drugog. I ne, ne mislim na statistiku. Neke stvari treba dublje sagledati od već isprogramiranog "Samo Barcelona, Iniesta i Messi."
Neutral je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Isco je bolji od Mesuta.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Mesut je ove godine u Realu imao manji broj asistencija, njih 13 (prošle 20, pretprošle 19) no također je igrao 5 utakmica manje i ukupno 600 minuta manje. S druge strane je postigao 9 gola što je 5 više nego prošle sezone. Momku je 24 godine i jedan je odnajbojih na svojoj poziciji.

Isco ove sezone 8 gola i samo 1 asistencija. Čovjek se tek mora dokazati u jačem timu a Mesut je to davno učinio.

[youtube][/youtube]

Ovo niko osim Mesuta ne može u Evropi a i svijetu (trenutno). Mene bacio sa kreveta kako je trznuo sve, unbelievable, baš što kaže u klipu.
Upravo to, ne možeš preko noći među najbolje, a pogotovo ne biti bolji od njih u tako kratkom vremenu.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 maj 2013, 02:00

Ovaj bolesnik baš na svakoj temi piše o Barceloni.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 maj 2013, 02:01

LBJ MVP je napisao/la:Ovaj bolesnik baš na svakoj temi piše o Barceloni.
Čim sam napisao prvi post, da je bila u pitanju neka opklada, kuću bi stavio na to da će on doći prvi srati o divnoj hegemoniji.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 maj 2013, 02:04

Meni je Isco jednostavno mastovitiji i svestraniji igrac.On ocarava terenom.

Ozil igra u jacoj ekipi i trenutno je jedan od najbojih na svojoj poziciji ali Isco ima enorman potencijal pa cak i da postane jedan od najboljih igraca na Svijetu.

Njih dvojica se mogu ukomponovati u jedan tim , kad bi do toga doslo to bi tek bio dar mar.Ronaldo je nevazan faktor u tome ;)

Dva nevjerovatna igraca...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 maj 2013, 02:05

:lol:
Izvinite sto sam spomenuo Xavija, Iniestu i Fabregasa.
Koji likovi.

@IlCapitano aha, znaci to je to, sada mi je sve jasno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 maj 2013, 02:06

Johny je napisao/la:Meni je Isco jednostavno mastovitiji i svestraniji igrac.On ocarava terenom.

Ozil igra u jacoj ekipi i trenutno je jedan od najbojih na svojoj poziciji ali Isco ima enorman potencijal pa cak i da postane jedan od najboljih igraca na Svijetu.

Njih dvojica se mogu ukomponovati u jedan tim , kad bi do toga doslo to bi tek bio dar mar.Ronaldo je nevazan faktor u tome ;)

Nek si objasnio da ja ne moram.
Uglavnom s Iscom sigurno dobijamo :)
IlCapitano je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ovaj bolesnik baš na svakoj temi piše o Barceloni.
Čim sam napisao prvi post, da je bila u pitanju neka opklada, kuću bi stavio na to da će on doći prvi srati o divnoj hegemoniji.
Čudo nije i Thiaga dodao sa Cescom,Xavijem i Iniestom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 23 maj 2013, 02:06

Johny je napisao/la:Ozil igra u jacoj ekipi i trenutno je jedan od najbojih na svojoj poziciji ali Isco ima enorman potencijal pa cak i da postane jedan od najboljih igraca na Svijetu..
Tako je. Barcasizofrenicar mudro zbori. Napokon :D
Ozil je majstor. Isco je dominator, to ce biti zapravo.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 maj 2013, 02:08

JohnLennon je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Inače, nemojte se ni šaliti da Isco otme Mesutu mjesto ili 10-ku na dresu, nije mu malac još ni blizu.
Valjda mi koji pratimo Madrid znamo i Isca i Ozila. Nije trenutno bolji, ali ima znatno, znatno veci potencijal nego on. Vec u narednoj sezoni se moze ocekivat da ga zasjeni.

Samo da je se jos Koride rijesit, dovest napadaca i to je to.
Isco ima trenutno 21 godinu, Ozil je u tim godinama već igrao u najvećem klubu svijeta i bio jedan od najvažnijih i najboljih igrača istog.

Nakon toga nastavlja konstatno sa odličnim partijama i tek sada je imao slabiju sezonu u kojoj je ogromna većina podbacila, a on je opet imao zavidnu statistiku od 10 golova i 14 asistencija u svim takmičenjima.

Mesut Ozil je svjetska klasa, Isco tek treba napraviti taj iskorak.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 maj 2013, 02:09

@LBJ sta je bilo, jesam li to negdje pogrijesio ? :mrgreen:
Vidis da je @IlCapitanu neugodno posto je pisao da je Ozil bolji od Don Andresa ..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 02:10

U vezi one gore taktike.

Xabi i Modrić dva zadnja vezna ?

Xabi je ofalio, nema on tu agresivnost kao Khedira, a Luka je odličan no ni on defanzivno nije toliko kvalitetan. Meni se čini kao jači par Modrić i Khedira nego Xabi i Modrić ili Xabi i Khedira.

Zanimljivo je da u 9 utakmica gdje Xabi nije igrao Real je dobio 8 i izgubio je samo jednu, onu nevažnu protiv Glatasaraya. ;)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 maj 2013, 02:12

Sine, Modrić je ove sezone bolji u defanzivini od Khedire, više je lopti od njega ukrao, pa ti vidi sad. Ma doće Kondogbia, bar se ja nadam, čisto da nasledi Alonsa. ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 maj 2013, 02:12

Pa nije doveden(nije jos ni doveden svakako) da grije klupu Ozilu..
igrat ce zajedno , kakve koristi se ima od smijesnog Angela.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 23 maj 2013, 02:12

Bgm Isco izjavio da bi prije u Man. City nego u Real!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 maj 2013, 02:12

IlCapitano je napisao/la:
JohnLennon je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Inače, nemojte se ni šaliti da Isco otme Mesutu mjesto ili 10-ku na dresu, nije mu malac još ni blizu.
Valjda mi koji pratimo Madrid znamo i Isca i Ozila. Nije trenutno bolji, ali ima znatno, znatno veci potencijal nego on. Vec u narednoj sezoni se moze ocekivat da ga zasjeni.

Samo da je se jos Koride rijesit, dovest napadaca i to je to.
Isco ima trenutno 21 godinu, Ozil je u tim godinama već igrao u najvećem klubu svijeta i bio jedan od najvažnijih i najboljih igrača istog.

Nakon toga nastavlja konstatno sa odličnim partijama i tek sada je imao slabiju sezonu u kojoj je ogromna većina podbacila, a on je opet imao zavidnu statistiku od 10 golova i 14 asistencija u svim takmičenjima.

Mesut Ozil je svjetska klasa, Isco tek treba napraviti taj iskorak.
Isco je uzeo nagradu za najboljeg mladog igrača svijeta,Ozil ne.Došao je s prosječnom ekipom do 1/4 lp i minuta ga je dijelila od polufinala.Da ne spominjem kakve je golove zabijao u LP ove sezone
Svaka čast Ozilu,ali Isco može biti najbolji na svijetu.

Inače Ozil nije napravio iskorak za ove 3 godine u Realu.Iskorak koji smo svi očekivali,možda bude bolje pod novim trenerom.
M4kaveli je napisao/la:@LBJ sta je bilo, jesam li to negdje pogrijesio ? :mrgreen:
Vidis da je @IlCapitanu neugodno posto je pisao da je Ozil bolji od Don Andresa ..
Ma nisi nigdje ti si uvijek upravu.Samo je malo glupo pisati o kvalitetama igrača Barcelone na svakoj drugoj temi na forumu,ali ne vjerujem da to namjerno radiš vjerovatno ti se omaklo ovaj put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 02:13

anonymousHD je napisao/la:Sine, Modrić je ove sezone bolji u defanzivini od Khedire, više je lopti od njega ukrao, pa ti vidi sad. Ma doće Kondogbia, bar se ja nadam, čisto da nasledi Alonsa. ;)

Čemu ovo ? Ne budi idiot i normalno piši.

Omladina zavladala na mnogim mjestima na forumu :roll:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 maj 2013, 02:14

M4kaveli je napisao/la:@LBJ sta je bilo, jesam li to negdje pogrijesio ? :mrgreen:
Meni je jedino neugodno što sam se ikad upustio u bilo kakvu raspravu sa likom poput tebe koji uopšte ne obraća pažnju na napisano nego samo trabunja po već izlizanoj i isprogramiranoj šemi.
LBJ MVP je napisao/la:
Johny je napisao/la:Meni je Isco jednostavno mastovitiji i svestraniji igrac.On ocarava terenom.

Nek si objasnio da ja ne moram.
Uglavnom s Iscom sigurno dobijamo :)
Sa prvim se opet se ne bih složio jer ustvari ono što Ozil pokazuje na terenu govori drugačije, ali dobro, nećemo se svađati, ukusi su različiti, dok je drugo apsolutno tačno. Uz pravog trenera koji će znati sve iskombinovati kako treba, institucija kao što je Real se zasigurno opet uzdiže nakon ovogodišnjeg pada. ;)
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 23 maj 2013, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 23 maj 2013, 02:14

Neutral je napisao/la:U vezi one gore taktike.

Xabi i Modrić dva zadnja vezna ?

Xabi je ofalio, nema on tu agresivnost kao Khedira, a Luka je odličan no ni on defanzivno nije toliko kvalitetan. Meni se čini kao jači par Modrić i Khedira nego Xabi i Modrić ili Xabi i Khedira.

Zanimljivo je da u 9 utakmica gdje Xabi nije igrao Real je dobio 8 i izgubio je samo jednu, onu nevažnu protiv Glatasaraya. ;)
Luka je centralni vezni . Kakav crni Khedira , Xabi ce na klupu tamo negdje kad u penziju krene 2030 g.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []