stomaklija je napisao/la:Devil je napisao/la:Ja stvarno ne znam zasto se toliko prasine podiglo oko ovoga malog. Ako je BiH pored jednog Pjanica koji ce igrati jos 10 godina najmanje u vrhunskoj formi aBd spala na to da place za jednim klincem koji do sada skoro nista da nije pokazao na terenu osim sto su ga mediji napucali onda ga ****. Za razliku od npr. Kovacica koga su dosta manje eksponirali po medijima,mali napravi vec sada strasan potez prelaskom u Inter i sto je najvaznije igra i tamo dobro, ja od Halilovica jos uvek nisam video neki kontinuitet sjajnih igara koji bi me naterao da smatram da je greska sto ga se BiH olako odrekla.
Care moj gledas li ti Dinamo ove sezone?? Pjanic jeste klasa i on je vec dokazani igrac. Ali mali koji ima tek 17, ima takvu lakocu igranja. Extra potez, dijeli lopte poput klasne 10-e. Mediji su ga napucali s razlogom, mali je vec sada klasa i bojim se na sta ce to liciti za par godina. Steta, ali je tako kako je. Dinamo i Hrvatska su mu dali sve. Bosna?? Bojim se nista...
daj ba, porediti Pjanica u 17 godini i Halilovica, pa stvarno trebas biti fudbalski neznalica.
Ja bas pratim Dinamo, prije svega zbog Mamiceve filozofije, a i takva mi je pocela se skijat po zivcima. Na klupi igraci koji mogu povuc, a oni na terenu drze neke Hrvatice koji imaju dvije lijeve noge od kojih treba napraviti kakvog takvog igraca! Halilovec nije nista posebno, pa po Svedskoj, Svicarskoj, Njemackoj, USA, Kanadi, Austriji imas djece od 15-16 godina koji trpaju po 50 golova u sezoni! A sto se tice navikivanja od novinara, pogotovo hrvatskih, a u takvo sto definitivno sam prestao vjerovati onog trenutka kada sam na HRT2 gledao neke akademike kako sa voditeljem konstatuju da zlato nema nikakvu vrijednost samo zato sto ga nema u nalazistima na prostoru Hrvatske! (umro sam od smijeha) ...uzgred prepiskivao sam se i sa komentatorom i urednikom sportskog programa HRT-a pred tekmu Hrvatska - Svedska, pa je ispo smijesan kada im je na presici Zlaja reko da je Bosanac, tj kako Zlaja fino to kaze ''Bosnjak'' (ne uvijek)!
ok, mozda Mamic bude uporan pa napravi nesto od tog klinca kao sto je napravio od Modrica kojem je Hame na kosevu u jednom duelu triput proturo loptu kroz noge ....mozda, a i ako uspije, tesko da ce ikada dostici nivo Mireta!