odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
za ovo moraš bit posebno lijepgojzerica je napisao/la:Friz ''na keca'' + brada

Vođa zna.
- Amoxicillin
- Kontakt:
a šta ako nemamo bradenedim1993 je napisao/la:za ovo moraš bit posebno lijepgojzerica je napisao/la:Friz ''na keca'' + brada

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Amoxicillin
- Kontakt:
a fkt imal kakvo rješenje da se ubrza rast, meni samo brkovi rastunedim1993 je napisao/la:to je dovoljan pokazatelj da nisi za te frizure

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Nacrtaj flomasteromAmoxicillin je napisao/la:a šta ako nemamo bradenedim1993 je napisao/la:za ovo moraš bit posebno lijepgojzerica je napisao/la:Friz ''na keca'' + brada

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to znaci da si jos zelen 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Amoxicillin
- Kontakt:
uživaj šipaknedim1993 je napisao/la:uživaj dok je nemaš bolan bolan

Jest vala.nedim1993 je napisao/la:uživaj dok je nemaš bolan bolan
I ja samo ovako govorio da mi hoće brada narasti, pa se brijao i kad sam imao te žute dlake ( koje su se realno mogle gumicom obrisati ), ali kad se moraš brijati svako malo nije toliko bajno.
Još je najgori onaj period kad ti ne rastu svugdje ravnomjerno pa se moraš brijati svako malo ako ne želiš da ličiš na očerupanu kokoš

ove trebice se pale danas na glatkeAmoxicillin je napisao/la:uživaj šipaknedim1993 je napisao/la:uživaj dok je nemaš bolan bolan
gledam ovog bosniacuma, pustio bradicu, sve žeMske za njim, a ja gologuz...ovaj golobrad i ništa

@ceze podržavam, al sam prebrodio taj period. sad mi je brada navika

Vođa zna.
- Amoxicillin
- Kontakt:
kol'ko ti je trebaloceze je napisao/la:Ma prebrodio sam ga i ja davno

Ma ne znam koliko mi je trebalo, individualno je to.
Ja znam jednog frajera što je imao pravu bradu, onu malo dužu ( vehabijsku
) i rutave ruke i noge, a bio 1. srednje 
Ja znam jednog frajera što je imao pravu bradu, onu malo dužu ( vehabijsku

- Amoxicillin
- Kontakt:
to znam i ja HAHAHAAceze je napisao/la:Ma ne znam koliko mi je trebalo, individualno je to.
Ja znam jednog frajera što je imao pravu bradu, onu malo dužu ( vehabijsku) i rutave ruke i noge, a bio 1. srednje
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Mliječni brkovi, ne brini, proći će kao pljuskavice. Moraš ih jednom preboljeti, samo ima jedna mala caka. Naime, moraš ih obrijat' da bi narasli normalni.Amoxicillin je napisao/la:a fkt imal kakvo rješenje da se ubrza rast, meni samo brkovi rastunedim1993 je napisao/la:to je dovoljan pokazatelj da nisi za te frizureal sve žuto..nije crno haha isto sam neki tamo šveđanin

Nama je Željo svetinja jedina.
- Donnie Darko
- Kontakt:
**** majku, dobi ovo na poklon od "punice" prije par dana. Kaze imam nesto za tebe, ja kontam ode po pumparicu isusa ti boga. Kad donosi kesu kaze cula sam da ti je rodjendan bio nedavno.

Jbg nemam prave slike, al eto kroj kao na prvoj, boje kao na drugoj. Plus malo crvenih i zelenih detaljica po rukavima i unutar kragne. Ustvari skoro ista kao ova druga, samo rukavi kao na prvoj.
Ono, fakat nisam neki ljubitelj, ali moze bit zgodno ako se fino iskombinira.

Jbg nemam prave slike, al eto kroj kao na prvoj, boje kao na drugoj. Plus malo crvenih i zelenih detaljica po rukavima i unutar kragne. Ustvari skoro ista kao ova druga, samo rukavi kao na prvoj.
Ono, fakat nisam neki ljubitelj, ali moze bit zgodno ako se fino iskombinira.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 24 maj 2013, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
Poklon od punice, pa šta si konto neko ritualno spaljivanje? 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:Poklon od punice, pa šta si konto neko ritualno spaljivanje?

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- Donnie Darko
- Kontakt:

Dat cu je Emiru da je pripali kao baklju na otoci

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Jabroni, muhamedhulk i 9 gostiju.