odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
hahaahhah to to jedna od boljih ideja. 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Napravite strašilo, nek liči na Osima, ne morate se ni trudit

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Zna li neko gdje mogu kupiti bijelu kosulju za odijelo, slim fit sa dva usitka s prednje strane? Cijelo Sarajevo sam obisao od radnji do pijaca i ne mogu da vjerujem da nema nigdje k'o da trazim metalik zlatnu boju. Puuuu
Mi nikada odustati necemo...
- Evolution87
- Kontakt:
zar nema u granoffu?10.Skoro je napisao/la:Zna li neko gdje mogu kupiti bijelu kosulju za odijelo, slim fit sa dva usitka s prednje strane? Cijelo Sarajevo sam obisao od radnji do pijaca i ne mogu da vjerujem da nema nigdje k'o da trazim metalik zlatnu boju. Puuuu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Brate tu sam trazio odijelo i nasao nesto pristojno ali su me ipak otjerali sa kosuljama. Imaju neke gratis ali ja sam pristao da doplatim i kad su mi pokazali model za koji trebam doplatiti 20KM samo sam im se zahvalio. To je neki model koji je meni u ramenima OK ali dole k'o zvono, a jos kratki rukav. Ma daj. Granoff je samo ime. Kosulje su im 0 bodova. I na kraju sam nasao odijelo u Jeordies-u i uzeo nekakvu kosulju koju cu nositi nekada ali za svadbu mi ipak treba nesto malo svecanije, a ne obicna strukirana kosulja.Evolution87 je napisao/la:zar nema u granoffu?10.Skoro je napisao/la:Zna li neko gdje mogu kupiti bijelu kosulju za odijelo, slim fit sa dva usitka s prednje strane? Cijelo Sarajevo sam obisao od radnji do pijaca i ne mogu da vjerujem da nema nigdje k'o da trazim metalik zlatnu boju. Puuuu
- Amoxicillin
- Kontakt:
ja sam s jaranima u granoffu naletio prošle godine na neke talijanske košulje, kaže lola ni 5 ni 6, 600 KM10.Skoro je napisao/la:Brate tu sam trazio odijelo i nasao nesto pristojno ali su me ipak otjerali sa kosuljama. Imaju neke gratis ali ja sam pristao da doplatim i kad su mi pokazali model za koji trebam doplatiti 20KM samo sam im se zahvalio. To je neki model koji je meni u ramenima OK ali dole k'o zvono, a jos kratki rukav. Ma daj. Granoff je samo ime. Kosulje su im 0 bodova. I na kraju sam nasao odijelo u Jeordies-u i uzeo nekakvu kosulju koju cu nositi nekada ali za svadbu mi ipak treba nesto malo svecanije, a ne obicna strukirana kosulja.Evolution87 je napisao/la:zar nema u granoffu?10.Skoro je napisao/la:Zna li neko gdje mogu kupiti bijelu kosulju za odijelo, slim fit sa dva usitka s prednje strane? Cijelo Sarajevo sam obisao od radnji do pijaca i ne mogu da vjerujem da nema nigdje k'o da trazim metalik zlatnu boju. Puuuu

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Pa dobro, možda je Versace, šta znaš.
-
- Kontakt:
Joj Donnie , ovo ti je sad pravo in , ja sebi tražim ovakvu košuljuDonnie Darko je napisao/la:**** majku, dobi ovo na poklon od "punice" prije par dana. Kaze imam nesto za tebe, ja kontam ode po pumparicu isusa ti boga. Kad donosi kesu kaze cula sam da ti je rodjendan bio nedavno.Jbg nemam prave slike, al eto kroj kao na prvoj, boje kao na drugoj. Plus malo crvenih i zelenih detaljica po rukavima i unutar kragne. Ustvari skoro ista kao ova druga, samo rukavi kao na prvoj.Kod: Označi sve
[img]http://riverisland.scene7.com/is/image/RiverIsland/271629_main?$hero$[/img] [img]http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/882341195_1/YM180-font-b-men-b-font-2013-summer-denim-font-b-shirts-b-font-fashion-font.jpg[/img]
Ono, fakat nisam neki ljubitelj, ali moze bit zgodno ako se fino iskombinira.

Altra.Ima radnja neka italijanska,samo prodaje kosulje.Cijene od 60 pa na gore.10.Skoro je napisao/la:Zna li neko gdje mogu kupiti bijelu kosulju za odijelo, slim fit sa dva usitka s prednje strane? Cijelo Sarajevo sam obisao od radnji do pijaca i ne mogu da vjerujem da nema nigdje k'o da trazim metalik zlatnu boju. Puuuu
1946

Nisam ih nikada volio, čak su mi se gadili no postao veliki ljubitelj polo majica.
Imaju oni ali boja nije cisto bijela, baca malo na boju sampanjca. Nema usitke s prednje strane i jos ima cs amblemceze je napisao/la:Jesi gledao u Cesaru ?

@head Gdje se nalazi ta radnja?
Na istom spratu gdje i Waikiki cini mi se.10.Skoro je napisao/la:Imaju oni ali boja nije cisto bijela, baca malo na boju sampanjca. Nema usitke s prednje strane i jos ima cs amblemceze je napisao/la:Jesi gledao u Cesaru ?![]()
@head Gdje se nalazi ta radnja?
1946
- schweinsteiger
- Kontakt:
Vidi u Brandbox u BBIu.10.Skoro je napisao/la:Zna li neko gdje mogu kupiti bijelu kosulju za odijelo, slim fit sa dva usitka s prednje strane? Cijelo Sarajevo sam obisao od radnji do pijaca i ne mogu da vjerujem da nema nigdje k'o da trazim metalik zlatnu boju. Puuuu
Ja sam prosle godine kupio sebi za maturu cistu bijelu,slim fit kosulju.Znam da je davno bilo,ali uvijek imaju veliki izbor kosulja.Platio sam je ili 45 ili 50 KM i jos uvijek je u zivotu,malte ne kao nova

#miasanmia
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pusti ove nase...Imas urbanu punicu...Ovakve kosulje se trenutno nose i ovaj tip hlaca...Donnie Darko je napisao/la:**** majku, dobi ovo na poklon od "punice" prije par dana. Kaze imam nesto za tebe, ja kontam ode po pumparicu isusa ti boga. Kad donosi kesu kaze cula sam da ti je rodjendan bio nedavno.
Jbg nemam prave slike, al eto kroj kao na prvoj, boje kao na drugoj. Plus malo crvenih i zelenih detaljica po rukavima i unutar kragne. Ustvari skoro ista kao ova druga, samo rukavi kao na prvoj.
Ono, fakat nisam neki ljubitelj, ali moze bit zgodno ako se fino iskombinira.

To ja trenutno nosim sa ovim "cizmama"

http://www.giorgio1958.com/en/shoes/spr ... h-cob/322/" onclick="window.open(this.href);return false;
Boja hlaca mi je identicna boji na spicu ovih patika

Sport Life, bilo juce neko snizenje a inace su 130 cini mi seHead je napisao/la:Gdjeafa97 je napisao/la:
110km
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
@ Skoro
ima Slim fit i u NewYorkeru, ne znam jesi li tamo gledao...
ima Slim fit i u NewYorkeru, ne znam jesi li tamo gledao...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bio sam u Tom Tailoru danas, uzeo 4 majce i 1 košuljicu 
Sa onim kuponom -50% izašlo me sve 80 KM

Sa onim kuponom -50% izašlo me sve 80 KM

Ja te volim, volim Željo..