Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

RK Gradacac
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la RK Gradacac » 20 maj 2013, 22:08

AgresivnoDjubre je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la: Zasto nisi podnio krivicnu prijavu, tuzio ga? Sve dok sutis i trpis nista se promijeniti nece ;)
Nadam se da se zafrkavas :)
To je kod nas nemoguce.Jer trenutno su ti svi navijaci skupina huligana,narkomana i alkoholicara.I trenutno su svi protiv tebe.Jos da tuzis nekog,pa da ti svasta nesto natovare ? Vjeruj druze,nije to kao sto ti mislis.
Moze biti i skupina pedofila ali ako tuzis nekog licno kao pojedinac, onda je to stvar licno tebe i te doticne osobe. To vise nema veze sa navijacima niti bilo cim. Ti si fizicki napadnut na javnom mjestu i to od osobe koja treba da osigurava sigurnost gradjana a ne da narusava.
Sve dok vlada misljenje to je kod nas vako/nako nece ni bit drugacije ;)
010 ISN'T JUST A CODE

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 20 maj 2013, 22:17

Devil je napisao/la:Pa naravno da su tuce deo navijackog zivota. Ali ako su deo ne mora znaciti da ih opravdavam ali bez njih navijaci ne mogu da se zamisle i pre ce nestati navijackih grupa nego sto ce nestati tuca.
Ali isto tako ko god je bio navijac ili je jos uvek pa cak i oni koji nisu vecinom ce podrzati tucu u kojima se koriste samo pesnice i pomalo noge.
Gledao sam npr. jednu tucu na YT sada tog klipa vise nema. Radnja je u Engleskoj naravno,momci se pofajtali 20 na 20 i svako je uzeo jednog, cim neko obori jednog drugi se automatski povlaci bez da pomogne prijatelju koji je mozda u nevolji da pobede ovoga drugog. To je ono pravo,iako je tuca u pitanju ali takve tuce cu uvek opravdavati. ;)

Ali tuce u kojima se koriste ostale stvari necu opravdavati iako sam i sam bio ucesnik gde su se koristile i baklje i kamenice i flase i sve sto je dolazilo pod ruku. ;) Ali to je sada daleko iza mene bez hvala Bogu vecih posledica.
Nemam ni ja nista protiv tih tuca, sve dok se ne ugrozavaju slucajni prolaznici i ne unistava imovina.
Bio sam i ja navijac i ucestvovao u istim stvarima, sto ne znaci da zelim da i moje dijete sve to isto radi.

Medjutim, ono zbog cega sam se javio na ovu temu (prije par dana) je nasilno ponasanje policije u Spaniji. Huligani koji su polupali pola grada su prosli nekaznjeno a policija tuce slucajne prolaznike. :oops:
To je ono sto me vise nervira.
010 ISN'T JUST A CODE

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 20 maj 2013, 22:59

RK Gradacac je napisao/la:
Moze biti i skupina pedofila ali ako tuzis nekog licno kao pojedinac, onda je to stvar licno tebe i te doticne osobe. To vise nema veze sa navijacima niti bilo cim. Ti si fizicki napadnut na javnom mjestu i to od osobe koja treba da osigurava sigurnost gradjana a ne da narusava.
Sve dok vlada misljenje to je kod nas vako/nako nece ni bit drugacije ;)
Ovdje se prica o navijacima i momak je iznjeo svoje iskustvo.Ja sam ti odgovorio kako je to kod nas.U ovoj drzavi niko navijace ne ferma ni 2 %,tako da ti ta prica oko tuzbi propada u vodu :)

Tesko je rezumjeti neke stvari,navijacke stvari ako i sam nisi navijac.Neki ne razumiju odlazak na gostovanje,trosenje para,uzivanja sa drustvom u putu za daleko gostovanje,izradjivanje transparenata,zastava,salova,majica.Paljenje baklji,sve je to ljudim huliganizam i sve su to narkomani i ubice.
Pa i ove tuce,zasto da ne.Ali ne na ovaj nacin kao kod nas. ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 maj 2013, 01:09

" onclick="window.open(this.href);return false;!
" onclick="window.open(this.href);return false;

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 21 maj 2013, 14:21

terabajt je napisao/la:
Verona unazad 3-4 godine ima najbolje Ultrase u Italiji, i ako su Seriji B kop im je uvijek pun, a na gostovanjima uvijek ludnicu naprave, sad su usli u Seriju A i sigurno ce biti zanimljivo.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 maj 2013, 15:50

MrWhite je napisao/la: Verona unazad 3-4 godine ima najbolje Ultrase u Italiji, i ako su Seriji B kop im je uvijek pun, a na gostovanjima uvijek ludnicu naprave, sad su usli u Seriju A i sigurno ce biti zanimljivo.....
najvise cekam na njihove utakmice s napolijem, samo sto garant nece biti gostujuci navijaca na tim utakmicama.. :roll:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 maj 2013, 22:56

[youtube][/youtube]
a-ž, za čitanke! 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 maj 2013, 01:58

Covjek da se najezi dugooo nisam ljepsi video vidjeo o promociji navijaca.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 maj 2013, 16:10

Siena-MILAN

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 maj 2013, 02:46

RK Gradacac je napisao/la:
Devil je napisao/la: slika
Ne znam odakle si stvarno,ali evo ja kao forumas iz Bg mogu ti odma reci da to oni nikada nece napisati. Oni se moraju smatrati navijacima samim tim sto su na vecitom derbiju stajali na severnoj tribini ili bar bocnim delovima.Samim tim sto su oni kupili kartu za taj deo tribina oni su sebe deklarisali kao navijace i u tom totalitetu se i posmatraju. Sada da se vratimo na ovo.Kazes nece reci da je to grupa vec pojedinci. Slazem se da nije grupa i slazem se da su pojedinci. Ali ti pojedinci su deo grupe koji su dosli da bodre svoj klub na gostovanju.
Ma ovakve navijace treba tuci i prije i poslije utakmice. Nisu to nikakvi navijaci to je obicna skupina narkomana koja je dosla da demolira tudji stadion, klub, grad.
U uvodu svog posta si naveo da pod navijacke stvari spada dosta toga a izmedju ostalog i tuca. Dalje navodis kako su i doktori dio navijackih skupina i na taj nacin pozitivno govoris o djelovanju navijackih skupina. Dakle opravdavas sve to. A na ovoj slici koja je citirana vise puta se vidi par razuzdanih mladica, vjerovatno drogiranih i jedna djevojka koja je izvan sebe. Iza njih se vidi vatra i zapaljene stolice. Meni kao osobi kojoj su civilizirane stvari draze ovo nije normalno a pogotovo mi ne pada na pamet da ovo podrzavam na bilo koji nacin.

Izvinjavam se ako sam pogresno protumacio tvoj post?!
Nemozete cak ni na osnovu slike donositi zakljucke i osudjivati ovo "divljastvo"
Ma koliko bizarno zvucalo cak ovakva i slicna divljastva ponekad imaju koliko toliko opravdanje, ko god je istinski navijac zna o cemu pricam.
Uzet cu za primjer nas boravak na marakani kada smo bili zasuti sa svih strana i okruzeni bas kao Sarajevo 93-ce sta drugo preostaje nego pokidati i zapaliti stolice, u tom trenutku se ne razmislja ni o kaznama a ni o posljedicama, jednostavno ti andrenalin udari i padas u "navijacki trans" :)
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 maj 2013, 03:12

Po meni jedna od najjacih navijackih armija u svijetu jesu cuveni navijaci brazilskog Corinthiasa ima ih masa, nemogu sada da nadjem ali ako se kome da neka nadje njihove bakljade koje su top definitivno. Pogledajte koliko ih je bilo u dalekom Japanu kada su 2012 godine igrali sa engleskim Chelsea-om. Ovo pokazuje koliko su odani svom klubu. Upravo zbog te odanosti su mnogo ispred zabara, francuza, i ostalih evropskih sminkera (osim engleza) Gledajte Corinthiansovih navijaca koliko ih je u u dalekoj Yokohami
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 maj 2013, 03:25

Jos malo Corinthianske Torcide:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 maj 2013, 13:25

Po meni nije navijacka skupina ona koja ubija svoje protivnike a do sada izmedju njih i palmeirasove mance je bilo desetine ubistava. Bas ovu godinu su ubili nekoga skoro je to bilo. corintians ima najvise navijaca u Brazilu ima preko 40 miliona normalno da ce ih biti gdje god u svijetu budu igrali.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 maj 2013, 15:12

terabajt je napisao/la:Po meni nije navijacka skupina ona koja ubija svoje protivnike a do sada izmedju njih i palmeirasove mance je bilo desetine ubistava. Bas ovu godinu su ubili nekoga skoro je to bilo. corintians ima najvise navijaca u Brazilu ima preko 40 miliona normalno da ce ih biti gdje god u svijetu budu igrali.
Pa i nije im neki odmjer ubistava kada ih ima preko 40 miliona, zamisli da balkanske grupe imaju armije od 10,20,30,40 miliona pristalica koliko bi mrtvih kod nas bilo?

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 23 maj 2013, 15:25

Ma tih je ubistava mnogo vise, samo sto se ta ubistva opisuju kao okrsaj bandi, takva je Juzna Amerika cijela ne samo Brazil i Argentina.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 maj 2013, 20:38

Đenova-Peskara

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 24 maj 2013, 23:49

Jel' ovo onaj navijač koji ide sam na sva gostovanja? :D
Il club piu titolato al mondo!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 24 maj 2013, 23:55

Svaka mu cast :)
Jos lav nabavio sal Genove. :D :D
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 25 maj 2013, 08:28

slika
slika
slika

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 25 maj 2013, 08:42

[youtube][/youtube]
Ja te volim, volim Željo..

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.