FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

adnan_hz
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la adnan_hz » 27 nov 2009, 22:21

" je napisao/la:? & " & ? ... !!!
i ja volim banja luku a najvise banjalucanke.... nema ljepsih zena.. inace sam banjalucanin...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 27 nov 2009, 22:34

Stvarno ima dobrih koki po cijelih BiH,ja kao krajisnik rodom iz Kozarca cesto se sa jaranima ukrademo od zena pa malo skoknemo ko fol poslom ;) u Banja Luku...stavarno ima lijepih cura...prije dok sam bio momak nekako se moglo al sad samo parim oci...
Nego decki fino navijajte sutra,mislim bez onog nekog primitivnog nacionalizma i nek pobijedi bolji...
I jos nesto! Ako budete sutra sta snimali sa kamerom ili mobitelom snimite usput i koju zgodnu Banjalucanku za mene.OK.
Pozdrav!

Психијатрија
Kontakt:

Post Postao/la Психијатрија » 27 nov 2009, 22:41

adnan_hz je napisao/la:
i ja volim banja luku a najvise banjalucanke.... nema ljepsih zena.. inace sam banjalucanin...

' / " , поготово $ $ / , па се " , & " , " " , јој & то ?, % $ , ? " на & , " " .... ;)

' " " цура , " се " " " ' ? , $ ? " " ... !!! :) :) :)
$ ? ногу ја ' " с & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 27 nov 2009, 22:47

sedra je napisao/la:Stvarno ima dobrih koki po cijelih BiH,ja kao krajisnik rodom iz Kozarca cesto se sa jaranima ukrademo od zena pa malo skoknemo ko fol poslom ;) u Banja Luku...stavarno ima lijepih cura...prije dok sam bio momak nekako se moglo al sad samo parim oci...
Nego decki fino navijajte sutra,mislim bez onog nekog primitivnog nacionalizma i nek pobijedi bolji...
I jos nesto! Ako budete sutra sta snimali sa kamerom ili mobitelom snimite usput i koju zgodnu Banjalucanku za mene.OK.
Pozdrav!
U bl je odnos djevojaka i muskaraca negdje 65-35,tako je bilo i prije rata,ima mnogo nezasicenih cura :mrgreen: ,imam ja jednu dole,zivi blizu dvorane borik,Maja dobra je do jaja :lol: ,sutra cu aBd u bl... bdw tekma je prekosutra ;)

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 27 nov 2009, 22:52

ultra@rajvosa je napisao/la:
sedra je napisao/la:Stvarno ima dobrih koki po cijelih BiH,ja kao krajisnik rodom iz Kozarca cesto se sa jaranima ukrademo od zena pa malo skoknemo ko fol poslom ;) u Banja Luku...stavarno ima lijepih cura...prije dok sam bio momak nekako se moglo al sad samo parim oci...
Pozdrav!
U bl je odnos djevojaka i muskaraca negdje 65-35,tako je bilo i prije rata,ima mnogo nezasicenih cura :mrgreen: ,imam ja jednu dole,zivi blizu dvorane borik,Maja dobra je do jaja :lol: ,sutra cu aBd u bl... bdw tekma je prekosutra ;)
Uh svaka ti dala care,blago tebi.Nego zasto je ne povedes uskoro na koncert Halida Beslica...sad sam upravo vidio reklamu da gostuje tamo 3-decembra...bas me zanima kako ce Banjalucani docekati ljudinu Beslica...

Психијатрија
Kontakt:

Post Postao/la Психијатрија » 27 nov 2009, 22:55

ultra@rajvosa je napisao/la:
Pozdrav!

' ' $ $ $ јаја ... ;) аааа " $ у $ ... :twisted:

lešinar

Post Postao/la lešinar » 27 nov 2009, 22:56

Zamoljavam moderatora Šlagera u ime svih normalnih forumaša da odstrani ove provokatore sa našeg podforuma (sa naše teme - FK BORAC).

Hvala unaprijed!
Zadnja izmjena: lešinar, dana/u 27 nov 2009, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 27 nov 2009, 22:58

Ma kakva izvidnica,imam ja rodjaka u bl,taman malo za praznik odem kod njega i usput pogledam tekmu,tako sam uradio i prosli put kad su igrali Borac-Sarajevo...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 27 nov 2009, 23:00

lešinar je napisao/la:Zamoljavam moderatora Šlagera u ime svih normalnih forumaša da odstrani ove provokatore sa našeg podforuma.

Hvala unaprijed!
Ma goni se tamo i cuclaj,ako sam ja provokator onda si ti Tito.Hebo te zivot pa haj objasni zasto smo provokatori? Jel moramo samo da hvalimo iznenadjenje godine "Borac" (sto mi je stvarno drago) i da se ulizujemo vama u dupe zbog toga ili ne smijemo ni druge stvari spominjati,u cemu je fazon care?

Психијатрија
Kontakt:

Post Postao/la Психијатрија » 27 nov 2009, 23:09

ultra@rajvosa je napisao/la:Ma kakva izvidnica,imam ja rodjaka u bl,taman malo za praznik odem kod njega i usput pogledam tekmu,tako sam uradio i prosli put kad su igrali Borac-Sarajevo...

& $ ... !!!

? & ' , $ $ " о ' , $ се ' , ? се ' , " $ ' & нас спаја су ЖЕНЕ ... !!! ;) ;) ;)

lešinar

Post Postao/la lešinar » 27 nov 2009, 23:27

Šta će Mirko Stanetić u UO kluba? Malo mu jedna funkcija pa hoće još ne mogu da vjerujem.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 nov 2009, 00:11

Žali se Mujica učiteljici:
- Ne volim mamu, stalno radi i nikada nije kod kuće. Ne volim ni tatu, jer po ceo dan skita i retko ga viđam.
- Pa, koga voliš?
- Volim fudbalsku reprezentaciju BiH, oni nikad nikud ne idu.
hahahahahah...malo sale nije na odmet :)..nadam se da nema ljutnje :)

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 28 nov 2009, 00:12

sasagmp je napisao/la:Žali se Mujica učiteljici:
- Ne volim mamu, stalno radi i nikada nije kod kuće. Ne volim ni tatu, jer po ceo dan skita i retko ga viđam.
- Pa, koga voliš?
mi bar ne gubimo po setovima :D

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 28 nov 2009, 00:16

" je napisao/la:
adnan_hz je napisao/la:

' / " , поготово $ $ / , па се " , & " , " " , јој & то ?, % $ , ? " на & , " " .... ;)

' " " цура , " се " " " ' ? , $ ? " " ... !!! :) :) :)
sta gledo drzo hahah.,,, znam znam taj osjecaj.. ja na adi se volim kupati.. tamo mi je najljepsi vrbas.... ovo ljeto sam cijelo proveo u bl...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 28 nov 2009, 00:20

sasagmp je napisao/la:Žali se Mujica učiteljici:
- Pa, koga voliš?
Nadam se i ja da nema ljutnje :mrgreen: :D

Posto je bila u kracem obilasku Njemacke,grupa turista pod nazivom”Fudbalska reprezentacija SCG”vtratila se u otadzbinu(uglavnom u Srbiju,mnogo manje u CG) Nakon razgledanja Njemackih gradova(Lajpcig,Gelzenkirhen i Minhen)grupa turista zakljucila je da nigdje nije ljepse nego kuci.Evo cime ce se baviti reprezentativci SCG posle SP:

ILIJA PETKOVIC pod hitno ce u maticni ured i zatraziti promjenu prezimena u Sestkovic , a onda ce on i njegov sin DUSAN da otvore sportsku kladionicu “Kakav otac takav sin”
DEJAN STANKOVIC ce glumiti u rimejku filma’Nevidljivi covek’
DRAGOSLAV JEVRIC zaigrace u nastavku filma “Sest lakih komada”
MLADEN KRSTAJIC upisace izvidjacki jurs,oblast “Kako se orijentisati na terenu bez pomoci kompasa i mahovine”
PREDRAG DJORDJEVIC ce objaviti autobiografski roman”Da sam imo kosu od muke bi ocelavio”
NEMANJA VIDIC otici ce u prvu crkvu da zapali svecu i zahvali Bogu sto nije odigrao ni jedan mec”
ALBERT NADJ ce se zaposliti
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 28 nov 2009, 00:20

" je napisao/la:
ultra@rajvosa je napisao/la:Ma kakva izvidnica,imam ja rodjaka u bl,taman malo za praznik odem kod njega i usput pogledam tekmu,tako sam uradio i prosli put kad su igrali Borac-Sarajevo...

& $ ... !!!

? & ' , $ $ " о ' , $ се ' , ? се ' , " $ ' & нас спаја су ЖЕНЕ ... !!! ;) ;) ;)
a mozes i kod mene u stan u bl... u boriku imam stan.. znaci gledam u stadion... :D

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 28 nov 2009, 00:24

lešinar je napisao/la:Zamoljavam moderatora Šlagera u ime svih normalnih forumaša da odstrani ove provokatore sa našeg podforuma (sa naše teme - FK BORAC).

Hvala unaprijed!
kakvi provokatori molim te???.. iako navijam za sarajevo (posto sam skoro cijeli zivot u sarajevu) borac i banja luku nosim u srcu jer sam rodjeni banjalucaanin...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 28 nov 2009, 00:26

lešinar je napisao/la:Zamoljavam moderatora Šlagera u ime svih normalnih forumaša da odstrani ove provokatore sa našeg podforuma (sa naše teme - FK BORAC).

Hvala unaprijed!

hmmm....sad sam se vratio iz grada,nisam palio komp desetak sati pa ne znam sta se sve pisalo i da li je neko od kolega nesto brisao....ovo sto vidim mi lici na finu,dobronamjernu zahebanciju i obostrano peckanje pred derbi u nedjelju pa ne znam sta bih trebao obrisati....sta te tacno pogodilo,da provjerim i da obrisem ako si u pravu?

Психијатрија
Kontakt:

Post Postao/la Психијатрија » 28 nov 2009, 00:43

Schlager je napisao/la:

Hvala unaprijed!

hmmm....sad sam se vratio iz grada,nisam palio komp desetak sati pa ne znam sta se sve pisalo i da li je neko od kolega nesto brisao....ovo sto vidim mi lici na finu,dobronamjernu zahebanciju i obostrano peckanje pred derbi u nedjelju pa ne znam sta bih trebao obrisati....sta te tacno pogodilo,da provjerim i da obrisem ako si u pravu?

' " ? " , $ , зеза , ? $ " ' ... Ај & се ' , % је " ... !!!
" & " на ту ' , $ су ? % ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 28 nov 2009, 01:11

Ma ja,ne treba se odmah ljutiti,treba malo i sale......evo kakav ja recimo SMS dobijam veceras od jednog od rijetkih predratnih hordasa sa koji imam kontakt i dan danas,a znam ga jos iz vremena kad smo bili sa njima pobratimi kao danas lesinari sa firmom,jedan od onih 300 koji su dolazili ovdje navijati za nas u onim legendarnim utakmicama protiv proletera i metalista,a sad se,kao uostalom i ja,"penzionisao"....ovako doslovno ide SMS "eej....je li istina da je kod vas u banjaluci glavni hit ovih dana -lijevo desno,desno lijevo,ubice nas sarajevo"? :cry:

ali ja se ne ljutim,nisam mu jos odgovorio jer smisljam neki lucidan odgovor,ali ne pada mi nista na pamet....bojim se da cu na kraju morati poslati neki prizeman i glup odgovor tipa "jeedi goovnaa" ili slicno,jer mi nista suptilnije i kreativnije ne pada na pamet....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.