i ja volim banja luku a najvise banjalucanke.... nema ljepsih zena.. inace sam banjalucanin..." je napisao/la:? & " & ? ... !!!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Stvarno ima dobrih koki po cijelih BiH,ja kao krajisnik rodom iz Kozarca cesto se sa jaranima ukrademo od zena pa malo skoknemo ko fol poslom
u Banja Luku...stavarno ima lijepih cura...prije dok sam bio momak nekako se moglo al sad samo parim oci...
Nego decki fino navijajte sutra,mislim bez onog nekog primitivnog nacionalizma i nek pobijedi bolji...
I jos nesto! Ako budete sutra sta snimali sa kamerom ili mobitelom snimite usput i koju zgodnu Banjalucanku za mene.OK.
Pozdrav!

Nego decki fino navijajte sutra,mislim bez onog nekog primitivnog nacionalizma i nek pobijedi bolji...
I jos nesto! Ako budete sutra sta snimali sa kamerom ili mobitelom snimite usput i koju zgodnu Banjalucanku za mene.OK.
Pozdrav!
- Психијатрија
- Kontakt:
adnan_hz je napisao/la:i ja volim banja luku a najvise banjalucanke.... nema ljepsih zena.. inace sam banjalucanin..." je napisao/la:? & " & ? ... !!!
' / " , поготово $ $ / , па се " , & " , " " , јој & то ?, % $ , ? " на & , " " ....

' " " цура , " се " " " ' ? , $ ? " " ... !!!

$ ? ногу ја ' " с & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
-
- Kontakt:
U bl je odnos djevojaka i muskaraca negdje 65-35,tako je bilo i prije rata,ima mnogo nezasicenih curasedra je napisao/la:Stvarno ima dobrih koki po cijelih BiH,ja kao krajisnik rodom iz Kozarca cesto se sa jaranima ukrademo od zena pa malo skoknemo ko fol poslomu Banja Luku...stavarno ima lijepih cura...prije dok sam bio momak nekako se moglo al sad samo parim oci...
Pozdrav!

Uh svaka ti dala care,blago tebi.Nego zasto je ne povedes uskoro na koncert Halida Beslica...sad sam upravo vidio reklamu da gostuje tamo 3-decembra...bas me zanima kako ce Banjalucani docekati ljudinu Beslica...ultra@rajvosa je napisao/la:U bl je odnos djevojaka i muskaraca negdje 65-35,tako je bilo i prije rata,ima mnogo nezasicenih curasedra je napisao/la:Stvarno ima dobrih koki po cijelih BiH,ja kao krajisnik rodom iz Kozarca cesto se sa jaranima ukrademo od zena pa malo skoknemo ko fol poslomu Banja Luku...stavarno ima lijepih cura...prije dok sam bio momak nekako se moglo al sad samo parim oci...
Pozdrav!,imam ja jednu dole,zivi blizu dvorane borik,Maja dobra je do jaja
,sutra cu aBd u bl... bdw tekma je prekosutra
- Психијатрија
- Kontakt:
ultra@rajvosa je napisao/la:U bl je odnos djevojaka i muskaraca negdje 65-35,tako je bilo i prije rata,ima mnogo nezasicenih curasedra je napisao/la:Stvarno ima dobrih koki po cijelih BiH,ja kao krajisnik rodom iz Kozarca cesto se sa jaranima ukrademo od zena pa malo skoknemo ko fol poslomu Banja Luku...stavarno ima lijepih cura...prije dok sam bio momak nekako se moglo al sad samo parim oci...
Pozdrav!,imam ja jednu dole,zivi blizu dvorane borik,Maja dobra je do jaja
,sutra cu aBd u bl... bdw tekma je prekosutra
' ' $ $ $ јаја ...

Zamoljavam moderatora Šlagera u ime svih normalnih forumaša da odstrani ove provokatore sa našeg podforuma (sa naše teme - FK BORAC).
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
Zadnja izmjena: lešinar, dana/u 27 nov 2009, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma kakva izvidnica,imam ja rodjaka u bl,taman malo za praznik odem kod njega i usput pogledam tekmu,tako sam uradio i prosli put kad su igrali Borac-Sarajevo...
Ma goni se tamo i cuclaj,ako sam ja provokator onda si ti Tito.Hebo te zivot pa haj objasni zasto smo provokatori? Jel moramo samo da hvalimo iznenadjenje godine "Borac" (sto mi je stvarno drago) i da se ulizujemo vama u dupe zbog toga ili ne smijemo ni druge stvari spominjati,u cemu je fazon care?lešinar je napisao/la:Zamoljavam moderatora Šlagera u ime svih normalnih forumaša da odstrani ove provokatore sa našeg podforuma.
Hvala unaprijed!
- Психијатрија
- Kontakt:
ultra@rajvosa je napisao/la:Ma kakva izvidnica,imam ja rodjaka u bl,taman malo za praznik odem kod njega i usput pogledam tekmu,tako sam uradio i prosli put kad su igrali Borac-Sarajevo...
& $ ... !!!
? & ' , $ $ " о ' , $ се ' , ? се ' , " $ ' & нас спаја су ЖЕНЕ ... !!!

Šta će Mirko Stanetić u UO kluba? Malo mu jedna funkcija pa hoće još ne mogu da vjerujem.
Žali se Mujica učiteljici:
- Ne volim mamu, stalno radi i nikada nije kod kuće. Ne volim ni tatu, jer po ceo dan skita i retko ga viđam.
- Pa, koga voliš?
- Volim fudbalsku reprezentaciju BiH, oni nikad nikud ne idu.
hahahahahah...malo sale nije na odmet
..nadam se da nema ljutnje 
- Ne volim mamu, stalno radi i nikada nije kod kuće. Ne volim ni tatu, jer po ceo dan skita i retko ga viđam.
- Pa, koga voliš?
hahahahahah...malo sale nije na odmet

- samir_tm87
- Kontakt:
mi bar ne gubimo po setovimasasagmp je napisao/la:Žali se Mujica učiteljici:
- Pa, koga voliš?
hahahahahah...malo sale nije na odmet..nadam se da nema ljutnje

sta gledo drzo hahah.,,, znam znam taj osjecaj.. ja na adi se volim kupati.. tamo mi je najljepsi vrbas.... ovo ljeto sam cijelo proveo u bl..." je napisao/la:adnan_hz je napisao/la:i ja volim banja luku a najvise banjalucanke.... nema ljepsih zena.. inace sam banjalucanin..." je napisao/la:? & " & ? ... !!!
' / " , поготово $ $ / , па се " , & " , " " , јој & то ?, % $ , ? " на & , " " ....![]()
' " " цура , " се " " " ' ? , $ ? " " ... !!!![]()
![]()
-
- Kontakt:
Nadam se i ja da nema ljutnjesasagmp je napisao/la:Žali se Mujica učiteljici:
- Pa, koga voliš?
hahahahahah...malo sale nije na odmet..nadam se da nema ljutnje

Posto je bila u kracem obilasku Njemacke,grupa turista pod nazivom”Fudbalska reprezentacija SCG”vtratila se u otadzbinu(uglavnom u Srbiju,mnogo manje u CG) Nakon razgledanja Njemackih gradova(Lajpcig,Gelzenkirhen i Minhen)grupa turista zakljucila je da nigdje nije ljepse nego kuci.Evo cime ce se baviti reprezentativci SCG posle SP:
ILIJA PETKOVIC pod hitno ce u maticni ured i zatraziti promjenu prezimena u Sestkovic , a onda ce on i njegov sin DUSAN da otvore sportsku kladionicu “Kakav otac takav sin”
DEJAN STANKOVIC ce glumiti u rimejku filma’Nevidljivi covek’
DRAGOSLAV JEVRIC zaigrace u nastavku filma “Sest lakih komada”
MLADEN KRSTAJIC upisace izvidjacki jurs,oblast “Kako se orijentisati na terenu bez pomoci kompasa i mahovine”
PREDRAG DJORDJEVIC ce objaviti autobiografski roman”Da sam imo kosu od muke bi ocelavio”
NEMANJA VIDIC otici ce u prvu crkvu da zapali svecu i zahvali Bogu sto nije odigrao ni jedan mec”
ALBERT NADJ ce se zaposliti
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
a mozes i kod mene u stan u bl... u boriku imam stan.. znaci gledam u stadion..." je napisao/la:ultra@rajvosa je napisao/la:Ma kakva izvidnica,imam ja rodjaka u bl,taman malo za praznik odem kod njega i usput pogledam tekmu,tako sam uradio i prosli put kad su igrali Borac-Sarajevo...
& $ ... !!!
? & ' , $ $ " о ' , $ се ' , ? се ' , " $ ' & нас спаја су ЖЕНЕ ... !!!![]()
![]()

kakvi provokatori molim te???.. iako navijam za sarajevo (posto sam skoro cijeli zivot u sarajevu) borac i banja luku nosim u srcu jer sam rodjeni banjalucaanin...lešinar je napisao/la:Zamoljavam moderatora Šlagera u ime svih normalnih forumaša da odstrani ove provokatore sa našeg podforuma (sa naše teme - FK BORAC).
Hvala unaprijed!
lešinar je napisao/la:Zamoljavam moderatora Šlagera u ime svih normalnih forumaša da odstrani ove provokatore sa našeg podforuma (sa naše teme - FK BORAC).
Hvala unaprijed!
hmmm....sad sam se vratio iz grada,nisam palio komp desetak sati pa ne znam sta se sve pisalo i da li je neko od kolega nesto brisao....ovo sto vidim mi lici na finu,dobronamjernu zahebanciju i obostrano peckanje pred derbi u nedjelju pa ne znam sta bih trebao obrisati....sta te tacno pogodilo,da provjerim i da obrisem ako si u pravu?
- Психијатрија
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:lešinar je napisao/la:Zamoljavam moderatora Šlagera u ime svih normalnih forumaša da odstrani ove provokatore sa našeg podforuma (sa naše teme - FK BORAC).
Hvala unaprijed!
hmmm....sad sam se vratio iz grada,nisam palio komp desetak sati pa ne znam sta se sve pisalo i da li je neko od kolega nesto brisao....ovo sto vidim mi lici na finu,dobronamjernu zahebanciju i obostrano peckanje pred derbi u nedjelju pa ne znam sta bih trebao obrisati....sta te tacno pogodilo,da provjerim i da obrisem ako si u pravu?
' " ? " , $ , зеза , ? $ " ' ... Ај & се ' , % је " ... !!!
" & " на ту ' , $ су ? % ...

Ma ja,ne treba se odmah ljutiti,treba malo i sale......evo kakav ja recimo SMS dobijam veceras od jednog od rijetkih predratnih hordasa sa koji imam kontakt i dan danas,a znam ga jos iz vremena kad smo bili sa njima pobratimi kao danas lesinari sa firmom,jedan od onih 300 koji su dolazili ovdje navijati za nas u onim legendarnim utakmicama protiv proletera i metalista,a sad se,kao uostalom i ja,"penzionisao"....ovako doslovno ide SMS "eej....je li istina da je kod vas u banjaluci glavni hit ovih dana -lijevo desno,desno lijevo,ubice nas sarajevo"?
ali ja se ne ljutim,nisam mu jos odgovorio jer smisljam neki lucidan odgovor,ali ne pada mi nista na pamet....bojim se da cu na kraju morati poslati neki prizeman i glup odgovor tipa "jeedi goovnaa" ili slicno,jer mi nista suptilnije i kreativnije ne pada na pamet....

ali ja se ne ljutim,nisam mu jos odgovorio jer smisljam neki lucidan odgovor,ali ne pada mi nista na pamet....bojim se da cu na kraju morati poslati neki prizeman i glup odgovor tipa "jeedi goovnaa" ili slicno,jer mi nista suptilnije i kreativnije ne pada na pamet....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.