Gdje nađe kupongio10 je napisao/la:Bio sam u Tom Tailoru danas, uzeo 4 majce i 1 košuljicu
Sa onim kuponom -50% izašlo me sve 80 KM

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gdje nađe kupongio10 je napisao/la:Bio sam u Tom Tailoru danas, uzeo 4 majce i 1 košuljicu
Dala mi dainica,ili ti ga daidžinicario_Ferdy88 je napisao/la:Gdje nađe kupongio10 je napisao/la:Bio sam u Tom Tailoru danas, uzeo 4 majce i 1 košuljicu
A gdje ona dobi taj kupongio10 je napisao/la:Dala mi dainica,ili ti ga daidžinicario_Ferdy88 je napisao/la:Gdje nađe kupongio10 je napisao/la:Bio sam u Tom Tailoru danas, uzeo 4 majce i 1 košuljicu
Aha, super stvar inače, nisam znao da oni imaju te kupone, hvala na infu i ako budeš imao viška javigio10 je napisao/la:Ma ima ona nekog gore,radi u njihovim radnjama pa je dobila 4-5, al' podijelila sve. **** ga da sam znao zvao bih te sinoc pa da na isti kupon nakupujemo stvari![]()
Kad budu opet,zovem te
Imaju araz, još je na nekim artiklima bila akcija -30% i još ovih mojih -50% mjerario_Ferdy88 je napisao/la:Aha, super stvar inače, nisam znao da oni imaju te kupone, hvala na infu i ako budeš imao viška javigio10 je napisao/la:Ma ima ona nekog gore,radi u njihovim radnjama pa je dobila 4-5, al' podijelila sve. **** ga da sam znao zvao bih te sinoc pa da na isti kupon nakupujemo stvari![]()
Kad budu opet,zovem te
Super, dobro si prošao, a kvalitetne su stvari sigurno kod njihgio10 je napisao/la: Imaju araz, još je na nekim artiklima bila akcija -30% i još ovih mojih -50% mjera![]()
Evo košulja karirana bila 58 KM, meni je izašla 23-4 KM,tako nešto
Ma nisu loše sigurnorio_Ferdy88 je napisao/la:Super, dobro si prošao, a kvalitetne su stvari sigurno kod njihgio10 je napisao/la: Imaju araz, još je na nekim artiklima bila akcija -30% i još ovih mojih -50% mjera![]()
Evo košulja karirana bila 58 KM, meni je izašla 23-4 KM,tako nešto
Imaju šorcevi, njih sam malo gledao, oko 35-40 KM su koliko se sjećam, možda malo jeftinije.nime_tm87 je napisao/la:gio imal u tom tailoru bermuda kakvih? I cijene okvirno ako si gledo?
ma to gio, to je modagio10 je napisao/la:@hanniz Dobar stajling na 3 slici, samo mi se hlače ne sviđaju
Hvala ti brate nasao sam vec. Mada nesto ne vjerujem da u newyorkeru imaju bijelih kosulja za odijelo ali hajde...anonimni je napisao/la:@ Skoro
ima Slim fit i u NewYorkeru, ne znam jesi li tamo gledao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.