Ognjen Vranjes flop ?Saurman je napisao/la:Teško ih zamjeniti flop i jedan i drugi.
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jao, jao sta je ovo koljeno spljostio.
Samo da ozdravi i vrati se treninzima, kljucni igrac odbrane u reprezentaciji.
Samo da ozdravi i vrati se treninzima, kljucni igrac odbrane u reprezentaciji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
auuu ´bem ti led zar se i ovo može desiti da ovako izgleda!

-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ne znam da li vi mislite na lijevu nogu , koja je sasvim u redu, samo ovako izgleda jer je Ogi nategao mišić koji je , vidite, ogroman
A desna noga koja je povrijeđena je ta koja nije u redu 
ko roberto Carlos ima noge ovo mu na desnoj nozi ko onaj magicni povez za koljeno dr.levina sto se prije non stop vrtilo po televiziji nasoj kako poslije toga skačeš ko preporođen..
Haman bas ciljaju na pogresnu nogubavarian_bk je napisao/la:Ne znam da li vi mislite na lijevu nogu , koja je sasvim u redu, samo ovako izgleda jer je Ogi nategao mišić koji je , vidite, ogromanA desna noga koja je povrijeđena je ta koja nije u redu
Da stvar bude blesavije,nakon te povrede ili faula je dobio drugi zuti na tekmi i na kraju crveni.
Nek se on sto prije vrati u repku,jer me ovi ''Belgijanci''ili Ukrajinci previse i ne opcaravaju sigurnoscu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovo je Ogi zategao nogu da pokaže kvadriceps. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Gleda ogi DM-SAT 
i izgleda baca ga u nesvjest!vlada87 je napisao/la:Gleda ogi DM-SAT
ja sam onda očito gledao na pogrešnu (lijevu) nogu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Svakako ce bicakcic cim sredi papire aBd bit stoper u prvih 11 sa spahom, vranjes ce na klupu svakakoharishp je napisao/la:Haman bas ciljaju na pogresnu nogubavarian_bk je napisao/la:Ne znam da li vi mislite na lijevu nogu , koja je sasvim u redu, samo ovako izgleda jer je Ogi nategao mišić koji je , vidite, ogromanA desna noga koja je povrijeđena je ta koja nije u redu
.
Da stvar bude blesavije,nakon te povrede ili faula je dobio drugi zuti na tekmi i na kraju crveni.
Nek se on sto prije vrati u repku,jer me ovi ''Belgijanci''ili Ukrajinci previse i ne opcaravaju sigurnoscu.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sušić Safet, tarot Milan , mudžiza ili ? 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Swansea želi Vranješa ! Ne Rivalda, nego Ognjena.
http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... n-Vranjes/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... n-Vranjes/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Nešto sumnjam u ovo, ipak je preskočio dobar dio sezone. Hajde vidjet ćemo, daj bože!
Komentar navijača Swansea: "I assume vowels are expensive in Bosnia"
Komentar navijača Swansea: "I assume vowels are expensive in Bosnia"
Ne kontam kako neko moze kupiti povrijeđenog igrača sa duzim vremenom oporavka,opet patka ko za Man Utd iako Vranješ je dobar momak i igrač i sigurno da bi mogao igrati u nekoj ligi izvan Rusije ali malo realnosti ne bi škodilo..
- Goalgetter
- Kontakt:
Niko ne prica o kupovini, govore samo da ga posmatraju. Znaci nikakvih razgovora nije bilo, nikakve ponude, cisto posmatranje, samo nas narod se napali na to kao da je vec potpisao za Swansea.zgembo89 je napisao/la:Ne kontam kako neko moze kupiti povrijeđenog igrača sa duzim vremenom oporavka,opet patka ko za Man Utd iako Vranješ je dobar momak i igrač i sigurno da bi mogao igrati u nekoj ligi izvan Rusije ali malo realnosti ne bi škodilo..
Imaju velike koristi od posmatranja sada, pogotovo kada je ozlijeđen. Mislim da imaju veliku dilemu posmatrajući ga trenutno da li da ga kupe, ili ne. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa mozda ga bas sada kupezizu1991 je napisao/la:Imaju velike koristi od posmatranja sada, pogotovo kada je ozlijeđen. Mislim da imaju veliku dilemu posmatrajući ga trenutno da li da ga kupe, ili ne.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Evo došo nam i Ogi bez obzira na povredu govori Spahi evo je za vugla Spaha..
Ogi kralju što brži oporavak ti želim i zajedno aBd u Brazil !
Ogi kralju što brži oporavak ti želim i zajedno aBd u Brazil !
Pod prečku u devet banki.... :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.