Vidio sam na piku imaju od 65KM, al rekoh ako gdje ima jeftinije da se uzmu, al naravno ne original, već neka kopija.Rikardo je napisao/la:Beats slusalice su jako skupe, pazi da ne kupis fuser.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Beats By Dre original neces naci ispod 100,120 KM.
Kopije mozes nac po 30 KM, upravo na piku.
Kakvih 100, 120 KM , kostaju minimalno 200 dolara. I to one slabije, a ima ih raznih.Donnie Darko je napisao/la:Beats By Dre original neces naci ispod 100,120 KM.
Svaki dan viđam one što nose zelene, roze, crvene, još malo i roze hlače, i na to patike zvane Adidas Predator i Adidas F50, nekad me bude stid što sam muško 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Još gora kombinacija sako hlače i adidaske teDex je napisao/la:Svaki dan viđam one što nose zelene, roze, crvene, još malo i roze hlače, i na to patike zvane Adidas Predator i Adidas F50, nekad me bude stid što sam muško

Svakakve omladine

Gdje je najveci izbor kacketa u Sarajevu ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Gdje u Sarajevu ima uzeti sakoa ? Ali ne sad onaj za odijelo već neki da se može obući ovako češće , u čaršiju i slično ?
Imao sam jedan ali mi je omanjio, ili sam se ja povećao , haj ga znaj 

- donCorleone1892
- Kontakt:
Ili u Zenici ako ko zna imali gdje ?bavarian_bk je napisao/la:Gdje u Sarajevu ima uzeti sakoa ? Ali ne sad onaj za odijelo već neki da se može obući ovako češće , u čaršiju i slično ?Imao sam jedan ali mi je omanjio, ili sam se ja povećao , haj ga znaj
Sakoe volim al nema ih kod nas

Raja, de malo pomozite u odabiru dresa, je li bolje zvuci bijeli ili onaj klasika Milanov domaci dres ?
ukratko da rezimiram, pitanje postavljeno cisto onako sa prakticne strane jer dugi niz godina ne nosim dresove, koji se recimo bolje kombinira sa odjecom, koji bolje zvuci i izgleda onako za dnevnog izlaska, je li bijeli vise gotiva uz hlace i tako ?
uhvatila me neka luda pa hocu bijeli dres mada sam uvijek preferirao crveno-crni, pa eto da cujem misljenja
ukratko da rezimiram, pitanje postavljeno cisto onako sa prakticne strane jer dugi niz godina ne nosim dresove, koji se recimo bolje kombinira sa odjecom, koji bolje zvuci i izgleda onako za dnevnog izlaska, je li bijeli vise gotiva uz hlace i tako ?

uhvatila me neka luda pa hocu bijeli dres mada sam uvijek preferirao crveno-crni, pa eto da cujem misljenja

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
dres i ceHlarope11 je napisao/la:Raja, de malo pomozite u odabiru dresa, je li bolje zvuci bijeli ili onaj klasika Milanov domaci dres ?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tyler durden
- Kontakt:

opa gangnam style

pa uputi me sreco onda uz sta da nosim, zbog svoje neupucenosti sam upravo i postavio ovo pitanjemiki_92 je napisao/la: dres i ceHla

Imam priliku dobiti original dres, ali posto nisam neki ljubitelj toga pitam uz sta se najbolje kombinuje i koju boju da odaberem, jer sta mi ko moze, hocu da se malo kurcim svojim klubom

Je.bemu, znam u kojim se prilikama koja odjeca nosi i sigurno da nisam mislio u je.benom dresu u klub navecer ili u neku ustanovu koja ipak zahtjeva neki kodeks oblacenja, vise pitam onako za dnevne kombinacije na neke krace relacije.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
uzmi dres i nosi ga na termin,a ne negdje gdjes izacirope11 je napisao/la:pa uputi me sreco onda uz sta da nosim, zbog svoje neupucenosti sam upravo i postavio ovo pitanjemiki_92 je napisao/la: dres i ceHla![]()
Imam priliku dobiti original dres, ali posto nisam neki ljubitelj toga pitam uz sta se najbolje kombinuje i koju boju da odaberem, jer sta mi ko moze, hocu da se malo kurcim svojim klubom![]()
Je.bemu, znam u kojim se prilikama koja odjeca nosi i sigurno da nisam mislio u je.benom dresu u klub navecer ili u neku ustanovu koja ipak zahtjeva neki kodeks oblacenja, vise pitam onako za dnevne kombinacije na neke krace relacije.

- donCorleone1892
- Kontakt:
Možeš izaći ono da prohodaš bezze gradom ali ja bih birao posebne dresove. Iskreno Milanov crveno-crni ne bi nikad, ne moš složit boje 
Ja bi ovako ove dresove koji izgledaju kulturnije
:

Ja bi ovako ove dresove koji izgledaju kulturnije

- Donnie Darko
- Kontakt:
Prije mi je to bilo nezamislivo, ali dosta ovih sadasnjih dresova se moze komotno i u grad obuci. Vecinom mislim na polo dresove, tipa od Engleske ili Francuske. Bolje izgledaju od vecine obicnih polo majica 

Hvala na savjetu, ipak si shvatio sta hocu reci
Nisam ni ja mislio na neke izlaske, vec cisto onako po gradu malo prohodat, a s obzirom da ne nosim dresove pitam uz sta najbolje ide, jer kad vec dobijam dres pa da se i malo kurcim, a usput i fino izgledam
Jedina nedoumica mi je bila boja posto sam uvijek preferirao crveno-crnu, ali vidim da bijela ipak bolje lezi uz neke stvari.
iskreno i nije bas najdivniji, ali recimo da u kombinaciji sa sivim hlacama (ne farmerke) i ne izgleda lose.

Nisam ni ja mislio na neke izlaske, vec cisto onako po gradu malo prohodat, a s obzirom da ne nosim dresove pitam uz sta najbolje ide, jer kad vec dobijam dres pa da se i malo kurcim, a usput i fino izgledam

Jedina nedoumica mi je bila boja posto sam uvijek preferirao crveno-crnu, ali vidim da bijela ipak bolje lezi uz neke stvari.
iskreno i nije bas najdivniji, ali recimo da u kombinaciji sa sivim hlacama (ne farmerke) i ne izgleda lose.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ja nikako ne kontam ljude koji dresove oblace za carsije ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Pa ne kontam ni ja bas slucajeve gdje dolaze u skolu/fakultete sa dresom ili navecer, cura se sredi tip top, a on pored nje u trenerci ili dresu. Nemali broj puta sam sretao ovo i stvarno izgleda tuzno
Ali eto kako ovaj gore rece, prije su dresovi bili drugacijeg kroja i dosta su neugledno izgledali na nekome, ali danas pojedini dresovi tacno ljepse izgledaju od majica.
Ne bih ni ja sam nikada obukao dres ( nije moj djir ) , ali eto kad ga vec dobijam na poklon da se ne povlaci bezveze po ormarima kada ga mogu fino iskombinirati za necim.
Za neke kratke setnjice po gradu se ne cini lose, ali nikako za neke druge prigode.

Ali eto kako ovaj gore rece, prije su dresovi bili drugacijeg kroja i dosta su neugledno izgledali na nekome, ali danas pojedini dresovi tacno ljepse izgledaju od majica.
Ne bih ni ja sam nikada obukao dres ( nije moj djir ) , ali eto kad ga vec dobijam na poklon da se ne povlaci bezveze po ormarima kada ga mogu fino iskombinirati za necim.
Za neke kratke setnjice po gradu se ne cini lose, ali nikako za neke druge prigode.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Amoxicillin
- Kontakt:
bolan ja bi dres kupio za navijanja i da igram lopte u njemu
(kad smo bili djeca, pa ko god ima dres ronaldinja, odma čuješ "ide ronaldinjo, ševa ševa, jednog, jao šta mu je uradio i gooooooooooooooo)
(kad smo bili djeca, pa ko god ima dres ronaldinja, odma čuješ "ide ronaldinjo, ševa ševa, jednog, jao šta mu je uradio i gooooooooooooooo)

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.